• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Spike Sword - zwi?zany z Minotaurem Magiem? Rozwi??my t? zagadk? razem!

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

Pwned...
Nie rozumiesz, ?e twoje tematy s? g?upie, dlatego zamykane ?
?eby nie offtopowa?:
Jak puk?adasz te s?ynne cia?a w katakumbach(o ile si? nie myl?) na grobach , to podobno dostaniesz key :D wszyscy pisz? ?e to bzdura , a nikt nie sprawdzi?.
ja sprawdzi?em i to nie prawda ;P

mozliwe ze mapper ktory tworzyl mape tibii wstawil tam ten sword tylko dla ozdoby ale wtedy by cipsoft usmialo by sie z nas hahahaha :D

Dobrze wi?c rozwiejmy wszystkie w?tpliwo?ci, ustalmy do czego na razie doszli?my wsp?lnymi si?ami:

1. Tak Spike Sword by? na Rooku, ju? go nie ma. Dosta?a go Slythia (Zas?u?ony na naszym forum), po czym odda?a koledze Potty on Harmonia, dosta?a go gdy jeden z GM-?w nawo?ywa? Tutor?w i Senior Tutor?w do przyj?cia do Darashii, wtedy Slythia b?d?ca na Rook napisa?a na kanale tutor?w "I want but i can't" czy co? takiego. Wtedy to GM teleportowa? j? na main, ta po wylogowaniu si? go posz?a do depo wzi??a od graczy Spike Sworda, po czym po zalogowaniu GM-a zosta?a teleportowana na Rook. Kiedy sprawa nabra?a rozg?osu GM poprosi? o oddanie Spike Sworda z wzgl?du na nieprzyjemno?ci. - Rozwi?zane

2.Cia?a, mit nie do ko?ca obalony, wiadomo ?e nie da si? zrobi? tego ze zwyk?ymi cia?ami jednak by? mo?e da si? to zrobi? z cia?ami o innej wadze - nietypowej. Jednak nikt dot?d nie znalaz? kompletu cia? o nietypowej wadze. - Nierozwi?zane

Fakt. Jeden z GM/CM m?wi? ?e jeste?my bardzo blisko rozwi?zania questu jednak szukamy przesadnie skomplikowanych rozwi?za?.

3. Quest 3x3 (czy jako? tak). Znana jest historia polskiego gracz. - Link gdzie? jest w temacie, kt?ry rozwi?za? pewien ukryty quest kt?ry nazywa? si? chyba 3x3. Wiadomo te? ?e podczas robienia questa kazano mu zaprzesta? gdy? w przeciwnym razie, zostanie zbanowany za game abusing (gdy? quest by? oficjalnie wy??czony), sam gracz nie ujawni? nigdy rozwi?zania questu, wiemy za? ?e nie by?o za niego nagrody. Quest mo?e mie? bezpo?redni zwi?zek z Spike Swordem. - 1/2 rozwi?zana

4. Wszystkie plotki typu a "mfuj kolega ma spajk s?orda na roku !11on1on1on1!" s? nie prawdziwe, nie nale?y si? nimi przejmowa? a nawet odpowiada? na te posty.

5. Mino mag, niedoko?czony tw?r CipSoftu (wiem bo wiem nie udowadnia? ?e nie wiem) zwi?zany z questem poniek?d, trzeba go tylko zabi?, TP prowadzi do temple.(sk?d to wiem to wiem nie wasza sprawa, nie udowodnicie mi ?e nie mam racji i tyle)

To tyle ode mnie, licz? ?e troch? przejrzycie na oczy

Pozdrawiam
Drakonne

Ostatnia edycja:

Ludzie kt?rzy my?l? ?e qesta nie ma s? w b??dzie Cipsoft stwierdzi? ?e wszystkie items w tibi s? do zdobycia. Mo?e ?le szukamy? Mo?e zdobycie go jest mo?liwe na Mainie?a mo?e nie.. to moje zdanie.Pozdrawiam:)

@UP Sranie w banie :d

Za huja nie znajdziecie se tego SoVa :D

Cip'Y nie mog?y by do tego dopu?ci?, wtedy ka?dy mia? by SoVa i tradycja by min??a :D

K??ci?em si? kiedy? o to z Boesk? :d Lecz dzisiaj to ona ma modka, a ja mam usera :D

Pozdrawiam
ADI_ADI

no mi sie tez tak zdaje.. ale kto wie czy on jest ?:D

Przesta?cie ju? szuka? odpowiedzi, bo moim zdaniem jest to przedmiot tylko dla zas?u?onych.

2.Cia?a, mit nie do ko?ca obalony, wiadomo ?e nie da si? zrobi? tego ze zwyk?ymi cia?ami jednak by? mo?e da si? to zrobi? z cia?ami o innej wadze - nietypowej. Jednak nikt dot?d nie znalaz? kompletu cia? o nietypowej wadze. - Nierozwi?zane
Fakt. Jeden z GM/CM m?wi? ?e jeste?my bardzo blisko rozwi?zania questu jednak szukamy przesadnie skomplikowanych rozwi?za?.

Nikt nie znalaz? tych cia? bo ich po prostu ich nie ma, ca?y rook zosta? ju? przeszukany, takie trudne to zrozumie??
A sk?d niby Gm mo?e wiedzie? o questach?
Zreszt? GM/CM nie m?wi? dos?ownie :)

5. Mino mag, niedoko?czony tw?r CipSoftu (wiem bo wiem nie udowadnia? ?e nie wiem) zwi?zany z questem poniek?d, trzeba go tylko zabi?, TP prowadzi do temple.(sk?d to wiem to wiem nie wasza sprawa, nie udowodnicie mi ?e nie mam racji i tyle)
To tyle ode mnie, licz? ?e troch? przejrzycie na oczy
Pozdrawiam
Drakonne

Jeste? za?osny, kim ty niby jeste? ?e wiesz ?e MM jest zwi?zany z questem?
Pracownikiem CipSoftu? Taa, jasne.
Ja ci udowodnie ?e do MM nie da si? dosta?:

Zobacz sobie m?j post, tak samo jak z ghoulem jest z MM.
A teleport jest niestabilny, to znaczy ?e raz mo?e przenie?? w jedno miejsce, raz w inne a jeszcze innym razem w og?le nigdzie nie przeniesie.

I najlepiej sam przejrzyj na oczy, dopiero potem m?w aby inni przejrzeli na oczy :)

Ostatnia edycja:

hahaha chuja prawda ja jakos dostalam spike sworda na furora ;D ;)))

#up
tak tak a byly w tej bajce smoki??
#top
prosze ludzi ludzie jak cos piszecie to przynajmniej miejcie podstawy tak sadzic a nie tak jak kolega up

Nikt nie znalaz? tych cia? bo ich po prostu ich nie ma, ca?y rook zosta? ju? przeszukany, takie trudne to zrozumie??
A sk?d niby Gm mo?e wiedzie? o questach?
Zreszt? GM/CM nie m?wi? dos?ownie :)
Jeste? za?osny, kim ty niby jeste? ?e wiesz ?e MM jest zwi?zany z questem?
Pracownikiem CipSoftu? Taa, jasne.
Ja ci udowodnie ?e do MM nie da si? dosta?:

Zobacz sobie m?j post, tak samo jak z ghoulem jest z MM.
A teleport jest niestabilny, to znaczy ?e raz mo?e przenie?? w jedno miejsce, raz w inne a jeszcze innym razem w og?le nigdzie nie przeniesie.
I najlepiej sam przejrzyj na oczy, dopiero potem m?w aby inni przejrzeli na oczy :)

1. Sprawa
Sam Knightmare (chyba on, nie pami?tam nicku) to powiedzia?, a by? on od pocz?tku z Rookiem.

2.Sprawa
Wiesz nie jestem takim idiot? ?eby pisa? o takich rzeczach, ale nie wiem czy wiesz ale za czas?w bycia ST na ?wiecie Xerena mia?em du?? styczno?? z CMami jak i innymi lud?mi na wy?szych stanowiskach chocia?by przez MSN Massanger, wi?c czasem mo?na by?o us?ysze? co? jak co? przez przypadek chlapn?li (rozmowy by?y toczone w j?z. angielskim dla szczeg??u ?eby? si? nie przywali?). Z reszt? my?l? ?e Slythia jak i inni ST te? sporo wiedzieli, ale nic nie wynie?li poza.
A niestabiln? to mo?e ty masz ja??, ale z reszt? nie dane mi udowadnia? takim przymu?om ?e mam racj? ja wiem swoje ty utrzymuj si? w swoich p?ytkich g?upawych przekonaniach.

Pozdrawiam,
Drakonne.

Ostatnia edycja:

Pewnie i tak nie wnios? nic do tematu ale napisz?.

Przegl?da?em r??ne fora nawet zagraniczne wszyscy opieraj? si? na g?upich fejkach na YT,Gdyby?my si? zm?wili i zacz?li gra? na 1 ?wiecie (mi pasuje ka?dy).Widzia?em na jednym polskim forum zdj?cie Ghazbaranicy kt?ra posiada?a 2 klucze 1 z?oty2 platynowy nie wiem czy to fejk czy te? nie.Pierw dam (prawdopodobn?) rozmow? z Ghazbaranic? ukazan? na tym samym forum:
20:12 Princess Sitrina [16]: hello
20:13 Ghazbaranica [8]: yea
20:13 Ghazbaranica [8]: ?
20:13 Princess Sitrina [16]: I saw youre ss. Did you be behind door?
20:14 Ghazbaranica [8]: yes
20:14 Princess Sitrina [16]: I dont belive you. Its fake!
20:14 Ghazbaranica [8]: lol
20:15 Ghazbaranica [8]: I can show you ;/
20:15 Princess Sitrina [16]: ok
20:15 Ghazbaranica [8]: stand here >>>>>>
20:15 Princess Sitrina [16]: k
20:16 Princess Sitrina [16]: lol
20:16 Princess Sitrina [16]: ;o
20:16 Princess Sitrina [16]: tell me, where is the key??
20:17 Ghazbaranica [8]: lol
20:18 Ghazbaranica [8]: I cant telll you
Foto:
By? mo?e nie chce powiedzie? dlatego ?e cipsoft jej p?aci??
Gdyby powiedzia?a nie dostawa?a by wynagrodzenia za utrzymywanie tajemnicy
Cipsoft mo?e przecie? przegl?da? logi ka?dego z nas.
Je?li my?licie ?e SoF nie ma i chcecie nam powiedzie?:Sword of furry to bajka itp. itd. to nawet Si? nie wypowiadajcie temat ten s?u?y do rozwi?zania questu SOF.

PS.Mo?e napiszemy E-maila do ,,Pogromc?w Mitu'' oni rozwiewaj? wszelkie w?tpliwo?ci (naogl?da?em si? tego w wakacje)

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

1. Sprawa
Sam Knightmare (chyba on, nie pami?tam nicku) to powiedzia?, a by? on od pocz?tku z Rookiem.
2.Sprawa
Wiesz nie jestem takim idiot? ?eby pisa? o takich rzeczach, ale nie wiem czy wiesz ale za czas?w bycia ST na ?wiecie Xerena mia?em du?? styczno?? z CMami jak i innymi lud?mi na wy?szych stanowiskach chocia?by przez MSN Massanger, wi?c czasem mo?na by?o us?ysze? co? jak co? przez przypadek chlapn?li (rozmowy by?y toczone w j?z. angielskim dla szczeg??u ?eby? si? nie przywali?). Z reszt? my?l? ?e Slythia jak i inni ST te? sporo wiedzieli, ale nic nie wynie?li poza.
A niestabiln? to mo?e ty masz ja??, ale z reszt? nie dane mi udowadnia? takim przymu?om ?e mam racj? ja wiem swoje ty utrzymuj si? w swoich p?ytkich g?upawych przekonaniach.
Pozdrawiam,
Drakonne.

Ty naprawd? my?lisz ?e jeste? fajny wmawiaj?c tutaj jakie? rzeczy (?e CMi m?wili ?e Mino Mag to niedoko?czony tw?r CipSoftu i jest zwi?zany z questem) wszystkim, nie maj?c na to dowodu?To wyprowadz? ci? z b??du, nie jestes fajny :)
Zreszt? tak jak m?wi?em CM/GM m?wi? o mo?liwo?ci zdobycia miecza, nic o ?adnym que?cie na SoF.Chyba nie wiesz co to ironia...
Nie udowodnisz mi ?e masz racj? bo jej zwyczajnie nie masz, zainteresuj si? troch? rookiem to b?dziesz wiedzia? czemu s? na rooku Mino Mage, Ghoul czy Sword of Fury.
I nie wypisuj ju? tu rzeczy kt?rych nie udowodnisz :|

@Up

To zdj?cie to fake, wystarczy przybli?y? w Paincie, co? tam z tymi kluczami jest nie tak :curse:
SoF to nie bajka, on le?y przecie? na takiej wysepce widocznej z p??nocnej cz??ci wyspy :)

Ty naprawd? my?lisz ?e jeste? fajny wmawiaj?c tutaj jakie? rzeczy (?e CMi m?wili ?e Mino Mag to niedoko?czony tw?r CipSoftu i jest zwi?zany z questem) wszystkim, nie maj?c na to dowodu?To wyprowadz? ci? z b??du, nie jestes fajny :)
Zreszt? tak jak m?wi?em CM/GM m?wi? o mo?liwo?ci zdobycia miecza, nic o ?adnym que?cie na SoF.Chyba nie wiesz co to ironia...
Nie udowodnisz mi ?e masz racj? bo jej zwyczajnie nie masz, zainteresuj si? troch? rookiem to b?dziesz wiedzia? czemu s? na rooku Mino Mage, Ghoul czy Sword of Fury.
I nie wypisuj ju? tu rzeczy kt?rych nie udowodnisz :|
@Up
To zdj?cie to fake, wystarczy przybli?y? w Paincie, co? tam z tymi kluczami jest nie tak :curse:
SoF to nie bajka, on le?y przecie? na takiej wysepce widocznej z p??nocnej cz??ci wyspy :)

A ty naprawd? ?e my?lisz fajny bo tak napiszesz ? S?uchaj ja wiem swoje i nie zamierzam si? z tob? k??ci? albo ci czego? wmawia?. A genez? Tibii jak i wiele rzeczy o Rooku czyta?em oraz si? nim interesowa?em. A tak btw. my?l?c po twojemu udowodnij mi ?e tak nie jest. Nie masz dowod?w ? Ja mam racj?.

Ostatnia edycja:

ej to tak og?lnie jest ten qest czy nie ?
bo sam nie wiem czy mam wierzy? czy nie -.-

Ziom4ek - ten quest by? sprawny. Ale tylko BY?. Tibia ma swoje tajemnice ale ka?da tajemnica mia?a jaki? sw?j pocz?tek. By? on dost?pny lecz ze wzgl?du na si?? mino maga zosta? on wycofany.

Nie wiem kiedy zrozumiecie... 'Odpowiedz jest pod nosem' - przemy?lana 2 znaczno?? po?owa graczy twierdzi ze quest jest a 2 ?e questu nie ma. Odpowiedzi? mo?e by? brak questu. Cipsoft po prostu lubi bawi? sie z graczami...Nie dziwie mu si? bo musi robi? co? co bedzie zatrzymywa?o graczy - legendy mity.

Moim zdaniem - quest - niewykonalny.
Stworzony przez Knightmare aby zatrzyma? graczy na rooku. Po powstaniu rookgaardu jest wieeeeeleeeeeee skrinow na ktorych Knightmare pilnuje rook'a. Rook jest jego dzieckiem ze tak powiem. I stworzyl on ten quest aby ludzie zostali i pokochali rooka.

Moje zdanie.

Jest to moj 1 i ostatni post w tym temacie...Soul Wolf

A jak dla mnie quest nie istnieje - te rzeczy s? po to, aby zatrzyma? ludzi na rooku i ?eby mieli si? nad czym zastanawia? :)

powiem tak

d?wignia w pokoju kiedy? mo?na by?o si? tam dosta? w tibi 7.5 bodaj?e

do ghoula si? nie dostaniemy kiedy? chodzi? po ca?ym pokoju z katana room ale ghoul by? za silny wi?c go umie?cili za ?cianom szczelina w ?cianie dla ozdoby

bo w tibi 7.92 nie by?o jej

mino mag kiedy? pod kolumn? by? klucz ukryty do pokoju z mino magiem
do niego mo?na si? dosta? teraz tylko gdy znowu b?dzie test servera

spike sword
1 chistoria

gm przeni?s? kogo? tam na mainland ten kto? zabra? z maina spike sword b robe i co? tam jeszcze

i dlatego spike sword by? na rookgardzie i z st?d si? wzi??a bajak ze spike sword mo?na zdoby?e z questa

Ostatnia edycja:

A wy dalej o tym samym... po 1 nie spike sword tylko Sword of Fury. Nieda si? go zdoby? tylko 1 osoba ma go na rooku mianowicie najwi?kszy lvl na rooku (nie pamietam nicku ale chyba na C :p) i dosta? go jedynie za to, ?e 1 wbi? 100 lvl...
Sk?d wzi?? si? Sword of Fury na wysepce ... zaraz zapytacie. Znalaz? si? tam poniewa? kiedy? pewien kupiec znalaz? si? na mainie i chcia? zarobi? du?o pieni?dzy. Wi?c ukrad? z maina Sword i wyp?yn?? z nim na rooka lecz za to, ?e z?ama? regu?? i wr?ci? do 1 miasta jego statek pod wp?ywem wielkich fal uton?? a Sword of Fury osiad? na wysepce (taka legend? gdzie? czyta?em). A je?li chodzi o mino maga, ghoula (no mo?e o niego nie tak bardzo, bo mo?na by?o si? do niego dostac) i tarantule, to one s? na rooku wy??cznie po to aby zach?ci? graczy do dalszej gry na mainie.
To tyle z mojej strony.
Pozdrawiam DungeonSiege

nupem tho thy jiete? xd

?al ;D A ty mo?e masz dowody na to, ?e Spike Swor'du nie da si? zdoby?, h???? xd czekam ;)) czekam i b?de czeka? dop?ki tzw "pan nup" si? nie wypowie, ?e ma 100% pewno??, ?e que?cik nie istnieje ; >>>> pozdro ; **

A co do procent?w ;D
- procenty to forma przeno?ni (o ile wiesz co to jest wogule)... Dzi?ki procentom chc? wam u?wiadomi?, ?e nie mam dowod?w, ?e quest na 100% istnieje i ?eby gracze si? nie czepiali odrazu "Ale tego questa niema"

Do góry