• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Spike Sword - zwi?zany z Minotaurem Magiem? Rozwi??my t? zagadk? razem!

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

Jeszcze dr??ycie ten temat ... -.-'. Spike Sworda nie ma na rooku. Mo?na go zdoby? jakim? bugiem je?li taki tylko powstanie, b?d? tak jak to zrobi?a Slythia, czyli jako 4 lvl trafi?a na maina (teleportowa? j? CM) na spotkanie tutor?w i tam posz?a do depo gdzie dosta?a r??ne rzeczy od swoich koleg?w m.in blue robe i spike sworda. Reszt? odda?a a wzi??a spike sworda. Na rooku da?o go swojemu koledze Potty of Harmonia. Ten pokaza? go publicznie, co wywo?a?o spore zamieszanie, przez co CM (nie znam nicku) poprosi? aby go oddano, a on go zniszczy?. To wszystko na ten temat. Spike Sworda nie mo?na zdoby? na rooku, przynajmniej w tym Update, mo?e kiedy? lub gdy znowu (raczej nie s?dz?) kto? zostanie tp na maina przed osi?gni?ciem 8 lvl.

Oktobrasor :

Ja wierz? ?e istnieje spike sword na rooku, jednak tak?e istnieje key na rooku

ja nie wierze kto? pusci? plotke pewnie jakis rookstayer kt?ry zobaczy? w?asnie migo maga i se wymy?li? jakom? historyjk?.

<><><><><><><>
Oktobrasor :

Na rookgardzie zdoby?em golden key

Hhaahahahahahahahah nie wie?e prze?lij mi na e-maila screana kac-per16@o2.pl .
Mo?e uwierze je?li tego nie sfakujesz..

Ok to rozwi?zujmy zagadki a nie spamujemy ;)
Spike Sword:
Zauwa?y?em ?e jak sie powie do jakiego? NPC nick innego NPC to jest powiedziane co o nim kto? s?dzi.
Albo by?o w jednej ksi??ce ?e Amber p?yne?a tratw? z Rooka na Main do Thais do Kr?la.
Zauwa?y?em ?e tratwa Amber to nic innego jak:
tratwaeb3.jpg

D?wignia u Toma,podobno otwiera doj?cie do Ghoula:
dzwigniautomayc7.jpg

Tibia.Pl napisał:
www.tibia.com na kazdej mapce rooka bedzie napisane ze w sklepie nad Obi sprzedaje na przemian Veroth i Dixi. Ja tam widzia?em tylko Dixi. Dlaczego? Cipy po jakims (starym nie nowym) update zmienily to ale nie info na stronce. Tibia,pl przekopiowa?a info z tibi.com i tak oto mo?emy doj?? ?e...(no i z pomoc? ksi?g i genezisu tibi) ?e... no zgadnijcie... ach ale mi sie chce chcialo smiac gdy sie dowiedzia?em...
VEROTH ukrad? DALLHEIMOWI spike sword i dlatego nie pop?yn?? na maina wraz z Amber. Zosta? i szuka? z?odzieja. Mia? on domek nad domem Toma. Ale niewiem dlaczego uciekl z miasta (chyba tom dowiedzial sie o tym ze Veroth ukradl miecz i zalozyl zbezbieczenie - dzwignie) teraz Veroth musia? ucieka? no i... schowa? go na wysepce. A wiec znajdzmy Verotha teraz a bedziemy miec spike. Teraz rozumiecie? Nigdy an rooko niepostkaliscie 2lvl ktory solowa? 5 troli albo 1 ktory walil sobie w nieruchomego orka? Niech zgadne gdy do niego zagadaliscie napisal ze jest Vip. Mi sie wydaje ?e taki osobnik znalazl Verotha i zdobyl spike a Cipy niepozwalaja mu teraz nic powiedziec - to moja teza ale bardzo prawdopodobna. A wiec gdzie jest Veroth???? A teraz cytuje z kartki z maina(musia?em szukac tez na mainie w kocu Amber tam polynela to chyba kazdy wie): ...uciekinier powr?ci? do miasta nowych ale w przebraniu aby nawet swiatlo przygaszaj?cej latarni go nierozpoznalo,ten kt?ry z grzechem czyni? dobro,wita? i pomaga?.Mo?e Veroth jest w przepraniu Mino Maga?
Minotaur Mag:
Ja twierdze ?e jest klucz do komnaty mino maga my?le ze s?ynny ucze? mino maga ma cos z tym wspulnego bo
to on mo?e tylko rozmawia? z mino magiem i mo?e on nieraz gubi ten klucz kto wie.
Legenda Minotaur Mag Na Rookgardzie: Minotaur Mage'a mo?na znale?? w Mino Hell. Mieszka w zamkni?tym pomieszczeniu, gdzie za drzwiami znajduje si? kilka Energy Field?w, a na g?rze komnaty - teleport.
Lootem z owego minotaura jest Brass Armor, kt?ry rzekomo posiada Sunrise. Ciekawostk? jest, ?e zbroj? mo?na sprzeda? ka?demu NPCowi zajmuj?cemu si? handlem ekwipunkiem na wyspie. Po letnim update 2007 z Mino Mage'a mo?e r?wnie? wypa?? Taurus Mace. Posiadanie tak ?mierciono?nej broni na Rookgaardzie by?oby wr?cz nierealne, gdy? ma a? 30 ataku (Mace i Katana zaledwie 16).
Niekt?rzy twierdz?, ?e dzi?ki niemu mo?na zdoby? Spike Sword, lecz aby si? do niego dosta? nale?y wpierw otworzy? drzwi, do kt?rych klucza nie poznano.
Od niedawna kr??? pog?oski, ?e na Test Serwerze grupa graczy otrzyma?a od GMa z?oty klucz otwieraj?cy siedzib? Mino Mag'a. Mia?o si? wtedy okaza?, ?e s?ynny teleport prowadzi do... ?wi?tyni.
Istniej? tak?e niepotwierdzone informacje o kluczu do tego s?ynnego pomieszczenia , kt?ry mia?by znajdowa? si? pod stra?? minotaura na skale, na terenie wyspy - zabijanie minotaura nie daje ?adnych efekt?w ale wci?? wielu ?mia?k?w usi?uje wylootowa? ze stwora taki klucz. Pono? da?o si? go znale?? po zabiciu potwora z pi??ci, kt?r? to plotk? zdementowa? Pan Klocek, pokonuj?c potwora w "bokserskim pojedynku" po raz pierwszy, czym zapocz?tkowa? fal? na?ladownictwa. Mit ten ostatecznie obali? Mowicz Rookstayer, kt?ry zabi? potwora ca?kiem nagi. To prawda - na stronie Rookgaard.pl jest do ?ci?gni?cia film udowadniaj?cy t? tez?. Szczere gratulacje!
Dnia 03.09.2007 r. o godzinie 17:58 na ?wiecie Askara wielu graczy zauwa?y?o bia?y komunikat. Dotyczy? on w?a?nie tego potwora. (Maga, nie Minotaura ze ska?y!)
Tre?? komunikatu:
17:58: Faithfully minotaur mage has escaped from secret room!
Czy?by stw?r na kt?rego poluje wi?kszo?? sta?ych mieszka?c?w Rookgaardu zosta? wreszcie uwolniony? Dos?ownie par? minut po komunikacie zebra?a si? ekipa do sprawdzenia tego, lecz do teraz nic nie wiadomo. Czy?by to by? Minotaur Mage, ?art CipSoftu, a mo?e to tylko Apprentice Sheng? Natomiast na serwerze Nerana polski gracz o imieniu Tracerneo zosta? trafiony ognistym pociskiem po zej?ciu schodami do Mino Hell. Niestety nie zobaczy? Minotaura Maga, poniewa? po dostaniu du?ych obra?e? uciek? dla ratowania ?ycia.
Dawniej twierdzono, ?e klucz do drzwi prowadz?cych do Minotaura Maga nie istnia?, a ?e drzwi otworzy? mo?e jedynie posta? z zerow? ilo?ci? do?wiadczenia. Co niekt?rzy s?dzili, ?e wy??cznie posta? z niezmienionymi ustawieniami mo?e tego dokona?. Mit ten obali? Soru Halton(posta? zhakowana, wys?ana na Mainland i spowrotem "zrookowana)", kt?ry wraz ze swoim znajomym, Dark Haltonem, kt?ry zainstalowa? Tibi? od nowa i stworzy? posta? o imieniu Skromny Czlowieczek. Soru Halton eskortowa? Skromnego do pokoju Maga, unikaj?c kontaktu z potworami, odzywania si?, obra?e? i og?lnie wszystkiego poza poruszaniem si?. Drzwi ani drgn??y. Istnieje podobna plotka o tym, ?e otworzy? drzwi mo?e wy??cznie posta? graj?ca w Tibi? po raz pierwszy, lecz nie zosta?o to jeszcze potwierdzone. Co prawda kolejny przedstawiciel Halton?w, Hubol Halton za?o?y? nowe konto oraz skorzysta? ze zmiennego IP, usun?? Tibi? oraz zainstalowa? j? ponownie, aby sprawi? wra?enie "pierwszego razu", lecz wynik by? ten sam. Najbardziej zagorzali fanatycy tej teorii twierdz?, ?e zmienne IP si? nie nadaje, ale jako? ?aden z nich nie chcia? za?o?y? nowego konta oraz zainstalowa? gry na zupe?nie "czystym" stanowisku, wi?c do tej pory pozosta?o to niepotwierdzone. Cho? odpowied? znamy chyba wszyscy.

Ok to rozwi?zujmy zagadki a nie spamujemy ;)
Spike Sword:
Zauwa?y?em ?e jak sie powie do jakiego? NPC nick innego NPC to jest powiedziane co o nim kto? s?dzi.
Albo by?o w jednej ksi??ce ?e Amber p?yne?a tratw? z Rooka na Main do Thais do Kr?la.
Zauwa?y?em ?e tratwa Amber to nic innego jak
D?wignia u Toma,podobno otwiera doj?cie do Ghoula:
Ja twierdze ?e jest klucz do komnaty mino maga my?le ze s?ynny ucze? mino maga ma cos z tym wspulnego bo
to on mo?e tylko rozmawia? z mino magiem i mo?e on nieraz gubi ten klucz kto wie.
Legenda Minotaur Mag Na Rookgardzie: Minotaur Mage'a mo?na znale?? w Mino Hell. Mieszka w zamkni?tym pomieszczeniu, gdzie za drzwiami znajduje si? kilka Energy Field?w, a na g?rze komnaty - teleport.
Lootem z owego minotaura jest Brass Armor, kt?ry rzekomo posiada Sunrise. Ciekawostk? jest, ?e zbroj? mo?na sprzeda? ka?demu NPCowi zajmuj?cemu si? handlem ekwipunkiem na wyspie. Po letnim update 2007 z Mino Mage'a mo?e r?wnie? wypa?? Taurus Mace. Posiadanie tak ?mierciono?nej broni na Rookgaardzie by?oby wr?cz nierealne, gdy? ma a? 30 ataku (Mace i Katana zaledwie 16).
Niekt?rzy twierdz?, ?e dzi?ki niemu mo?na zdoby? Spike Sword, lecz aby si? do niego dosta? nale?y wpierw otworzy? drzwi, do kt?rych klucza nie poznano.
Od niedawna kr??? pog?oski, ?e na Test Serwerze grupa graczy otrzyma?a od GMa z?oty klucz otwieraj?cy siedzib? Mino Mag'a. Mia?o si? wtedy okaza?, ?e s?ynny teleport prowadzi do... ?wi?tyni.
Istniej? tak?e niepotwierdzone informacje o kluczu do tego s?ynnego pomieszczenia , kt?ry mia?by znajdowa? si? pod stra?? minotaura na skale, na terenie wyspy - zabijanie minotaura nie daje ?adnych efekt?w ale wci?? wielu ?mia?k?w usi?uje wylootowa? ze stwora taki klucz. Pono? da?o si? go znale?? po zabiciu potwora z pi??ci, kt?r? to plotk? zdementowa? Pan Klocek, pokonuj?c potwora w "bokserskim pojedynku" po raz pierwszy, czym zapocz?tkowa? fal? na?ladownictwa. Mit ten ostatecznie obali? Mowicz Rookstayer, kt?ry zabi? potwora ca?kiem nagi. To prawda - na stronie Rookgaard.pl jest do ?ci?gni?cia film udowadniaj?cy t? tez?. Szczere gratulacje!
Dnia 03.09.2007 r. o godzinie 17:58 na ?wiecie Askara wielu graczy zauwa?y?o bia?y komunikat. Dotyczy? on w?a?nie tego potwora. (Maga, nie Minotaura ze ska?y!)
Tre?? komunikatu:
17:58: Faithfully minotaur mage has escaped from secret room!
Czy?by stw?r na kt?rego poluje wi?kszo?? sta?ych mieszka?c?w Rookgaardu zosta? wreszcie uwolniony? Dos?ownie par? minut po komunikacie zebra?a si? ekipa do sprawdzenia tego, lecz do teraz nic nie wiadomo. Czy?by to by? Minotaur Mage, ?art CipSoftu, a mo?e to tylko Apprentice Sheng? Natomiast na serwerze Nerana polski gracz o imieniu Tracerneo zosta? trafiony ognistym pociskiem po zej?ciu schodami do Mino Hell. Niestety nie zobaczy? Minotaura Maga, poniewa? po dostaniu du?ych obra?e? uciek? dla ratowania ?ycia.
Dawniej twierdzono, ?e klucz do drzwi prowadz?cych do Minotaura Maga nie istnia?, a ?e drzwi otworzy? mo?e jedynie posta? z zerow? ilo?ci? do?wiadczenia. Co niekt?rzy s?dzili, ?e wy??cznie posta? z niezmienionymi ustawieniami mo?e tego dokona?. Mit ten obali? Soru Halton(posta? zhakowana, wys?ana na Mainland i spowrotem "zrookowana)", kt?ry wraz ze swoim znajomym, Dark Haltonem, kt?ry zainstalowa? Tibi? od nowa i stworzy? posta? o imieniu Skromny Czlowieczek. Soru Halton eskortowa? Skromnego do pokoju Maga, unikaj?c kontaktu z potworami, odzywania si?, obra?e? i og?lnie wszystkiego poza poruszaniem si?. Drzwi ani drgn??y. Istnieje podobna plotka o tym, ?e otworzy? drzwi mo?e wy??cznie posta? graj?ca w Tibi? po raz pierwszy, lecz nie zosta?o to jeszcze potwierdzone. Co prawda kolejny przedstawiciel Halton?w, Hubol Halton za?o?y? nowe konto oraz skorzysta? ze zmiennego IP, usun?? Tibi? oraz zainstalowa? j? ponownie, aby sprawi? wra?enie "pierwszego razu", lecz wynik by? ten sam. Najbardziej zagorzali fanatycy tej teorii twierdz?, ?e zmienne IP si? nie nadaje, ale jako? ?aden z nich nie chcia? za?o?y? nowego konta oraz zainstalowa? gry na zupe?nie "czystym" stanowisku, wi?c do tej pory pozosta?o to niepotwierdzone. Cho? odpowied? znamy chyba wszyscy.
Z wiki to wzieles :p
A ja znalazlem cos takiego...

To zdjecie na hunted.pl dodala Killer Queen (chyba na hunted)
Queen ta Princess, to ty? :p
A to zdjecie znalazlem na jakiejs tam stronce :D

Mam pewna teorie, w ktorejs ksiazce pisze, ze tylko magia moze otwrzyc drzwi do MM, Knightmare powiedzial, ze rozwiazanie mamy tuz pod nosem (jesli nie chodzilo mu o wyjscie na Mainland :rolleyes: ), a w jeszcze innej ksiazce, chyba z Mintwallin, pisze, ze uczen MM ma cos cennego...
Jezeli drzwi moze otworzyc moze tylko magia, a jedyna rozczka na Rookgaardzie jest Magic Light Wand, ktore wlasnie leci z App Shenga, moze wystarczy sprobowac otworzyc drzwi z MLW w reku o.O
Z tego co wiem, gdy jakis rookstayer zdobedzie MLW raczej jej nie uzywa, zostawia ja nienaruszana i jest czescia jego kolekcji :huh:
Jesli ktos z tego forum posiada MLW, p?osze sprobujcie :)
A i jeszcze mozna sprobowac bez eq, tylko i wylacznie z MLW, przeciez tylko pokorny... ^^

#down
Prosze o warna dla niego...

Ostatnia edycja:

dale nie wiadomo czy ten spike jest czy nie.......

Ostatnia edycja:

oyy Jezuniu od ktorej wy tibi gracie przeniesmy sie kilka lat wstecz do tibia 7.3 wtedy byl quest na spike sworda lecz cipy uznali ze za latwy i wszystkichposiadaczy zdeletowali a quest wycieli (podobno) i w tibi 8.0 wrocil na nowo i jest bardzo trudny i trzeba naprawde poglowkowac tak jak przy demon oaku :)
te informacje to nie zart ani oszustwo prawda na pewno

Spr?buje tego sposobu z filmiku ale m?wi? ze to jest OTS jak dasz screeny oktobasor to spr?buje tez twojego sposobu :o:)

Z tego co wiem to Potty On Harmonia ma spike sworda i jest polakiem zaraz do niego napisze jak tylko b?dzie online enjoy XD

Wed?ug mnie s? to zwyk?e brednie: mity, bajki i legendy. Wydaje mi si?, ?e s? to zwyk?e legendy kt?re tworz? ludzie kt?rzy my?l? i? my jeste?my tacy naiwni, ?e po?kniemy ka?d? wiadomo?? kt?ra jest nawet nie do spe?nienia :huh:. Takie informacje trzeba ignorowa? bo istnienie spike sworda jest moim zdaniem nie mo?liwe, a wmawianie komu?, ?e tak jest wydaje si? by? aroganckim gestem.

