• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Spike Sword - zwi?zany z Minotaurem Magiem? Rozwi??my t? zagadk? razem!

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

To cz??? b??du jaki da?a Tibia Earth , chocia? to mo?e by? kawa?ek urywanej mapki gdzie nie mo?e odczyta? Earth.
Pozdrawiam,
Arts

a ja wracaj?c do opowie?ci o dziewczynce wnioskuje ?e Spika mo?e znale?? posta? z 1 levelem ktora nie zabi?a ?adnej istoty (w ksi??ce napisane by?o ?e zabi?a Orki Minotaury itd bez powodu) wi?c mo?e (wkoncu na poczatek nie mamy nic jesesmy biedni i skromni) o o chodzi z tym skromnym

TO MI WYGL?DA NIE?LE!!
Jest tunel przez kt?ry mo?e przej?? 1 lvl,ale teraz jest Tutorial i sie idzie odrazu z 2 ;/ Mo?e kto? p?jdzie i przetestuje to?? Jaki? rookstayer na MC ,albo z kumplem ;)

Da sie wpisac komende zeby ominac tutorial i odrodzic sie w temple z 1 lvlem i jablkiem. Z tym niema zadnego problemu. Ale przeczytalem na wiki.hunted~ ze wielu rookstayerow juz probowalo tego dokonac. Moim zdaniem to tylko teoria ktora sie niesprawdzila. Niema sensu marnowac na to czasu. Sadze ze zwiazek z tym ma uwieziony mino na wierzy pod SS'em

A czy kto? nie pomy?la? ?e mo?e tylko taka osoba co nic nie zabi?a ,z 1 lvlem mo?e otworzy? drzwi u mino maga?? Dobrze my?limy...

A czy kto? nie pomy?la? ?e mo?e tylko taka osoba co nic nie zabi?a ,z 1 lvlem mo?e otworzy? drzwi u mino maga?? Dobrze my?limy...
Owned.
Jak 1 lvl wyjdzie poza miasto?

Zamknijcie wreszcie ten temat bo po?owa os?b pisze, ?eby go zamkn??, a druga po?owa wymy?la r??ne przedziwne historie...
Ja my?l?, ?e quest na Spike Sworda mog? zrobi? tylko ci co maj? pacca bo po co cipsoft mia? by robi? co? dla facca:confused: Pewnie to tylko pog?oska, ?eby ludzie tacy jak wy si? m?czyli i robili mas? post?w, ?e znalaz?o jaki? ma?y dow?d, wymy?lony przez innego gracza.Ostatnia mo?liwo?? to ?e cipsoft zostawi? sobie ten quest na nast?pny "update"

Pomy?lmy ile lat gra Sunrise swoj? postaci? na rooku ? sam wole nie my?le? ale na pewno dawno temu wi?c on zrobi? ten quest pewnie ... Co do Facc to raczej mo?na go zrobi? z Facc'em bo wszystkie itemy mo?na kupi? i mo?e znajde jak?? ekipe na Uniterze (jak kto? gra na Uniterze niech napisze to poszukamy razem ;) )

chcecie przej?? ten quest
macie link do mojego tematu znalaz?em spika na quescie wykona?em go

Nie wierze w ani jedno slowo w tym temacie ktory napisales. Moze poza tym ze znikaniem spike sworda.

Po 1. Polaczyles wszystkie mity z tego forum w jedna calosc i poniosla Cie wyobraznia.
Po 2. Nienabierzesz krwi do viala BO NIEMA JUZ VIALI w ktore mozna nabierac plyny.
Po 3. Jakim cudem dostales sie do spike sworda tymi swoimi "boots of water flyning" skoro w okol SS'a sa skaly?!
Po 4. Te punkty na wyspie to: Ciemno szare - skaly, Jasno szare - Droga -.- niezauwazyliscie jeszcze ze jest ukos (<) w drodze ?! Tam niema nic poza droga a ty (@up) nie zmyslaj bez sensu.

Spike Sword to nie mit. Jako? p?? roku temu by? typek co zdoby? tego spike sworda i normalnie nawet na tibia.pl i na tibia.org.pl to by?o w newsach wi?c co wy w og?le gadacie ?e to mit... Tylko gorsze jest to jak go zdoby?.

PROSZ? ZAMKNIJCIE TEN TEMAT!!!!!!!!!!!!
Ka?dy tu tylko nabija posty.Spike jest dla ozdoby mino mag dla ozdoby i dla expa dajcie sobie SIANA!!!Temat ten to jakie? g?wno 5 stron na jaki? por?bany temat?!?!
S? tematy kt?re zosta?y zamkni?te a nie powinny by? a ten powinien i nie zosta?.
Ten sword to mit , legenda , i ?ecz to rozwijania tego tematu przez wieki.A mo?e kto? z t?d napisze powie?? o tym,da ankiet?,b?dzie rozwija? go m?drze i bez przes?d?w , TO BY BY? TEMAT DOBRY!!!

