• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Spike Sword - zwi?zany z Minotaurem Magiem? Rozwi??my t? zagadk? razem!

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

ja nawet bez zach?ty wole wychodzi? z rooka poprostu tam jest nudno i ?a?? takie kozaczki szczeg?lnie na Asterze gra?em raz to jak wraca?em ze szkielet?w to spotka?em z 15 takich kozak?w kt?rzy chcieli si? bi?

Hah. Na rooku? ?al...

Rook jest denny. Mam dwie czynno?ci na tibii kt?rych nie nawidz?, a musz? robi?:

1. Przechodzenie rooka

2. Skill

@2 Up: IoD? Island of Destiny?

Dla mnie to bzdura kto? sobie wymy?li? takie co? jak Quest do Spike Sworda,Jak by by?a jaka? droga do Spike Sworda to ju? dawno by kto? go mia? a ta wogole to jest z jaki? 50 post o Spike Swordzie robi sie to nudne a tak wogole znam typa co ma spike sworda;-) ale nie doszed? tem lecz dosta? od Gm mam nawet ss ale nie dam :) bo mnie prosil typek:o

Na rooku kiedy? chyba by? quest dost?pny z Spike Sword,ale teraz to taka ozd?bka.Na Mainie oczywi?cie jest taki quest,ko?o Deserta.

Quest na Spike Sworda nie istnieje, wiele razy byl poruszany ten temat. Jest to element kt?ry ozdabia wysp? nowych. kthxbye

Ja na rooku z kumplem targa?em te cia?a i kiedy ju? przytargali?my i postawili?my cia?a na tych grobowcach - oblali?my krwi? i wiecie co si? sta?o ?
- Nic :D

omg o.0...
Nie wiedzia?em ze tak b?dzie.

Ten Sword to ozd?bka,nie ma questa jak napisa? 2Xup.

:D
Wi?c nie napalajcie si?.

Najlepiej to mizec kumpla gm i on /a 2 /a 2 sprawdza co tam jest i juz sie nie ludzimy; ))

co do tematu to napewno da sie go zdobyc tylko jeszcze nie odkryli jak tylko pisza tematy! Trzeba najpierw poszukac a nie zakladac temat i sie ludzi pytac i bajki opowiadac,:S

ta niema spike sword na rooku to tylko ozdoba nie?
na mainie tez golden bootsy to ozdoba i nieda sie zdobyc
demon legi to legenda nieda rady ojjj nie!
co wy gadacie?
ten quest istnieje bo jaki sens dawac cos co nieda sie zdobyc?
no ok tarantula na rooku nieda sie wejsc wiadomo to juz na 100% ozdoba
ale spike sword napewno nie...
Oni tylko zmienili droge do niego a zasady sa te same tzn "siedz maniaku i mysl nad tym wkoncu sie uda!"
Pozatym cipy niebez powodu mowia ze nielubia rookstayerow moze ma to nas zmylic ? moze tak mowili po to zeby zamaskowac to co na prawde ukryli? a zreszta moja opinia jest taka da sie zdobyc!

Demon Leg'sy sa dostepne z questu. Golden BOotsy padaja z boss'ow na inq. Czytaj wi?cej news'?w o tibi, bo ?yjesz w 8.1 ;d xDD

A ja wam powiem moj? historie.
Gra?em rookslayerem, i szed?em na quest carlin sword by tam expic.
Schodze nadu? a tu mino mag (tam gdzie powinny by? same minosy) i ghul, pr?bowa?em zabi? ale mi si? nie uda?o, jak przyszed?em znowu mino mag znikn?.

A ja wam powiem moj? historie.
Gra?em rookslayerem, i szed?em na quest carlin sword by tam expic.
Schodze nadu? a tu mino mag (tam gdzie powinny by? same minosy) i ghul, pr?bowa?em zabi? ale mi si? nie uda?o, jak przyszed?em znowu mino mag znikn?.

Ja to tam luruje demony do depo. ;]

Najlepiej to mizec kumpla gm i on /a 2 /a 2 sprawdza co tam jest i juz sie nie ludzimy; ))
co do tematu to napewno da sie go zdobyc tylko jeszcze nie odkryli jak tylko pisza tematy! Trzeba najpierw poszukac a nie zakladac temat i sie ludzi pytac i bajki opowiadac,:S
A mo?e lepiej mie? kumpla GoD'a ? I tylko by Ci all stwarzal ?
@ Topic
Nie da si? zdoby? Spike Sworda, wszystkie filmiki na yt to fake'i, a Wy si? na to napalacie... Jak kto? tam powiedzia? "Spike Sword to tylko ozdoba" i on ma racj?...

A ja s?dze ?e spike sword pokazuje nam itemy do zdobycia na mainie, aby zachecic graczy do przechodzenia na main.

Ja to tam luruje demony do depo. ;]

Pozdro, jak nie wie?ysz to nie moja sprawa m?ie co widzia?em :)

A mo?e lepiej mie? kumpla GoD'a ? I tylko by Ci all stwarzal ?
@ Topic
Nie da si? zdoby? Spike Sworda, wszystkie filmiki na yt to fake'i, a Wy si? na to napalacie... Jak kto? tam powiedzia? "Spike Sword to tylko ozdoba" i on ma racj?...

A tobie kto? nie powiedzia? przypadkiem, ?e Spike Sword nie istnieje a teraz to rozkadujesz? To co piszemy to tylko przypuszczenia, nie Mega-Super Prawdy, kt?re s? pewne na 100%. Jak masz nam m?wi?, NIEMA SPIKE SWORD'a - ZAMYKAMY TEMAT, to daj dow?d, pewny dow?d - taki, kt?ry nas wszystkich przekona...

Ja za to, moge Ci pokazac pare innych, ale nie pewnych dowod?w, kt?re wskazuj?, ?e rookgaard ma swoje zagadki....

- 2 punkty po kt?rych stani?ciu - spike sword znika...,
- Apprentice Sheng, tajemniczy ucze? Mino Mag'a
- Ghoul na rookgaardzie, prawdopodobnie jeden z dawnych rycerzy, walcz?cych przy zg?adzaniu potwor?w na rookgaardzie, po ?mierci przemieni? si? w ghoul'a,
- Tajemnicza historia CipFried'a i innych kap?an?w strze??cych Tajemniczego Teleportu (Mowa w ksi??kach itp),
- Tajemniczy Teleport (prawdopodobnie) do mintwallin, najazdy minotaur?w, przed zg?adzeniem guard?w, archer?w itp na rookgaardzie,
- Kr?? Tibianus sam mo?e Ci troche wyja?ni?, co dawniej si? dzia?o na rookgaardzie i co si? dzieje teraz,
- Tarantula na rookgaardzie (Dla ozdoby mi si? wydaje, ?e tam nie jest)
- Tajemnicza Dziewczynka, kt?ra zabija?a wszystko co jej stane?o na drodze (ksi??ka z jej przygod? dodana w update 8.1),
- Przy napisaniu Hyaciantih'owi Magic odpowiada, ?e czuje z?o czaj?ce si? w podziemiach,
- Tajemnicza Amber, prawdopobodnie p?atna zab?jczyni, notatnik jej, kt?ry mozna zdoby? na jej tratwie, to listy os?b kt?re zabi?a i ma zabi?,
- Munter?
- Dixi, przy daniu trade/buy mozna zobaczyc ze w swych rzeczach posiada Brass Armor,
- Tajemnicze Ognio-Kamienie, w 4 miejscach na ca?ym rookgaardzie. Ogien polozony na kamien. 1 jest na MinoHell'u.
- WIele wiele wi?cej.....

Tak wi?c widzisz, ile tego jest i powiedz mi, czy na przyk?adzie tego mo?na stwierdzi?, ?e Spike Sword na pewno nie istnieje? Patrz?c na to, nie mog? stwierdzi?, ?e jest pewne ?e ten Legendarny Miecz Furii Istnieje, ale moge stwierdzi?, ?e jest wiele rzeczy, kt?rych do tej pory na rookgaardzie nie zosta?o wyja?nionych, a mog? zosta? wyja?nione.
Pozdrawiam. >.<

Areal ma racje.Ale jak zobaczycie filmik na youtube z spike swordem i spr?bujecie to zrobic a to nie zadzia?a to nie to nie gadajcie ze nie ma spike sworda.Wszystkie filmiki na youtube to oszustwa.Ale jest duzo rzeczy nie pewnych na rokku kt?re trzeba rozwi?zac...

Dobra, moja kolej. Przeczyta?em 18 stron, no i tak:
Po pierwsze to Ci co m?wi?, ?e Sword nie istnieje to niech wyjd?. Tibia to nie OTS na kt?rym denni mapperzy stawiaj? krzaczki aby by?o "?adnie", tibia stworzy?a historia kt?ra mo?e si? tworzy? nawet od jednego ma?ego kamyczka, dam przyk?ad: Idzie sobie Jasiu Sorcerer, nagle co? zazg?yta?o, Jasiu si? przestraszy?. Obej?a? si? na lewo i na prawo, nic nie widzi, ogl?da si?za siebie, i...? Widzi wilka stoj?cego t?? za nim, Jasiu w panice rusza przed siebie, zrzuci? plecak aby m?g? szybciej ucieka?. Lecz Jasiu potkn?? si? o ma?y kamie? i si? przewr?ci?." To taki przyk?ad to ju? jest kamie?, plecak pozostawiony pod drzewem przez Jasia. Ka?de drzewo, kamie?, drewienko ma swoj? histori?. Oni nie tworz? rzeczy kt?re maj? doda? uroku mapie, jedynie w miejscach gdzie naprawd? co? jest potrzebne. Tarantula, tarantula kiedy? jako ma?y paj?czek wskoczy?a na tratwe, dalej nie pami?tam i przyp?yne?a. Ona te? ma histori?, kiedy? pewnie rycerze z Rookgardu j? przestraszyli i si? ukry?a g?eboko pod ziemi?.
Teraz druga rzecz, co za "debil" by stworzy? portal kt?ry doprowadza do serca swojej mocy? Je?eli do tego pokoju da si? wej??, cho? napewno kiedy? si? da, to napewno nie doprowadzi prosto do Mintwallin...

Co? jeszcze mia?em powiedzie?, ale zapomnia?em. ; d

Powodzenia
Goweg

Nare?cie jeden m?dry si? odezwa?, co wie, ?e Tibia to nie OTS wzgl?dem fabu?y... Pisa? ludzie pisa?, temat powoli zaczyna si? o?ywia? po d?ugim czasie.

A tobie kto? nie powiedzia? przypadkiem, ?e Spike Sword nie istnieje a teraz to rozkadujesz? To co piszemy to tylko przypuszczenia, nie Mega-Super Prawdy, kt?re s? pewne na 100%. Jak masz nam m?wi?, NIEMA SPIKE SWORD'a - ZAMYKAMY TEMAT, to daj dow?d, pewny dow?d - taki, kt?ry nas wszystkich przekona...
Ja za to, moge Ci pokazac pare innych, ale nie pewnych dowod?w, kt?re wskazuj?, ?e rookgaard ma swoje zagadki....
- 2 punkty po kt?rych stani?ciu - spike sword znika...,
- Apprentice Sheng, tajemniczy ucze? Mino Mag'a
- Ghoul na rookgaardzie, prawdopodobnie jeden z dawnych rycerzy, walcz?cych przy zg?adzaniu potwor?w na rookgaardzie, po ?mierci przemieni? si? w ghoul'a,
- Tajemnicza historia CipFried'a i innych kap?an?w strze??cych Tajemniczego Teleportu (Mowa w ksi??kach itp),
- Tajemniczy Teleport (prawdopodobnie) do mintwallin, najazdy minotaur?w, przed zg?adzeniem guard?w, archer?w itp na rookgaardzie,
- Kr?? Tibianus sam mo?e Ci troche wyja?ni?, co dawniej si? dzia?o na rookgaardzie i co si? dzieje teraz,
- Tarantula na rookgaardzie (Dla ozdoby mi si? wydaje, ?e tam nie jest)
- Tajemnicza Dziewczynka, kt?ra zabija?a wszystko co jej stane?o na drodze (ksi??ka z jej przygod? dodana w update 8.1),
- Przy napisaniu Hyaciantih'owi Magic odpowiada, ?e czuje z?o czaj?ce si? w podziemiach,
- Tajemnicza Amber, prawdopobodnie p?atna zab?jczyni, notatnik jej, kt?ry mozna zdoby? na jej tratwie, to listy os?b kt?re zabi?a i ma zabi?,
- Munter?
- Dixi, przy daniu trade/buy mozna zobaczyc ze w swych rzeczach posiada Brass Armor,
- Tajemnicze Ognio-Kamienie, w 4 miejscach na ca?ym rookgaardzie. Ogien polozony na kamien. 1 jest na MinoHell'u.
- WIele wiele wi?cej.....
Tak wi?c widzisz, ile tego jest i powiedz mi, czy na przyk?adzie tego mo?na stwierdzi?, ?e Spike Sword na pewno nie istnieje? Patrz?c na to, nie mog? stwierdzi?, ?e jest pewne ?e ten Legendarny Miecz Furii Istnieje, ale moge stwierdzi?, ?e jest wiele rzeczy, kt?rych do tej pory na rookgaardzie nie zosta?o wyja?nionych, a mog? zosta? wyja?nione.
Pozdrawiam. >.<
Chcesz dowody ? Zdoby? kto? Spike Sworda ? Nie, wi?c masz ten dow?d i mam nadziej?, ?e taki Ci wystarczy.
@ Topic
Nikt na to nie ma dowod?w, no i co z tego, ?e znika ? Nikt nawet nie wie gdzie si? pojawia ;p Skoro s?dzicie, ?e da si? zdoby?, to dajcie mi ss'a, kt?ry wszystko wyja?nia >.<

Do góry