• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Spike Sword - zwi?zany z Minotaurem Magiem? Rozwi??my t? zagadk? razem!

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

:p to wszystko z mino magiem i spike swordem zosta?o wymy?lone prze CIPsoft aby rookgard nie by? a? taki nudny

Wg nie da sie zdobyc spike sworda, od 3 lat gram na rooku widzialem nie jedno, ale raczej nie da sie zdobyc przynajmniej nie teraz. Jak ktos gra na celescie na roku to pw moze czegos poszukamy

Ja bym chcia? zebra? grupe i pr?bowa?em zebra? grupe ale po ka?dym moim po?cie dostaje ostrze?enie i ?e jest bezwarto?ciowy wi?c niech kto? napisze na PW mi na jakim ?wiecie gra i w miare jako tako bym z nim poszuka? (mam czas bo ferie s?) :) Og?lnie to mo?na mie? du?o koncepcji ale potrzeba graczy z 3-4 ?eby to wypr?bowa? i wymy?la? nowe ale nikomu sie nie chce pr?bowa?em to organizowa? z 2 lata temu i 1 rok temu i nic nikt nie napisa? do mnie ani sie nie odezwa? mo?e teraz co? wypali cho? w?tpie. Tak rozwi?zujecie te zagadke dla post?w raczej a jak co do czego to nikomu sie nie chce.

Ey ;> Spr?buj co? na temat Amber przemy?le? zamiast si? trudzi? z ekip? w mino hellu. Z ni? co? si? kr?ci wg. mnie:D

@Up
Sprawdz? dzisiaj te dedy przy katana roomie i te? w samym roomie bo w sumie zaciekawi?e? mnie tym ;)
Tacy gracze dalej s?, tylko ?e w mniejszej ilo?ci ;) ja ch?tnie anga?uj? si? w zagadk? SoF'a etc. W zasadzie dlatego na galanie mam rookstayera bo chcia?em skontaktowa? si? z ghazbaranic? kt?ra rzekomo pad?a na energy fieldach za pierwszymi drzwiami do MM, i pono? ma chain legi na rooku... Ale jak narazie nie loguje si? Ona/On od dawna, ale dalej czekam :)
@Topic
Ja szczerz? wierz? w SoF'a i nie odpuszcz? szukania go dop?ki nie b?dzie konkretnego argumentu na brak mo?liwo?ci zdobycia takowego (np kto? z teamu CipSoftu by w oficjalnie przyzna? ?e nie ma opcji na rooku). W?tpi? by by? zwi?zany z MM, jak dla mnie to s? dwie odmienne bajki :)

No i luz.
Super, ?e si? interesujesz moj? historyjk? :P
Ja jestem pewien: SS istnieje na rooku. Sk?d wiem?
Sam Knightmare, legendarny gracz i cm, tw?rca rooka
(czy tam nie tw?rca, tylko zajmuje si? rookiem) powiedzia? o SS:
Rozwi?zanie macie tu? pod nosem :P

/\
No i co z tego? Powiedzial jedno zdanie i juz kazdy wszedzie o tym pisze ...
A moze ss nie ma? Bo cipsoft nie dal by spike sworda na rook,tworzac rook nie bylo rookstayerow a to mial byc tylko pokaz maina.:S

Idiota...
Areal dobrze gada, zostawi? go albo nie b?dzie mi?o :)
@topic
Moim zdaniem SoF istnieje ;]
A ta ksi??ka co jest w AB (podana na 2 stronie) zaciekawi?a mnie :P
Mo?e Ghoul, MM i SoF s? jako? po??czone?
Mo?e je?li si? zabije ghoula, gdzie? w trupach tam gdzie on jest, jest jaki? klucz?
Do MM? I potem wchodzi si? w tp u MM i przenosi do questa na SoF?
Mo?e?
Ale znowu jak by si? dosta? do ghoula?
Oczywi?cie to moje przypuszczenia :P
@do wszystkich
Kiedy? to byli prawdziwi gracze. Rozwi?zywali ch?tnie zagadki, itd.
A teraz?
Nooby tylko 'blis samknonci demad! ploske bo hce dostaci gieema na realuu"
Pozdro

Obraze na samym pocz?ku pomin? ale reszty nie.
Je?li nie wiesz o co chodzi to nie wypowiadja si? :S

Na temat ghoula si? nie wypowiem, bo kolejne bluzgi p?jd?.., ale ile razy mo?na m?wi?, ?e Minotaur Mage ma w d**ie wasz mieczyk? On tam siedzi TYLKO PO TO BY PILNOWA? PRZYCHODZ?CYCH POSI?K?W Z MINTWALLIN.
Ja was ju? b?d? b?aga? ?eby?cie zostawili go w spokoju.

