• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Sport, a jaki wy lubicie ?

Status
Zamknięty.
Odp: Sport, a jaki wy lubicie ?

Kocham pi?k? no?n?, uwielbiam w ni? gra?, m?g?bym w ni? gra? ca?y czas. Lubi? te? siatk?wk?, ale nie na widz? kosza. =)

Our partners and their custom servers:

te? nie przepadam za koszem, poniewa? mam z?e wspomnienia (wybite palce u lewej r?ki) ;d ale c?? sport jest brutalny. Ostatnio mnie na r?czn? wzi??o ;>

Ostatnia edycja:

Koszyk?wki nienawidz?.
Ulubiony sport:
ASG (z zami?owania) i Siatk?wka - chodz? na dodatkow?, gra sprawia mi przyjemno?? ^^

Skoki narciarskie! Najlepszy sport jaki mo?e by?. Co roku czekam na zim?wk?.
Nie jestem jakim? tam kibicem tylko wtedy kiedy Ma?ysz wygrywa, jestem z nim w gorszych i lepszych chwilach :D kocham ten sport nawet nie wiem czemu, mo?e to zacz??o si? od taty ^^ zawsze ogl?da?em z nim telewizj?.
Skoki z Szaranowiczem daj? niesamowite emocje; ludzie kt?rzy ogl?dali skoki za czas?w wielko?ci Ma?ysza wiedz? o co chodzi. Emocje kt?rych Szaranowicz dostarcza? nie da si? opisa?.
polecam na youtube poogl?da? par? filmik?w o Ma?yszu z komentarzami Szaranowicza.

Pi?ka r?czna jest moim ulubionym sportem, poniewa? gdy gra?em w no?na 1 rok to co? za bardzo nie przypad?a mi do gustu ta dyscyplina, ale uwielbiam ogl?da? mecze pi?karzy :) Co do pi?ki r?cznej to gram od 5 lat i polecam ten sport ka?demu ch?opakowi, ale i te? ka?dej dziewczynie poniewa? gra si? bardzo fajnie i mo?na, np na treningu si? cz?sto po?mia?, powyg?upia? i na meczach po strzeleniu bramki jest naprawde wielka rado??, a jak si? wygrywa mecz to ju? wogule :) Lubie te? czasami zagra? z kolegami w koszyk?wke ale to dla relaxu :)
Pozdrawiam Maskurator.

Ja lubi? wszelkie sporty, kt?re wi??? si? z grami zespo?owymi, koszyk?wka, pi?ka no?na oraz siatk?wka czy pi?ka r?czna. Bardzo lubi? to ostatnie oraz przedostatnie je?li chodzi o gr?. O kibicowanie to pi?k? no?n?. Osobi?cie, ja trenowa?em kiedy? kajakarstwo i na si?k? si? chodzi, ale to nie sport, bynajmniej dla mnie, zwyczajny relaks, gimnastyka. Lubie tak?e poje?dzi? na rowerze, pop?ywa? oczywi?cie i inne takie rzeczy.

Pozdrawiam.

Lubi? tenis sto?owy. Trenowa?em przez d?u?szy czas w Nadwi?laninie P?ock, lecz nie mia?em tyle czasu ile powinienem. Teraz gram dla samej przyjemno?ci. Fajny spos?b na roz?adowanie si?.

Ja gram tylko i wy??cznie w pi?k? no?n? oraz darta, ale nie zawodowo lecz dla przyjemno?ci.
PS: Obecnie pr?bujemy przekopa? wymiarowe boisko z bratem xD

Moim jedynym sportem jaki uprawiam jest taniec, a konkretnie nowoczesne ta?ce kt?re si? nazywaj? "Jumpstyle" oraz "Shuffle". :)

Je?li chodzi o gry sportowe, to nienawidz? ogl?da? ich w telewizji, ale wprost wielbi? w nie gra?, a s? to:
- Pi?ka no?na
- Pi?ka r?czna
- koszyk?wka.

Je?li chodzi o sporty indywidualne, to sztuki walki, szczeg?lnym zainteresowaniem darze Muay Tay, oraz MMA, oczywi?cie r?wnie? je uprawiam.

Najbardziej lubi? p?ywa?.
Lubi? te? gra? w pi?k? r?czn?

//Przypominam wam o regulaminie. Ka?dy post bez warto?ciowego uzasadnienia od teraz b?dzie karany warnem.// Roulette

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom