• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

SOTM #6 - Vancouver 2010!

Status
Zamknięty.

Mephisto

?asic
Liczba reakcji
99
1. W g?osowaniu wzi?? udzia? mo?e ka?dy zarejestrowany u?ytkownik serwisu ze sta?em d?u?szym ni? dwa tygodnie i ponad trzydziestoma postami oraz nie paosiadaj?cy bana (przy podliczaniu g?os?w).
2. Uczestnik konkursu mo?e wzi?? udzia? w g?osowaniu, jednak nie mo?e g?osowa? na swoj? prac?.
3. Przedstawione tu prac? s? zgodne z podanymi wymaganiami: rozmiary 350x150 px ; tematyka 'Vancouver 2010' ; format .PNG lub .JPEG; zg?oszone na PW do 25.03.2010r. godz. 15.00; nie prezentowane wcze?niej na forum.
Je?eli Twoja praca nie zosta?a tutaj przedstawiona, albo Tw?j g?os nie zostanie policzony znaczy, ?e by? on niezgodny z powy?szym regulaminem konkursu, wszelkie skargi i za?alenia przyjmuj? na PW.
Jesli zobaczycie, ?e jaka? praca zosta?a z'RIP'owana, prosz? o natychmiastowe zg?oszenie tego poprzez zostawienie notatki w moim profilu, b?d? napisanie w temacie.

Praca nr 1:
n6e00m.jpg

Praca nr 2:
33xknr4.jpg

Praca nr 3:
qnjlvp.jpg

Praca nr 4:
rjejah.jpg

Z powodu chwilowej nieobecno?ci mojego konta wszyscy ci, kt?rzy chcieliby jeszcze wys?a? swoje prace a tego nie uczynili, mog? to zrobi? do jutra, do godziny 18:00. Po tej godzinie temat otworz? i (je?li b?dzie trzeba) dodam nowe prace. G?osowanie potrwa jak zwykle do ko?ca miesi?ca.

Odp: SOTM #6 - Vancouver 2010!

G?osuj? na prac? numer 2, poniewa? bardziej przypad?a mi do gustu, z bli?ej nie znanego mi powodu. Ma w sobie to co?

R?wnie? g?osuj? na prac? nr 2. Bardzo ?adnie oddane szczeg??y i padanie ?wiat?a.

Prace s?abe ;p
Najbardziej podoba mi si? praca nr 1 fajny efekt z tym ?niegiem chocia? tam po prawej stronie to ci nie wysz?o.

G?osuj? na prac? nr. 2
Dlaczego?
Jest ?adniejsza od reszty, kolory ?adniejsze i w og?le, a po za tym bardziej oddaje temat.

Vancouver 2010 Praca nr. 3 :>

Vancouver 2010 Praca nr. 3 :>

A jak ta dla odmiany...​
Oddam g?os na prac? numer. 3 \o/

Dlaczego?
Poniewa? moim zdaniem ta sygnatura #3, wyr??nia si? z tych wszystkich innych i bardzo mi si? podoba ten napis "Le? Adam, Le?!". I oczywi?cie dlatego, ?e jest tam m?j ulubieniec, Adam Ma?ysz. :)

Pozdrawiam,
Kacper Zioom.

Ostatnia edycja:

G?osuj? na sygnatur? numer 1. Jest ona wykonana estetycznie, kolory s? zno?ne. G??bia i ?wiat?o le?? na ca?ej linii. Wydaje mi si?, ?e do tej pracy panoramiczna ramka (i do tego taka gruba) nijak pasuje.

Kolejny SOTM i kolejne s?abe prace. Nast?pnym razem musz? zwi?kszy? frekwencje swoj? prac?.

Wed?ug mnie najlepsza jest praca numer 2. - jej kolorystyka oraz pomys? jest wed?ug mnie najoryginalniejszy.

G?os oddaj? na prac? numer 1.
Bardzo ?adnie wygl?da, fajne efekty.

Praca nr 4​

Jest ?adna, podobaj? mi si? kolorki i og??em pozdrawiam pana, kt?ry to zrobi? :p

G?osuj? na prac? numer 2, poniewa? bardziej przypad?a mi do gustu, z bli?ej nie znanego mi powodu. Ma w sobie to co?

G?osuj? na prace nr. 2
?adne efekty i detale jako jedyna wpad?a mi w oko, lecz wszystkie s? na niskim poziomie.

G?osuj? na prace nr. 2
?adne efekty i detale jako jedyna wpad?a mi w oko, lecz wszystkie s? na niskim poziomie.

Detale w jednoelementowej pracy...
Koledzy g?osuj??

Temat powinien by? zamkni?ty, z powodu czasu. Mamy 4 kwietnia, g?osowanie mia?o odbywa? si? do ko?ca miesi?ca.

Wszystkie prac? s? ?adne na sw?j spos?b , ale naj?adniejsz? prac? jest praca numer dwa. Jest ona zwi?zana z tematem , ?adnie i estetycznie wykonana , rzuca si? w oczy oraz bardzo fajnie si? prezentuje z nich wszystkich .
Praca DWA

Konkurs zako?czony - wygrywa praca nr 2, autorstwa u?ytkownika Ellesis. Praca nr 1 nale?y do Adamigo, nr 3 do Runemakera, nr 4 do Xenosima. Liczone by?y tylko g?osy zgodne z regulaminem.

Prosz? o zamkni?cie temat?w i przyznanie medalu zwyci?zcy.

Detale w jednoelementowej pracy...
Koledzy g?osuj??
Temat powinien by? zamkni?ty, z powodu czasu. Mamy 4 kwietnia, g?osowanie mia?o odbywa? si? do ko?ca miesi?ca.
A co prawda kole w oczy i jeszcze by?o na ciebie mniej g?os?w przyzna? by?, ?e prace Ellesis jest lepsza od twojej i za tego posta powiniene? dosta? ostrze?enie, bo nic nie wnios?e? do tematu.

Gratuluje Ellesis i ?ycz? dalszych sukces?w :).​

A co prawda kole w oczy i jeszcze by?o na ciebie mniej g?os?w przyzna? by?, ?e prace Ellesis jest lepsza od twojej i za tego posta powiniene? dosta? ostrze?enie, bo nic nie wnios?e? do tematu.
Gratuluje Ellesis i ?ycz? dalszych sukces?w :).​

Tamten wni?s?. Ten, kt?ry w?a?nie czytasz, pewnie nie wniesie. Wi?c obaj dostaniemy po ostrze?eniu. Popracuj nad gramatyk?, a ja popracuj? nad grafik?. Wtedy b?d? same plusy, Ciebie ktokolwiek zrozumie, a ja co? osi?gn? w ?yciu. Nie chodzi o to, ?e na moj? prac? by?o mniej g?os?w, bo ja dopiero si? ucz?, ale my?l zanim napiszesz cokolwiek.

Salute, temat do zamkni?cia.

Status
Zamknięty.
Do góry