• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

SOTW #7 Wyniki!

Status
Zamknięty.
I

Ivellios

Guest
Witajcie!

Na wst?pie chcia?bym bardzo podzi?kowa? wszystkim tym, kt?rzy zdecydowali si? wzi?? udzia? w kolejnym Signature of the Week!

Prac by?o naprawd? du?o. Chcia?bym przeprosi? tak?e osoby, kt?rych prace nie znalaz?y si? w temacie. Bywa i tak...

Oto wyniki:
1 miejsce- Ivellios z wynikiem 15 g?os?w.
zj71xs.jpg

2 miejsce- Andzia z wynikiem 4 g?os?w
1t7tbk.png

Trzecie miejsce otrzyma?o pi?? prac dlatego nie b?d? zamieszcza? tutaj reszty.
Dzi?kujemy wszystkim za uczestnictwo i podj?cie wyzwania.

Praca zwyci?ska znajdzie si? w temacie gdzie mo?ecie zobaczy? sygnatury 'tych najlepszych'.

Informuj?, ?e pa?eczk? Simivar'a od dzisiaj otrzymuje Viktor, kt?ry b?dzie organizowa? pojedynki graficzne i SOTW.

Our partners and their custom servers:

Odp: SOTW #7 Wyniki!

Gratuluje Ive ;) jako? mia?em przeczucie, ?e to twoja praca! Andzi szczerze gratuluje pomys?u, niby proste, a takie ciekawe.

Praca by?o nawet udane, by?a ich masa co mnie zszokowa?o :O

Czekamy na kolejny SOTW? Hmm jestem ciekaw jaka tematyka...

Mo?e kolejny SOTW jedynie dla user?w? Nie bior? w tym udzia?u, ale niestety Ive jest dobrym grafikiem, a powinno da? si? szans? zwyk?ym pocz?tkuj?cym grafikom...

Serdeczne gratulacj? dla Ivelliosa oraz Viktora. Mam nadziej?, ?e kolejne konkursy SOTW b?d? przebiega? sprawnie :)

Jednocze?nie gratuluj? Ivelliosovi, ale dr?czy mnie jedno pytanie :P

Sk?d w jego pracy wzi?? si? napis "amus" ? :P I czemu Da? sam render a nie polowe zrobionej sygnatury :P

1111r.jpg

Po zapisaniu i powi?kszeniu lepiej wida? napis :P

Geass napisał:
btw. doszuka?em si? jakiego? napisu w tej w?a?nie pracy, tylko nie mog? si? do ko?ca rozczyta?. Ciekawy jestem co tam pisze :F
Tam by? napis Samus... K?ania si? Metroid ;]

baton002 napisał:
I czemu Da? sam render a nie polowe zrobionej sygnatury :P
Poj?cie pierwsze stadium oznacza wed?ug mnie render b?d? stock u?yty do stworzenia pracy. Nie ka?dy robi?c prac? robi tu przyj?te 'pierwsze stadium' czyli dokonanie zrzutu w po?owie pracy gdy? to jest subiektywne wybranie jakiego? momentu swojej pracy. Stock jak i render mo?na tak przerobi?, ?e po wykonaniu sygnatury nie b?dzie on widoczny b?d? b?dzie on tak zmodyfikowany, ?e nie b?dzie to ju? ten sam oryginalny render. Pliku ?r?d?owego niestety nie dam gdy? swoich technik nie jestem skory upublicznia?. Musicie mi wierzy? na s?owo :p

Ostatnia edycja:

Ivellios wielkie Gratulacje za wysi?ek i 1 miejsce...

Ode mnie leci reput za staranie si?...
i jeszcze raz GZ

M?czy?em si?, a moja praca si? nie ukaza?a, bardzo wielkie thx -.- ale co tam, Ivellios musi dosta? zakaz na branie udzia?u w tym konkursie, bo zawsze wygrywa, a w dodatku jest Administratorem, mo?e mi?c w?asny opis pod nickiem i inne ciekawe rzeczy :D

Te? mam 3 miejsce tak jak na poprzednim.
Moja praca to 6. Czekam na kolejny SOTW.
Udzia? wezm? na pewno.

Ivellios musi dosta? zakaz na branie udzia?u w tym konkursie, bo zawsze wygrywa, a w dodatku jest Administratorem, mo?e mi?c w?asny opis pod nickiem i inne ciekawe rzeczy
A co ma ranga Administrator do konkursu SOTW? To? ja jestem tak?e takim samym u?ytkownikiem co Ty. Mam sobie sam zakaza? korzystania z moich umiej?tno?ci? Nie rozumiem Ci? w og?le :p

#Topic
Temat z nowym SOTW ju? powsta?. Wystarczy si? rozejrze? : D

Gratuluje Ive :>
Czyli Jednak zag?osowa?em na dobr? prac?, bo jednak ona wygra?a :>
Ohh tam Gratulacje dla ca?ego Podium!:>

Tak wi?c wygrali cz?onkowie kadry... Gratuluj? zwyci?stwa. Bo Ivelliosie spodziewa?em si? wysokiego poziomu i si? nie zawiod?em. Natomiast Andzi gratuluj? pomys?u ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom