• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Star #2

Status
Zamknięty.

Satz

User
Liczba reakcji
0
Witam,
W tym temacie chcia?bym wam zaprezentowa? moje prace Mapperskie.
B?d? one dodawane stopniowo. Link do mojej 1 galerii.

No to jedziemy. :D
1.
2.
Pozdrawiam Star.

Odp: Star #2

Prace ?adne, nie mam si? czego uczepi?, pr?cz jednej najwa?niejszej rzeczy!

CHCIA?BYM OGL?DA? MAPKI A NIE SYGNATURKI -.-

Pokazuj ss z rme/simone a nie z gry.. to ma by? prezentacja twojej mapki a nie ots'a... Co ja mam schody ogl?da? i podziwia? ten jak?e cudowny wodospad?!

Zgadzam si? w 100% z koleg? @up . Je?li prezentujesz swoje prace to pokazuj je z RME - czy czego tam u?ywasz a nie z Tibi ... To nie chodzi o pokoazanie pi?knych kolor?w sygnaturek itd. tylko Twojej mapki . Szczerze m?wi?c to nie da si? tego zbytnio oceni? , poniewa? naprawd? ma?o tutaj wida? .
Ale najbardziej podoba mi si? praca numer 2 ( bo z tego co tu wida? ) adnie jest wykorzystana i przemy?lana ... Te schody w ?rodku wodoposadu , wody - a wok?? ro?linno?? . Bardzo ?adna Fantazja oddaj?ca sw?j urok :)
Mam nadziej? , ?e we?miesz sobie te rady do serca . Pozdrawiam !
Ziom303

Pierwsza mapa s?aba. Za ma?o syfu na pag?rkach, a w podziemach powinno by? tego od najebania. Drugiej pracy nie ocenie, bo nie ma co - podjebana od mojej.
33289204553807418776.png

Pozdrawiam!

Fluos2 ma racj? ; D. Cho?by i? nie mappuje w tej wersji bo mnie ona przera?a... to mapki s? wporz?dku, tylko mi si? wydaj? ?e sygnatury to si? w grafika dodaje ??

Pozdrawiam

Sprytnie wykonane dwie prace ale za maly obszar w 1 screenie , a w drugim widac kilka bledow co to ma byc " z kaluzy robi sie wodospad, albo skaly po lewej stronie na drugim screenie takie jakies wykombinowane dziwnie ale mapki niczego sobie dzieki tyle mam do powiedzenia

Moim zdaniem prace s? bardzo ?adne, ?adnie detalujesz i mieszasz bordery, lecz nie podoba mi si?, to ?e mapy s? takie ma?e.
Postaraj si? zrobic co? wi?kszego, og?lniej jest ok.

Najpierw zr?b pod?o?e i dodaj wi?cej detali. Przyda?oby si? to, poniewa? nie mo?na ocenia? niedoko?czonej mapy. Zlikwiduj kilka element?w typu kwiatki na tabliczce lub w studni. I ta woda tryskaj?ca w ?wi?tyni ze studni b?d?cych na filarach nie pasuje. Popracuj troch? i poka? gotow? map?.

Fajnie fajnie, ale tak jak wy?ej kolega stwierdzi? nie ma co ocenia? niedoko?czonej mapy. Temple bardzo przyzwoite, lecz nie podobaj? mi si? kolumny, te tutaj zdecydowanie nie pasuj?.

Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Do góry