Co do Katana Roomu jest on ju? o wiele, wiele bardziej zwi?zany z mieczem. Bo wko?cu ten miecz nie jedne cia?a tam pociacha?.

@Anog
No raczje masz racje Knigtmare stworzy? Rookgaard.
@Areal
~Amber
Z ni? si? kr?ci ale tylko przykra przesz?o?? :P
@Ullixx
To, ?e siedzisz tam 3 lata nie m?wi nic.

@UP
Je?eli jeste? pewnien, ?e SoF na rooku nie itnieje, to po co tu piszesZ?
To nie temat na pouczanie tych,co wierz? w Sofa ;o
Nie pasi qrwa?
To wyjazd na ots bawi? si? z dzie?mi.

@UP Pasi? to si? mo?esz na polu i w**...... traw?.
Czy ja w jakim? po?cie napisa?em, ?e SoF na rooku nie istnieje? Je?li tak masz reputa.
Ja pisa?em tylko, ?e nie istnieje quest jak ju? lub spos?b na zdobycie go. Nie pouczam tu nikogo a przynajmiej nie mam zamiaru bo i tak wam nie da si? tego wypleni? z m?zgu bo za d?ugo na youtube i forach siedzieli?cie i za du?o fake'?w si? naogladali?cie o tym mieczu.
@TOP
Je?li macie czas i dalej ch?ci na szukanie tego miecza albo co?, podpytajcie Dallheima co? o walk?, bitw? i inne zwi?zane z tym rzeczy. I pozostaje Seymour.. on wie najwi?cej wi?c tam radze szuka? a nie u Amber czy Hyacyntha, kt?rzy wyrwani s? z kontekstu.

Ostatnia edycja:

Moim zdaniem spike sword quest na rooku istnieje.Wczoraj ogl?da??m na you tube film z wykonaniem Geilo my?la?em ?e to nie jest fake ale dziwi?o mnie to ?e tak ma?o o tym pisz? p??niej okaza?o si? ?e to fake...Dotychczas chyba nikt na rooku nie zrobil tego questa (mo?e s? tacy kt?rzy maj? a si? nie pochwalili) nawet Sunrise raczej nie ma spike'a cho? raczej brass arma ma.Kiedy? lota? z minos?w brass armor ale ju? nawet nie lotuje z mino maga.Zauwa?y?em ?e coraz wi?cej rookstayer?w z PACCem (sam niemam xD).

A co do questa to jak inni pisz? mo?e by? ?e tylko na ozdob? ale po co by znika? jak si? stanie na 2 miejscach?

No i luz.
Super, ?e si? interesujesz moj? historyjk? :P
Ja jestem pewien: SS istnieje na rooku. Sk?d wiem?
Sam Knightmare, legendarny gracz i cm, tw?rca rooka
(czy tam nie tw?rca, tylko zajmuje si? rookiem) powiedzia? o SS:
Rozwi?zanie macie tu? pod nosem :P

Powiedzia? ?e jedyne co musimy zrobi? to co na rooku si? powinno zrobi?... Tylko wychodzi na to ?e musimy si? uczy? bo rookgaard jest tak jakby "szko??" kt?ra przygotowuje nas do maina... r?wnie? Knightmare m?g? mie? na my?li by dobi? 8 lvl i opu?ci? rooka... Pytania udzielane przez cz?onk?w cip softu mog? mie? wiele znacze? :) zwodz? nas non stop :)

dop?ki moderator nie usunie postu wy?ej nie wchodzi? w niego! Zapewne link do wirusa!

Siemasz!

Ja planuje za?o?y? taki post gdzie wiara b?dzie si? zapisywa?a, ?eby rozwi?za? zagadk?. Jak b?dzie wi?cej ni? 20 os?b wymyslimy nazw? i zrobimy postacie na jakim? servie, postacie b?d? mieli name zwi?zanego z t? nazw? ( jak np. nazwa bedzie xD to nick: Diablo xD). Osoby sie podzieli jedni b?d? ryli w mie?cie inni w expowiskach. Najlepiej by by?o jak by by? jakis pacc co za?o?y gildi?. Pierwsze zadanie b?dzie wbi? 10 lvl. Nastepnie przeryjemy co si? da!

Je?li s? chetni, niech poczekaj?, nied?ugo pojawi si? taki post! ( ROZWI??EMY ZAGADK? RAZEM!! )

POZDRAWIAM, DIABLO! :D

Ostatnia edycja:

Ja my?l?,?e istnieje SoF.
Pow?d:Robi?em,to,co Shadow Rex.To,z tymi Dedami JEST FAKE.
Ale znikaj?cy Spike Sword jest TRUE.
Sam poszed?em,w te miejsca,nie pami?tam,jak si? nazywaj?,ale Spike Sword znikn??.
Da? bym screeny,z mojego Rookstayera ale mialem Hacka ;( .
Robi?em,to na tibi 8.54 .
Odzyska?em go,ale nie pami?tam pass?w.
Dzi? nie dzia?a na tibia.com Lost Account,mo?e jutro b?dzie dzia?a? :) .

@UP
Tysi?ce ludzi robili zadanie ze znikaj?cym mieczem i jako? zawsze si? udawa?o.
Sam te? go robi?em.

"Pow?d:Robi?em,to,co Shadow Rex.To,z tymi Dedami JEST FAKE."
To ?adna nowinka. Sam si?do tego przyzna?.

Popieram Diablo jak cos to napiszcie PW ch?tnie przy??cze si? i pomog? rozwi?za? :)

@Up Spoko Bielakkkk

Pr?bujcie rozwi?za? dalej!! Mam nadziej?, ?e wam si? uda! Czekam na nowe nowiny!

Pozdrawiam!!

Moim zdaniem jest tak...

Wszyscy zakladaj? na jednym servie i kazdy ma 1 lvl, 2 lvl , 3 lvl itd... warto probowac robic cos w katana room np. ulozyc ciala (te swieze , lekko podgnile i szkielety) na ziemi... Sprawa moze byc zwiazana z Tarantula dodana na Rooku, i ta dzwignia zaslonieta kublem nad NPC Tomem. Stworzyc gildie ktora by odkrywala zagadki Rook'a i uda sie rozwiazac najwieksze zagadki na Rooku (bynajmniej) tylko musicie byc bardzo rozsadni, powoli i dokladnie popatrzec gdzie sie znajduja sie wskazowki do zagadki... Tez mozna zagadac z blind orcem w ich jezyku zeby otrzymac klucz...

Pozdrawiam, Macgates.

Ostatnia edycja:

Moim zdaniem jest tak...
Wszyscy zakladaj? na jednym servie i kazdy ma 1 lvl, 2 lvl , 3 lvl itd... warto probowac robic cos w katana room np. ulozyc ciala (te swieze , lekko podgnile i szkielety) na ziemi... Sprawa moze byc zwiazana z Tarantula dodana na Rooku, i ta dzwignia zaslonieta kublem nad NPC Tomem. Stworzyc gildie ktora by odkrywala zagadki Rook'a i uda sie rozwiazac najwieksze zagadki na Rooku (bynajmniej) tylko musicie byc bardzo rozsadni, powoli i dokladnie popatrzec gdzie sie znajduja sie wskazowki do zagadki... Tez mozna zagadac z blind orcem w ich jezyku zeby otrzymac klucz...
Pozdrawiam, Macgates.

Tak, tylko trzeba stworzy? tak? ekipe :P
Trzeba gra? na 1 servie ;d
Dawa? wszyscy na Luminere (m?j ?wiat), to mo?e jako? to rozwi??emy :D

Radzi?bym all kto posiada pacc niech zaklada guild... ZBIERAMY EKIPE I JAKI SWIAT NAJLEPSZY ? MA BYC ZNANY SERVER DLA ODKRYWANIA ROOK ~!

Do góry