Wed?ug mnie s? to zwyk?e brednie: mity, bajki i legendy. Wydaje mi si?, ?e s? to zwyk?e legendy kt?re tworz? ludzie kt?rzy my?l? i? my jeste?my tacy naiwni, ?e po?kniemy ka?d? wiadomo?? kt?ra jest nawet nie do spe?nienia :huh:. Takie informacje trzeba ignorowa? bo istnienie spike sworda jest moim zdaniem nie mo?liwe, a wmawianie komu?, ?e tak jest wydaje si? by? aroganckim gestem.

Spike Sword nie istnieje? o.o ... Ja go jako? posiada?em na main'ie. Wypada pono? z VAMPIR'a i innych monster'?w....

<- Od?wIe?aM ->

ale sie naczytalem was Arael graty swietnego tematu wedlug mnie spike sword istnieje lecz jest prawdpodobnie zbugowany albo niedostepny i wprowadza go w ktoryms update

F3r00z Bardzo dobrze to opisa?e? nie widzia?em by kto? tak doszed? blisko by? mo?e nie jeste?my jeszcze blisko ale ju? niedaleko brawo ;)

Jakby kto? mia? jak?? teori? bo widz?, ?e ten "Vial of Blood" si? u was powoli rozprzestrzenia to chce wam powiedzie? tylko tyle, ?e "VIAL" mo?na zdoby? nawet teraz - po updacie 8.2-8-5. Vial ten mo?na znale?? w SKRZYNCE po RESECIE w Mino Hell'u. Tak wi?c teoria z Vial of Blood jest ca?kiem mo?liwa.

I mam dla was jeszcze jedn? wiadomo?? :
- W temacie pojawiaj? si? ca?y czas wiadomo?ci typu "Minotaura Maga nie mo?na zabi? na rooku poniewa? wypadaj? z niech Chain Legs, Brass Armor oraz Taurus Mace (30atk) co by by?o idiotycznym pomys?em mo?liwo?ci zdobycia tej broni"....

Zauwa?cie =/, ?e z MINOTAUR'a wypada Dagger, a jako? CipSoft wprowadzi? ma?? zmian? i zablokowa? mo?liwo?? wypadania tego ITEM'u na rookgaardzie. Tzn : To, ?e Taurus Mace i inne przedmioty wypadaj? z Minotaur'a Maga na MAIN'ie - to nie oznacza, ?e musz? wypada? na rooku.

Mam nadziej?, ?e poszukiwaczom przyg?d u?atwi?em chocia? troch? - drog? do Minotaur'a Maga oraz przygody z Spike Sword'em.
Pozdrawiam Areal.

S?ysza?em , ?e spike sworda da? jednemu graczowi CipFried nie wiem za co , nie wiem po co : P

S?ysza?em tak?e , ?e posiada go Dalheim , ten stra?nik "city center" na rooku , ale mu zajebali ( nie wiem czy to prawda ) ale s? cyctaty Dalheima ...
Kto wie , mo?e sk?ama? ? Naciskajcie na CipFrieda i na Dalheima oraz Amber , oni s? zamieszani w misje Sword Furry...

Aaaa... i jeszcze jest Quest , ?eby Sword of Furry znikn?? z kamieni , wi?c mo?e pojawia si? w innym miejscu ?? Np . Za mino magiem ??

Portal za mino magiem prowadzi prawdopodobnie na mina :D !

To jest prawdopodobne :

VEROTH ukrad? DALLHEIMOWI spike sword i dlatego nie pop?yn?? na maina wraz z Amber. Zosta? i szuka? z?odzieja. Mia? on domek nad domem Toma. Ale niewiem dlaczego uciekl z miasta (chyba tom dowiedzial sie o tym ze Veroth ukradl miecz i zalozyl zbezbieczenie - dzwignie) teraz Veroth musia? ucieka? no i... schowa? go na wysepce. A wiec znajdzmy Verotha teraz a bedziemy miec spike. Teraz rozumiecie?[

uciekinier powr?ci? do miasta nowych ale w przebraniu aby nawet swiatlo przygaszaj?cej latarni go nierozpoznalo,ten kt?ry z grzechem czyni? dobro,wita? i pomaga?. <--- to CIPFRIED !!!

W ksi??kach , kt?re czyta?em w Tibii o tym magu wynika :

?E TYLKO PRZYJAZNY I SKROMNY PLAYER MO?E GO MIE? .

Rozumiem to tak :

Trzeba mie? 1 lvl bez eq .
Trzeba odnale?? klucz ( Z tymi cia?ami mo?liwe bo te ksi??ki ci?gle m?wi? , o tych ofiarach tej dziewczyny ) .
Nie mo?esz zabi? r?k? ani ?adn? inn? broni? ?adnego potwora !
Trzeba znale?? tego ziomka o kt?rym jest mowa w cytacie ... to chyba cipfried

W?a?nie zrobi?em chara na rooku i jak si? spyta?em stra?nika o amber...

22:38 Odnajde Furry Miecz [1]: Amber
22:38 Dallheim: I don't trust her. ( Nie ufam jej )

Mo?e to w czym? pomo?e? Czemu dallheim jej nie ufa? Czy?by zajeba?a mu miecz wraz z Verothem ?

To tyle. Pozdr ^^

Ostatnia edycja:

Zaczynaj?c od Toma
Nick: Obi
Tom: He is such a hypocrite.
nick: cipfried
Tom: I'm not what you'd call a 'believer'.
Nick : dallheim
Tom: He's okay.
Nick : Lily
Tom: She always comes and preaches about how one should not wear animal skin.
Nick: Willie
Tom: I kinda like him. At least he says what he thinks
Nick:Dixi
Tom: She buys my fine leather clothes.
Nick:Seymor
Tom:(Brak reakcji)
Nick:Norma
Tom: I like her beer.
Nick:Al Dee
Tom: He's an apple polisher.
Nick:Hyacinth
Tom: I wonder if he's angry because his potion monopoly fell.
Nick:Billy
Tom: He's a better cook than his cousin Willie, actually.
Nick:Loui
Tom: I wonder what spectacular monsters he has found.
Nick:Zerbrus
Tom: He's okay.
Nick:Amber
Tom: Now that's an interesting woman.
Nick:Paulie
Tom: Typical pencil pusher.

Prosze bardzo popyta?em NPC o mieszkancow ze strony facc rookardu o reszte mozecie sobie poczytac

Ostatnia edycja:

@Up
Dialogi z Npc by?y ju? kilkukrotnie omawiane.
@Topic
Powiem tak. Przez tyle lat istnienia Tibii nikt go 'legalnie' nie zdoby?.
Wi?c wniosek chyba nasuwa si? sam.
Spike Sworda po prostu nie da si? zdoby? na Rookgaardzie. Wszystkie akcje typu przekopywanie Rooka kilofem etc nie przynios?y ?adnych rezultat?w. (Akcja odbywa?a si? Antice kilka lat temu.)
Poza tym Rookgaard nie ma takiego klimatu jak wcze?niej, ludzie wol? expi?, a w wi?kszo?ci przypadk?w ?ama? Tibia Rules. ;)

Ostatnia edycja:

A co wy powiecie o tym?
ja tak i tak uwa?am ?e tego spike sworda nie da si? zdoby? a mam 17 rookstayera

Pozdro

Fake to ja tez umiem zrobi? :)

lukasz6822 to zwyk?y fake zrobi? sobie za chwil? rookslayera i pomy?le co jeszcze Cip Soft m?g? wymy?li? poczytam ksi??ki itp

Moim zdaniem quest na Spike Sworda istnieje mo?e czego? nie dostrzegli?my

teraz tak sobie my?l? ...A mo?e trzeba by?o by zabi? wszystkie minotaury na rooku?? Tak zeby nie bylo zadnego na respie mo?e d?wi zostan? otwarte???

Adronix xd zapomnij o tym to chyba najg?upszy pomys? jakiot spike swordzie us?ysza?em :d Wed?ug mnie questa nie ma i ju? :P

Quest na Spike Sworda by?,ale zosta? skasowany :/
ma go teraz z 20 rookslayer?w :S

Do góry