Spike Sword to nie mit. Jako? p?? roku temu by? typek co zdoby? tego spike sworda i normalnie nawet na tibia.pl i na tibia.org.pl to by?o w newsach wi?c co wy w og?le gadacie ?e to mit... Tylko gorsze jest to jak go zdoby?.
Lecz nie by? to spajk z questa... No i ju? go od dawien dawna nie ma.

By?o to ponad rok temu, grudzie? 2007.

@Vasudanin
Da si? wyj?? poza miasto na 1 lvlu ;] Jest tunel w mie?cie :]
@Druid4 co to ma by??? Raczej to jest dnooo ;[
Pr?bowa? kto? wyj?? z eskort? na 1 lvlu i pr?bowa? otworzy? drzwi do Mino Maga??

Pr?bowa? kto? wyj?? z eskort? na 1 lvlu i pr?bowa? otworzy? drzwi do Mino Maga??
Pr?bowano. Nie da?o si?.

zonkzonkzonkzonkzonkzonkzonkzonkzonkzonkzonkzonkzonk

Ja uwa?am, chod? to tylko moje skromne zdanie, ?e Ci kt?rzy si? wypowiadaj? na forum powinni si? nauczy? pisa? poprawnie po Polsku ! Nie uwa?am ?e sama jestem ?wi?ta i nie robi? b??d?w ale tutaj wszystko co ?le jest podkre?lone na czerwono.
@t
To ma sens ! Gdyby tak troch? wcze?niej pomy?le?, bo vial na rookgaardzie to ju? rare. Czy co? takiego. Ale mo?na by na 1lvl z PRAWDZIW? eskort? wyj?? za miasto, i z czystym sercem, nikogo nie zabijaj?c zdoby? jako? klucz. Moj? teori? jest tak?e ?e gdyby pouk?ada? jako? te cia?a w katakumbach, mo?e pojawi? by si? jaki? klucz. S?dz? ?e albo zardzewia?y albo z?oty :P . Wtedy z tym kluczem, zdobytym przez 'skromnego' otworzy? drzwi do minomaga, lecz tu pojawia si? problem. Nie jestem pewna, lecz te 'pole energetyczne' przy drzwiach mog? zabi? 1lvl. Tym bardziej, ?e uwa?am ?e to 1lvl powinien zabi? minomaga, i tam za nim by by?y drzwi z kolejnym problemem, poniewa? klamka gdyby by?a kolorowa przepu?ci?a by tylko tego kto zabi? minomaga ( czyli 1lvl ), i kolejny, ju? 3 problem, ?e w mojej fantastycznie g?upiej wyobra?ni jest, ?e za teleportem jest kr?l minotaur?w... I albo by?by NPC, co unieszkodliwia ca?y problem, albo trzeba si? z nim zmierzy?, co jest niedorzeczne z dw?ch powod?w.
1. Przecie? 1lvl nie da sobie z nim rady, bo skoro to kr?l, to jest lepszy od minotaur guarda...
2. Dwa bossy na jeden quest to chyba troch? za du?o xD ...
Oto moje ca?kowicie niedorzeczne i nie do pomy?lenia fakty... Ja to mam g?upi? wyobra?nie, nie ? xD

Ps. Kto to zrozumia? ma m?j szacunek, bo nawet ja czytaj?c to nie bardzo zrozumia?am o co mi chodzi?o ...
Ps2. A mo?e po zabiciu minomaga ten 1lvl by zdoby? tak z 10lvl? Potem po przej?ciu przez tp znalaz? by si? w sali z nagrodami, czyli np. scale armor, spike sword itp, itd... A ?eby si? z tej sali wydosta?, trzeba pogada? z minokr?lem i on je?li odpowiesz dobrze na kilka pyta? da klucz do pokoiku z tp do rookgaardu ? Oto moja kolejna niedorzeczna my?l... ;D

Znowu ca?kiem niez?a teoria :confused: Mo?e to 2, 1 lvle musz? zrobi? ten trick na znikanie Spike Sworda?? Mo?e to ma jak?? r??nic?... Mo?e Spike pojawi si? na g?rze z Minotaurem??
Edit
2,1 lvle na trick ze znikaniem,a 3 do drzwi od minomaga :D Mo?e co? takiego nale?y wykona???

Ostatnia edycja:

Jedno jest wiadome ze jest tylko 1 osoba kt?ra trzyma?a spike sworda w r?ce i to jest Slythia. Wi?c na razie wiadomo ?e mo?na go posiada? od GM-a.

ta da

[--

Taa, ja wyzbieralem all dedy, polozylem tam, robilem co sie dalo i h**a :cool::cool:

Wiec to imposible do zrobienia.

Do góry