Roulette
Рулетка!
Widz?, ?e tutaj same posty na temat ludzi jakby to nazwa? "?wiatowych", reprezentacji itp. a mo?e powiedzcie jakie wy dziedziny sportu uprawiacie. Czy wolicie bardziej pi?k? no?n?, czy siatk?wk?
Sporty ekstremalne, czy mo?e bardziej ?agodne ;> chcia?abym si? dowiedzie? jak aktywne jest nasze forum nie tylko przy komputerach ;p czekam na wasze odpowiedzi.
Sama bardziej interesuj? si? pi?k? siatkow?, lubi?, umiem gra?, czego wi?cej chcie?. ;D w roku szkolnym jest bardzo du?o tzw. sks. ale ja niestety nie mam czasu na nie chodzi?, nie mam czasu si? rozwija? w tej dziedzinie, a szkoda. wiadomo na rzeczy, kt?re si? lubi zawsze znajdzie si? czas wi?c tego nie zaniedbuj? ^^. koniec mojego gadania. Zacznijcie si? produkowa? i rozwija? swoje umys?y na temat sportu !

//Nie b?d? tolerowa? post?w typu "Pi?ka no?na rzondzi"
Sama bardziej interesuj? si? pi?k? siatkow?, lubi?, umiem gra?, czego wi?cej chcie?. ;D w roku szkolnym jest bardzo du?o tzw. sks. ale ja niestety nie mam czasu na nie chodzi?, nie mam czasu si? rozwija? w tej dziedzinie, a szkoda. wiadomo na rzeczy, kt?re si? lubi zawsze znajdzie si? czas wi?c tego nie zaniedbuj? ^^. koniec mojego gadania. Zacznijcie si? produkowa? i rozwija? swoje umys?y na temat sportu !
//Nie b?d? tolerowa? post?w typu "Pi?ka no?na rzondzi"