• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Spike Sword - zwi?zany z Minotaurem Magiem? Rozwi??my t? zagadk? razem!

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

Cz?owieku! Podaj mi chod? jeden fakt, w kt?rym kto? lub co? opisuje to, ?e TP dzia?a od strony Rooka.

Poczytaj sobie troch? o tym ;)
Nie wiadomo w zasadzie do czego prowadzi to Tp (o ile wog?le dok?d? prowadzi), na Test Serverze sprawdzili to i tp prowadzi? do Temple... Poczytaj sobie chocia? troch? o Tp za pokojem mino maga a trafisz na to ;]

Ludzie we?cie przesta?cie... Ten ca?y Spike Sword to zwyk?a ?CIEMA ! ! ! Te wszystkie filmiki na youtube to OTSy. Cipsoft zrobi? Spike Sworda i room z Mino Magiem tylko po to ?eby rookstayerzy mieli co do roboty. Pr?bowa?em milion razy go znale??. Szuka?em golden keya i nic. TaK samo ghoul ko?o katana quest albo tarantula. Nie da si? tam wej??. Wi?c odpu??cie sobie ludzie... By? pewien gracz kt?ry mia? Spike Sworda. Nazywa? si? on Potty of Harmonia i dosta? go od swojej kole?anki kt?ra by?a S Tutem. Pewien CM zabra? wszystkich tutor?w i S Tutor?w na zabaw? na pla?? w Darashii. Potem ta kole?anka Potty'ego (nie pami?tam jej nicka) posz?a do depo i tam dosta?a r??ne itemki od swoich koleg?w tutor?w a w?r?d nich by? Spike Sword. Potem CM odes?a? j? na rooka i ona Spike Sworda da?a Potty'emu. Oczywi?cie CipSoft o wszystkim si? dowiedzia? i spike sword zosta? odebrany. Dzi?kuj? za wys?uchanie. ;)

Jesli chodzi ci o ten filmik byl ots :) bo na rookaardzie wiem jak sie da zdobyc spike sworda :)
Lecz trzeba duzo chodzic,jesli ktos rookslayer prosze napisac na moje gg 10066631 to wam pomoge zdobyc spike sworda.
(Nie musicie mi dawac passow).

Gosciu nie wierze ?e ty wiesz jak zdoby? Spike Sworda. Po 1 on nie istnieje. Po 2 gosciu nawet nie wiesz co piszesz: Rookslayer znaczy : pogromca rooka Rookstayer znaczy : cz?owiek kt?ry zostaje na rooku.

Po pierwsze - M?wisz o Slythii kt?ra jest obecna na tym forum.
Po drugie - Jeste? jedn? z dziesi?tek os?b kt?re pisa?y takie same posty przed tob?, dok?adnie s?owo w s?owo "To wszystko ?ciema! By? raz na rooku ale dosta? go Potty of Harmonia, Potty of Harmonia dosta? go od kole?anki! Potty of Harmonia straci? Szpajk Sz?orda jak Cip Soft si? dowiedzia?, nie da si? go zdoby?, papa" ;x wszystkie te posty s? takie same... Nie ma ?adnego dowodu ?e SoF'a nie da si? zdoby?... Tacy ludzie jak Ty tylko nam utrudniaj? robot? zniech?caj?c nas do tego.

Pozdro
Magiel.

No i o to chodzi. Tacym jak ja chodzi tylko o to ?eby by?odla was jak najlepiej i ?eby?cie czasu nie marnowali. Jak zdob?dziesz spike sworda to napisz to ci 200 z?oty dam.

Poczytaj sobie troch? o tym ;)
Nie wiadomo w zasadzie do czego prowadzi to Tp (o ile wog?le dok?d? prowadzi), na Test Serverze sprawdzili to i tp prowadzi? do Temple... Poczytaj sobie chocia? troch? o Tp za pokojem mino maga a trafisz na to ;]

Czyli dzieciaku zaczynamy od nowa.

By?a sobie wojna ko?o Ghoul Rooma.
Walczy? wniej Dallheim by? mo?e dzi?ki, kt?remu dzi? jeste?my na tej wyspie.
A czemu si? tak ws?awi?? Bo mia? kawa?ek pora z kolcami i posadzi? go na kamieniu.
Teraz inna historia.
By?a sobie wojna ludzie vs minotaury.
Ludzi przybywa?o z Rooka a tak?e z Thais do Mintwallin.
Minotaury potrzebowa?y pomoc z Mintwallin.
Posi?ki przybywa?y uh z TELEPORTU. Dzia?a on w jedn? stron? ze wzgl?du na zagro?enie, ?e ludzie gdyby prze?amali MM mogliby dosta? si? do miasta minos?w i by?aby to zag?ada.
Teraz CipSoft pokaza?, ?e umie nas wykiwa?. Ludzie przebili pierwsz? barier? lecz nikt nie walczy? z MM poza TS. Ale nawet je?li jakim? cudem przeszli by dalej to i tak g?wno im to da. funny yol yol joke.

No i o to chodzi. Tacym jak ja chodzi tylko o to ?eby by?odla was jak najlepiej i ?eby?cie czasu nie marnowali. Jak zdob?dziesz spike sworda to napisz to ci 200 z?oty dam.

Lubimy marnowa? w ten spos?b czas ^^
Wci?? dociekam czy da si? zdoby?, wykorzystuj? ka?d? poszlak? i sprawdzam ka?d? anomali? na mapie na jak? natrafiam :) to ?e spike sworda nie ma, uznam dopiero jak ju? sko?cz? mi si? wszystkie pomys?y i wszystko sprawdz? co si? da...

Kto chce zobaczyc ze mam na rookaardzie spike sworda to prosze zrobic sobie na arcani hara i napisac mi na gg :) i wam pokaze ze all sie da tylko trzeba umiec i trzeba umiec angielski.

bo?e dali go tak na jaja i tyle;d

Temat ten pojawia sie na ka?dym forum, wsz?dzie od zawsze. Nikt nie zdo?a? rozwi?za? tego questu bo takowy nie istnieje. koniec i kropka ;p

Nabijanie post?w Skoro zajmujecie sie takimi rzeczami na rooku ?
To mo?e prubujcie rozwi?za? "Quest" Solar sword , Magic Longsword , Mo?e na mianie odnajdziecie jakis quest ?? solar sworda nie da sie wz?? -.- magic longsworda tez.
TEMAT DO ZAMKNIECIA .

Notka moderatorska:
Pozw?l, ?e to my b?dziemy o tym decydowa?.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Znowu mam powtarza? swoje posty dla was?
Popatrzcie na ka?de forum z archiwum. Wejdzie w mity. Znajdzie?ie tam np. Soft Boots'y - kiedy? uwa?ane za unikatowe i niespotykane albo golden boots'y..... Taka afera by?a, ?e jaki? GM je komu? tam da?, a questu do nich nigdy nie b?dzie.... Teraz?

Softy ma ka?dy z POI
A golden bootsy to nie rar bo z bossa z INQ lec?....

Wi?cej wyja?nia? nie musz?....

Zapraszam do wypowiadania si?.

Popatrzcie na ka?de forum z archiwum. Wejdzie w mity. Znajdzie?ie tam np. Soft Boots'y - kiedy? uwa?ane za unikatowe i niespotykane albo golden boots'y..... Taka afera by?a, ?e jaki? GM je komu? tam da?, a questu do nich nigdy nie b?dzie.... Teraz?
Softy ma ka?dy z POI

M?drze gada, pola? mu!

Softy ma ka?dy z POI

Dzi?ki za dawke humoru. Ka?dy tw?j post mnie rozwesela i pokazuje, ?e nie wiesz za co si? bierzesz. Powiem ile par Golden Boots jest w Tibii? 20? Okey powiedzmy, ?e tyle. Serwer?w jest ok. 80 z tego co pami?tam. Wi?c? To nie jest rare? Gdyby to nie by? rare ka?dy min. 200lvl+ mia?by te buty. A mimo wszystko s? jedn? z najbardziej porz?danych rzeczy.
Wi?c to co leci z potwora lub czego? innego WCI?? JEST RAREM. Cho?by tylko ze wzgl?du na ilo?c a czemu to Ci napisa?em wy?ej.
Albo sp?jrz na Tempest Shield. Kiedy? tam polecia?o kilka sztuk z 10 urodzin Tibii. No a teraz lec? z Ferumbrasa. Ale czy Ferumbras zawsze jest na wie?y? Nie. Czy zawsze pozostawia po sobie t? tarcz?? Nie. Wi?c tak?e jest rarem. To samo tyczy si? Item?w z Demon Oaka. Zrobi?o go mo?e z 30 os?b z tego co si? orientuje ale online np. teraz jest 41173.
Wi?c je?li nie wiesz to nie gadaj.

Prosz? nie odbiega? od tematu, bo b?d? zmuszony surowo kara? wszelkie tego typu wybryki. Trzymajcie si? sprawy Spike Sworda, a nie boss?w Inq.

Uwa?am ?e Spike Sword to tylko mit jak jeden z wielu na rookgardzie naprzyk?ad mit G?ry Minotaura,powiem ?e tylko raz udowodniono ?e mo?na zdobyc Spike Sworda to by?o wtedy jak kto? zdoby? ten sword na Harmoni lecz potem by?y g?osy ?e to sprawka CM'a i w to akurat wierze bo jak sami wiecie na mainie tez by?o du?o afer przez zabawe Cm'a Spike Sword to mit.Rookgard jest miejscem gdzie takich mit?w jest wiele np G?ra Minotaura i inne.Nie ma ?adnych dowod?w na istnieie questa na Spike Sword.A dowody na to ?e to mit jest bardzo wiele.Wi?c ja osobi?cie uwa?am ?e jest to mit.
Tak wog?le ten temat robi sie zb?dnym spamem.

Jak 1 lvl wyjdzie poza miasto?

Startuj?c z pierwszym poziomem, masz "chatke" w strun?
p??nocy. Ona od razu prowadzi do "rat?w" .
Tymi kana?ami, o ile dobrze znasz map? "kanalizacji rookardu"
dojdziesz daleko za bram?,dla facc.

Uprzedzaj?c na pytania, nie posiadam dowod?w ani ?adnych Scren?w.
To nie jest kolejna bajka, m?otaj?ca wam w oczach.
Zanim si? wypowiesz na m?j temat, pierw sprawd? to o czym m?wi?em.

Pozdrawiam,
PremiumMan.

Nie wie?e ?e niema go spike sword na rooku i pewnie nikt go nie mia? je?eli kto? by mi pokaza? ss to bym te? pewnie nie uwierzy? xD

Dzi?ki za dawke humoru. Ka?dy tw?j post mnie rozwesela i pokazuje, ?e nie wiesz za co si? bierzesz. Powiem ile par Golden Boots jest w Tibii? 20? Okey powiedzmy, ?e tyle. Serwer?w jest ok. 80 z tego co pami?tam. Wi?c? To nie jest rare? Gdyby to nie by? rare ka?dy min. 200lvl+ mia?by te buty. A mimo wszystko s? jedn? z najbardziej porz?danych rzeczy.
Wi?c to co leci z potwora lub czego? innego WCI?? JEST RAREM. Cho?by tylko ze wzgl?du na ilo?c a czemu to Ci napisa?em wy?ej.
Albo sp?jrz na Tempest Shield. Kiedy? tam polecia?o kilka sztuk z 10 urodzin Tibii. No a teraz lec? z Ferumbrasa. Ale czy Ferumbras zawsze jest na wie?y? Nie. Czy zawsze pozostawia po sobie t? tarcz?? Nie. Wi?c tak?e jest rarem. To samo tyczy si? Item?w z Demon Oaka. Zrobi?o go mo?e z 30 os?b z tego co si? orientuje ale online np. teraz jest 41173.
Wi?c je?li nie wiesz to nie gadaj.

Idiota...

Areal dobrze gada, zostawi? go albo nie b?dzie mi?o :)

@topic

Moim zdaniem SoF istnieje ;]
A ta ksi??ka co jest w AB (podana na 2 stronie) zaciekawi?a mnie :P
Mo?e Ghoul, MM i SoF s? jako? po??czone?
Mo?e je?li si? zabije ghoula, gdzie? w trupach tam gdzie on jest, jest jaki? klucz?
Do MM? I potem wchodzi si? w tp u MM i przenosi do questa na SoF?
Mo?e?
Ale znowu jak by si? dosta? do ghoula?
Oczywi?cie to moje przypuszczenia :P

@do wszystkich

Kiedy? to byli prawdziwi gracze. Rozwi?zywali ch?tnie zagadki, itd.
A teraz?
Nooby tylko 'blis samknonci demad! ploske bo hce dostaci gieema na realuu"
Pozdro

@Up
Sprawdz? dzisiaj te dedy przy katana roomie i te? w samym roomie bo w sumie zaciekawi?e? mnie tym ;)
Tacy gracze dalej s?, tylko ?e w mniejszej ilo?ci ;) ja ch?tnie anga?uj? si? w zagadk? SoF'a etc. W zasadzie dlatego na galanie mam rookstayera bo chcia?em skontaktowa? si? z ghazbaranic? kt?ra rzekomo pad?a na energy fieldach za pierwszymi drzwiami do MM, i pono? ma chain legi na rooku... Ale jak narazie nie loguje si? Ona/On od dawna, ale dalej czekam :)

@Topic
Ja szczerz? wierz? w SoF'a i nie odpuszcz? szukania go dop?ki nie b?dzie konkretnego argumentu na brak mo?liwo?ci zdobycia takowego (np kto? z teamu CipSoftu by w oficjalnie przyzna? ?e nie ma opcji na rooku). W?tpi? by by? zwi?zany z MM, jak dla mnie to s? dwie odmienne bajki :)

Do góry