Oskar1
Advanced User
- Liczba reakcji
- 31
Odp: [8.1]SmyqOTS. Evo 65% Changed
tom durzo lurzka buguw
Bo?e... dobrze pomy?l? jak nzrozumiem tre?? twojego przes?ania ;].
Taki sobie user, nic specjalnego
Dzi?ki za ocen?. Mam Map Edytora. Jak b?de w domu to go wrzuce.Witam OTS mi sie podoba daje 9.9/10. Tylko moglbym si? dowiedziec jakie itemki przerobiles ?? Niekiienie wszystkie ale takie najbardziej rare..Dzieki
Edit
Sorka niezobaczylem folderu, juz niemuszsz pisac ;D
Edit: A i jeszcze 1 ;S M?g?bym prosic o map editora z dodanymi nowymi potworami ??![]()
Accmaker dzia?a jest pod passami 111111 / tibia. Jak szukasz poprostu acc makera to uzyj opcji szukaj... OFF Top!Daj Accmakera
![]()
Ka?dy ma sw?j gust. Robi?em potwory pod moje zapotrzebowanie. Ale dzi?ki za komenta.Hmmm Mo?e by? niepostora?e? si? zbytnio z potworkami: ]
ale mo?e by?![]()
Nie pami?tam zawarto?ci tego pliku. Mo?liwe ?e jest tam client. Je?eli nie, to musisz ?ci?gn?? ip changera i wbi? przez ip "localhost".Oskar mam pytanie czy po ?ci?gnieciu tego ots mo?na odrazu w??czy??
i jeszcze czy tam wsadzi?e? od razu gotowego klienta czy trzeba przez ip changera?![]()
Dzi?ki za ocene. Grunt to dobrze przedstawi? sw?j produkt ;].duzo napisa?es ;]
juz mi sie czytac nie chcia?o ale i tak spoko ots
9/10
Du?o to ty robisz "byk?w" ortograficznych. Sam mo?e nie jestem idealny bo niekt?rzy spamerzy na tym forum lubi? si?czepia? ale...1.sory ale znalazlem problem z tom mapom niedzialajom lurzka napraw albo to albo kolesia od kopowania pacc'a
2. w ruinach kosciola niedziala tp xDD to ma durzo buguw
tom durzo lurzka buguw
Bo?e... dobrze pomy?l? jak nzrozumiem tre?? twojego przes?ania ;].
Map Edytor ju? leci.Witam OTS mi sie podoba daje 9.9/10. Tylko moglbym si? dowiedziec jakie itemki przerobiles ?? Niekiienie wszystkie ale takie najbardziej rare..Dzieki
Edit
Sorka niezobaczylem folderu, juz niemuszsz pisac ;D
Edit: A i jeszcze 1 ;S M?g?bym prosic o map editora z dodanymi nowymi potworami ??![]()
Taki sobie , nic specjalnego 5/10
Kod:
zombi
Nowicjusz
Ostrze?enia: 0/1 (1)
Reputacja: 0
Tak zaraz b?dzieEj mo?na by by?o prosi? map editora do tego silniki?
Niemazaco(pami?taj o dopisku w tabelce -.-!!!)Ostra przer?bka i ostro fajna mapa, naprawd? mi si? podoba, napewno co? z niej wykorzystam 8/10 wielkie dzi?ki.
Opowiec co bo pracuje nad tym silnikiem.tego silnika szukalem, szkoda tylko ze czasami debuguje... moze to tylko tak u mnie