• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Sport, a jaki wy lubicie ?

Status
Zamknięty.

Roulette

Рулетка!
Widz?, ?e tutaj same posty na temat ludzi jakby to nazwa? "?wiatowych", reprezentacji itp. a mo?e powiedzcie jakie wy dziedziny sportu uprawiacie. Czy wolicie bardziej pi?k? no?n?, czy siatk?wk? ;) Sporty ekstremalne, czy mo?e bardziej ?agodne ;> chcia?abym si? dowiedzie? jak aktywne jest nasze forum nie tylko przy komputerach ;p czekam na wasze odpowiedzi.

Sama bardziej interesuj? si? pi?k? siatkow?, lubi?, umiem gra?, czego wi?cej chcie?. ;D w roku szkolnym jest bardzo du?o tzw. sks. ale ja niestety nie mam czasu na nie chodzi?, nie mam czasu si? rozwija? w tej dziedzinie, a szkoda. wiadomo na rzeczy, kt?re si? lubi zawsze znajdzie si? czas wi?c tego nie zaniedbuj? ^^. koniec mojego gadania. Zacznijcie si? produkowa? i rozwija? swoje umys?y na temat sportu ! :D:D:D:D:D

//Nie b?d? tolerowa? post?w typu "Pi?ka no?na rzondzi"

Our partners and their custom servers:

Odp: Sport, a jaki wy lubicie ?

Ja najbardziej to lubi? w siatk?wk? gra?, lubie te? by? Roli s?dzi w kt?rym czesto jestem.
Poza Siatk?wk? to trenuje Badmintona ;]

Pi?ka no?na jak wi?kszo?? ch?opak?w. Przez par? lat chodzi?em do klubu sportowego ale teraz nie ma mojego rocznika tzn. kilku ch?opak?w gra w starszym ale ja si? nie ?api? a poza tym nie chc?. Teraz skupiam si? na pi?ce r?cznej. Gram w reprezentacji gimnazjum od 1 klasy(teraz jestem w 3). Jestem bramkarzem. Poza tym lubi? inne sporty ale to tak tylko na wf.;]

Jako? zawsze wola?em pi?k? no?n? od innych sport?w, chocia?, ?e nasza reprezentacja go tak kaleczy, tak uwielbiam w to gra?.

Z wszystkich sport?w najbardziej lubi? Pi?k? No?n?, lecz jestem otwarty na inne dyscypliny typu koszyk?wka, siatk?wka itp.

Pozdrawiam.

Bardzo lubi? gra? w koszyk?wk?. Trenuje ju? 5 lat. Gram w klubie szkolnym na pozycji niskiego skrzyd?owego lub silnego skrzyd?owego. Za dwa lata mam zamiar dosta? si? do jakiego? lepszego zespo?u. Lubi? te? pogra? w pi?k? no?n?. Najcz??ciej wyst?puje w roli bramkarza.

Ja nie za bardzo interesuje si? sportem, ale lubi? sobie pogra? w pi?k? no?n?, nie trenowa?em tego nigdy, nie gram dobrze, ale to lubi? =]. Lecz moja klasa liczy 10 ch?opak?w i mamy wf z inn? klas? i u nich wi?cej jest os?b, a oni tylko siatka i siatka.
Lubi? te? pogra? czasami w kosza, b?dz w pi?k? na hali ;)
Pozdrawiam

Pi?ka no?na jako bramkarz ale bo gramy na asfaltowym boisku a ja jedyny si? rzucam bez ?adnych obra?e? :P. Opr?cz tego siatk?wka jako libero i czasami skacz? do bloku.

Jak pan par? razy up gram w pi?k? r?czn?, jednak nie w reprezentacji szko?y ale w jakiej? tam dru?ynie ^^. Gram od niedawna i ca?kiem nie?le mi idzie. Za par? dni b?d? gra? pierwszy mecz xD. Gram na prawym p?? i ?rodku, czasami te? mnie wepchn? na ko?o ^^

A ja troch? inaczej ni? reszta ^^ W zim? narciarstwo, a w lato ?eglarstwo. Trzeba czu? pr?dko?? i wiatr na twarzy. Oba te sporty przynosz? mi na prawd? wiele rado?ci :D

osobi?cie lubi? ka?dy sport :p
ale sam trenuje pi?k? no?na,lubi? ogl?da? jaki? boks itp

Ja mma i kulturystyke ogolem.
Sory za nie polskie znaki ale cos klawiatura mi sie psuje.

Ja najbardziej lubi? Pi?k? r?czn?, Boks i Skoki Narciarskie osobi?cie boks ogl?dam i b?d? trenowa? w nast?pne wakacje :] Z pi?k? r?czn? pewnie p??niej :[ A Skoki tylko ogl?dam... Od 9 lat :)) Ale te trzy dyscypliny ogl?dam i b?d? chcia? trenowa? z nich tylko dwie :) Pi?k? No?n? nie gardz? jak i koszyk?wk?.

Jako? zawsze wola?em pi?k? no?n? od innych sport?w, chocia?, ?e nasza reprezentacja go tak kaleczy, tak uwielbiam w to gra?.

W rankingu FIFA wyprzedza nas Gabon wi?c...

@Topic.
Ja lubi? pi?ke nozn?, ale nie tylko. Czasami mam ch?? zagra? w 'uni-hoka' lub w pi?k? r?czn?. Jednak najbardziej ci?gnie mnie do futbolu : D

Ja osobi?cie preferuj? pi?k? no?n?. Gram w ni? zazwyczaj sama, z tat? lub z kumpel? z klasy, bo ch?opaki nie chc? ze mn? gra? (dziewczyna? Spier****j, baby nie umiej? gra? itp. - to jest smutne i boli, wiedzcie o tym dziady ;(). Trenuj? sama swoimi chorymi metodami <hehe> i staram si? osi?ga? jak najlepsze wyniki. Przede wszystkim pracuj? nad celno?ci?, bo z tym jest u mnie najs?abiej. ?adnych specjalnych osi?gni?? nie mam, ale wydaje mi si?, ?e dobrze sprawdzam si? na ka?dej pozycji, jednak najlepiej czuj? si? w ataku. Niestety, kondycja s?abiutka ;x Tak wi?c pi?ka no?na \m/
Pozdro :)

?eglarstwo ,ten sport trenuje 3-4 lata ,narazie p?ywam na Optimi?cie i za 2 lata przejd? na jak?? lepsz? klas? czyt. <Laser ,420>

Handball trenuje od o?miu miesi?cy (gram w mlodzikach KSZO) a inne sporty to pi?ka no?na, koszyk?wka i siatk?wka
Nie jestem oryginalny

Cze??.
Hmm.. trudne pytanie. Mam do wyboru mn?stwo sport?w, kt?re przyku?y moj? uwag?, lecz wymieni? tutaj dwa, kt?re uprawiam. Pierwszym sportem jest Taekwondo - jest to sztuka walki, u?ycie r?k i n?g.(Podstawowe ciosy bokserskie, a reszta to ju? kosmos, r??ne przewroty, obroty, kopni?cia) Trenuj? t? sztuk? walki ju? 4 miesi?ce. Mam bia?y pas, kwiat, kt?ry rozkwita. =D
Drugi sport, kt?ry jest specyficzny to pi?ka no?na T? dyscyplin? trenuj? od oko?o 3-4 lat, ale zaprzesta?em trenowania, poniewa? zainteresowa?em si? Taekwondo.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom