• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Spike Sword - zwi?zany z Minotaurem Magiem? Rozwi??my t? zagadk? razem!

Odp: -.-

Odp: -.-

Areal dobijasz mnie na kolana i jeszcze ni?ej. EXCALIBUG WG CIEBIE B?DZIE DO ZDOBYCIA?!
Wiesz wog?le jak powsta?? Mapper stworzy? go i ukry?. Arieswar niestety go odkry?. By?a to pierwotna wersja SoVa. 80attack/60attack. Gdy CipSoft zobaczy?, ?e Arieswar ma draga na 2/3 hity usun?? miecz. Dla upami?tnienia tego znajduje si? on dzi? tam gdzie jest.
Co do SoF. Jest on nie do zdobycia! Dallheim pozby? si? tego miecza po wojnie, kt?ra odby?a si? ko?o Ghoul Rooma i wy?ej.
" Mamy ksi??ki na Spike Sword " bo dzi?ki niemu dzi? mo?emy ?y? na Rooku.
"NPC wspominaj? nam o tym i Hyaciantich o z?ej mocy w podziemiach... "
NPC wspominaj? bo pami?taj? bitwe, kt?ra tu si? odby?a. A Hyacynth czy jak mu tam m?wi nam o z?ej mocy ta? Czyli bariera magiczna Minotaura Mage, kt?ry PILNUJE TELEPORTU I CZEKA NA POSI?KI Z MINTWALLIN.

Czytaj do ko?ca....
Por?wnuje Excalibug'a ze Spajkiem. Nie powiedzia?em, ?e jest do zdobycia, ale ?e b?dzie... W ksi??kach pisze "Kiedy miecz si? wydostanie, b?dzie to oznacza?o koniec, dlatego bronimy go przez wieczno?? bla bla bla"

Podobnie jest ze Spajkiem....

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

@UP Czytam do ko?ca -.-
Broni? go i nie odpuszcz? chyba, ?e kto? zrobi kolejny numer tak jak wtedy z stworzeniem go gdzie? na mapie.

eee ludzie podobno Reprezentant Polski ma Spike Sworda
wpiscie sobie w google grafika tibia spike sword i to b?dzie 3 ss od lewej
mo?ecie na tibia.com zobaczyc ?e jest kto? taki z takim nickiem :P

to jest OTS bo sa bledy np.pisze zamiast Spike Sword SPikeSword
osobiscie w to nie wierze!
Muahahaah pisze si? jak by? chcia? wiedzie? Spikesword.!
@topic
Jestem ciekaw czy to wgl prawda z tym niby ca?ym Spikesword'em Quest'em...
Widzia?em filmik co niby typek pokazywa? na trade kolesiowi spikesword'a, ale to by? fake moim zdaniem, wi?c ja my?le, ?e to jedna wielka ?ciema :)

bb

@UP
Mo?e widzia?e? Potty'ego of Harmonia. Posiada?a* on Spike'a na Rooku.

@Down Sorr. A to histori? niestety musze zna? na pami?? bo 90% ludzi uwa?a, ?e Potty dalej ma go w posiadaniu...

Ostatnia edycja:

@UP
Mo?e widzia?e? Potty'ego of Harmonia. Posiada? on Spike'a na Rooku.
Ona, nie on.

Poza tym, ta historia jest ju? daaawno wyja?niona. masz wszystko jasno opisane.

Odda? takie przedmioty, dziwi? si? jej......
Tibia to tylko pixele. GM czy CM to te? piksel... omg..... Je?eli taki CM teleportuje graczy na main'a bez sprawdzania profesji, to nie jest dobrym CM'em i pr?dzej czy p??niej powinien go straci?....

Takie przedmioty na rook'u mo?na by i wyceni? na 10 000z? razem wzi?te... Jaki? noobski kolekcjoner dla s?awy, napewno by Blue Robe na rooku wyceni? na (ok. 5000z?).... albo na W?SP'a Spike Sword'a na rooku przekaza? <lol2> xDD

Ja bym tego nie zrobi?. Za te przedmioty m?g?bym tak si? zareklamowa? i fortune zrobi?, ?e szok. Zrobi? SCREEN'a ze Spajkiem i lud?mi na rooku i napisa? "zapraszam was na m?j OTS". 300 os?b pewne po tygodniu.... :/

Innymis?owy "?ALL"
xD

Odda? takie przedmioty, dziwi? si? jej......
Tibia to tylko pixele. GM czy CM to te? piksel... omg..... Je?eli taki CM teleportuje graczy na main'a bez sprawdzania profesji, to nie jest dobrym CM'em i pr?dzej czy p??niej powinien go straci?....
Takie przedmioty na rook'u mo?na by i wyceni? na 10 000z? razem wzi?te... Jaki? noobski kolekcjoner dla s?awy, napewno by Blue Robe na rooku wyceni? na (ok. 5000z?).... albo na W?SP'a Spike Sword'a na rooku przekaza? <lol2> xDD
Ja bym tego nie zrobi?. Za te przedmioty m?g?bym tak si? zareklamowa? i fortune zrobi?, ?e szok. Zrobi? SCREEN'a ze Spajkiem i lud?mi na rooku i napisa? "zapraszam was na m?j OTS". 300 os?b pewne po tygodniu.... :/
Innymis?owy "?ALL"
xD
Powiedz mi jeszcze, kto da?by tak? sum? za przedmiot, kt?ry w ka?dej chwili mo?e straci?? Co to za problem dla CipSoftu zrobi? cofk?, czy chocia?by usun?? sam ten przedmiot. W dodatku w nagrod? zbanowa? mnie oraz nowego posiadacza np blue robe. Jedynym warunkiem zachowania tych zabawek by?oby niepokazywanie ich nikomu... Lecz w takiej sytuacji po co one komu?

Tak wi?c w momencie, gdy nic bym nie zyska?a naprawd? wola?am je odda? i mie? czyste sumienie. Niekt?rzy nadal je posiadaj?...

Slythia mam pytanie a ludzie byli strasznie w szoku?

Slythia mam pytanie a ludzie byli strasznie w szoku?
Tylko troszk? ;].

Lol ale mam nadzieje ze ta osoba kto znajdzie Spike bedzie Polakiem a nie BR...!!

@UP
A ja kto b?dzie Szwed? ;o
Jak kto? go "znajdzie" to b?dzie i tak super ultra hiper mega kongo.
Mimo wszystko i tak dalej uwa?am, ?e jest nie do zdobycia.

@up mijacie si? z tematem ch?opaki to si? nazywa offtopic ;>
@topic
Spike sword by? dawno temu dost?pny teraz quest jak wiadomo jest zbugowany nawet cipsoft to potwierdzi? je?eli chodzi o temat wydaj? mi si? ?e nie ma sensu go prowadzi? dalej i zamkn?? na czas nie okre?lony chyba ?e dla cipsoftu odwali i zrobi? by quest dzia?a?
lecz z tego co wiadomo jest troche dziwnych rzeczy na kt?re mo?na zwraca? uwag? mnie zaintrygowa? ten list na skale mo?liwe ?e daje on podpowied? co do questa ale jak si? tam dosta? mo?e co? rzuci? ?

Spike sword by? dawno temu dost?pny teraz quest jak wiadomo jest zbugowany nawet cipsoft to potwierdzi? je?eli chodzi o temat wydaj? mi si? ?e nie ma sensu go prowadzi? dalej i zamkn?? na czas nie okre?lony chyba ?e dla cipsoftu odwali i zrobi? by quest dzia?a?

My rozmawiamy na temat aktualnego Spike Sword'a.... Czy sie go da zdoby? wogule.... Ten kawa?ek kt?ry skopiowa?em z twojego postu jest bezsensu ale reszta jest spoko :D Bo skoro zrobi? QUEST to co b?dziemy dalej robi? w tym temacie? :D

P?ki co nie wiadomo, czy jest quest, czy te? nie... Pozostaje jedynie szuka? i b??dzi? ;D
Zapraszam do dysuksji!!

Gdy zaczyna?em grac na RL 7 lat temu xD to czasami sie o tym mysla?o ale jako stary wyjadacz uwazam ze na dana chwile jest to niemozliwe ;]

wszystko na to wskazuje ;d ale wiemy przecie?, ?e tibia to jedna z niewielu RPG, kt?r? si? po updacie rozwi?zuje po wielu tygodnicah ;d Tutaj trzeba si? pom?czy?, bo wszytko co CipSoft robi, to tak, by?my wczuli si? w efekt rpg .. xd

TERA JA M?WIE

pos?uchajcie szanowni gracze , fani tibi itp :P

wiecie czemu nieplyne na maina ? temu ?e zaciekawily mnie hiStorie rook'a mam zamiar bada? t? wyspe widzia?em ju? r??ne coda takie jak gosciu weszedl w zaraze wpisal coS i nagle przestal sie zaraza? tam gdzie quest katana ... co do sworda ... wie?e ze istnieje jestem tak przekonany ?e ta bro? istnieje i wie?e to co powiedzia? jeden z graczy ... cytuje gdy chcialem zrobic quest carlin sword to zamiast minot byl mag mino i ghoul .WIe?e mu lecz mam przeczucia ?e to noc? si? dzieje n[ : 3.30 otWieraj? sie dzwi na 10 min i sie zamykaj? albo mag wychodzi .. Niewiem jak jest ale mnie to interesuje i b?de bada? wyspe niewiem jak d?ugo , lecz tak d?ugo a? otworz? si? dzwi rozwale maga , ghoula znajde tego sworda co gadacie i pojde do banku na poleczke i HURA HURA patrzcie co mam ! a wszyscy ... CTRL + Q PLEASE ... :D z wykrzyknikiem . W?tpie ?e idzie doj?? do maga ale werze ?e idzie na wyspie wszystko idzie czeba tylko ruszy? glow? to gra a wgrze dzieja sie niesamowite ?eczy co nawet fizjolog? si? nie?nilo . :) prosze ?le tego nie ?apac

Powiem jedno nie wie?e w kto ani troch? :) zwyk?e brednie i fak'e na tym internecie.
Cud , ?e jeszcze Gadu-Gadu nie ma nazwy "blue robe na roku"...

Pozdrowienia Mandess II :p

@Psimekord

Pomy?l! Cho? na minutk? okey?:(
Co by by?o gdyby... kto? zdoby? ten miecz. TEORIA, ?E BY?Y BY OBNI?ONE STATY JEST B??DNA. Mamy do zdobycia miecz z wyspy o tej samej warto?ci stat?w wi?c czym by by?o dla 8 lvla chodzenie na mino?
...

@Madness II
Ale o csho chodzi?

nie ma skrzynki ze spike swordem obok maga !!!! Jest wiele zagadek w tibi kt?re da sie rozwi?za? ale to jest kompletna ?ciema !!! CipSoft to je**** k**** i dali wysepke ze spike swordem na rooka ?eby gracze mieli do my?lenia ( mo?liwe ?e to jaka? dekoracja :] )

Do góry