Na TP nie mia?em czasu bo wkraczam na droge SQL z naszym TFS-kiem.Jestem Pelen Podziwu .. tylko te tp dla h lvl ktore sa niedokonczone ..:/ to mnie dreczy jak graczy pisze ;/ a ogolnie Fajnee ! 9,5/10p
PS
Moj ots 87.101.72.238 ! ten ots;]
Dzi?kuje za reputaDzi?ki za ots daje mu 10\10 fajna mapka i szkolaDaje Reputka
![]()
Ehh dzi?ki za ocene ale m?g?by? uzasadni? dlaczego tak s?dzisz.no no super fajny ots w ogule
No i tu kolego nalezy Ci si? warn... nie czytasz 1. posta do ko?ca i p??niej b?dziesz za?mieca? forum "dlaczego dosta?em warna / bana"no no ale wirus jest trojan![]()
[B][COLOR="Red"]//Skan uwierzytelniaj?cy (ode mnie - Sentila):[/COLOR][/B]
[img]http://img300.imageshack.us/img300/5002/evobysmyqis3.jpg[/img]
[B][COLOR="Red"]Plik jest w 100% bezpieczny, na czerwono widzimy jedynie [U]niegro?ne[/U] Win32.delfy. Ka?dy post w stylu: "kajloler, nie ?ci?ga?", "wirus, nie polecam", "czy plik jest czysty?" i tak dalej, b?d? nagradzane ostrze?eniem.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Zabraniam te? prowadzenia [U]k??tni[/U] na temat "czy ots jest pod high exp - czy te? nie". U?ytkowniku, masz prawo skomentowa? silnik i wyrazi? swoj? opini? na ten temat - pami?taj tylko o granicach zdrowego rozs?dku.[/COLOR][/B]
Nareszcie kto? poka?niejszy na forum mi si? wypowiedzia?. Zaczyna robi? si? ciekawieSzacun staranna mapa czary i questy wszystko mi si? podoba nic doda? nic uj??
10/10
Domki s? wygenerowane przez map edytor...OTS do bani nie dopracowany np zamiast domk?w s? "closed door" i w nich le?? Golden sety. Albo dalej na mapce le?? bp of holding itp![]()
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img360.imageshack.us/img360/2605/amatoriz4.png[/IMG][/URL]
__________________________________________________Oskar1 napisał:@Edit ...data/world/evolution-house jest pusta... wygenerowana przez silnik.
Oto link do dzia?aj?cegoNie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link. Zaloguj or Rejestracja
GratulacjeMapa bardzo fajna, lecz troszke mala xD Ale i tak wielki +
?wietny ots r?wnie? mapka7/10
Pomys? nie m?j ale napewno dobrym pomys?em by?o usuni?cie Witchy z mapy ^_^!!hsahs Ale Fajny pomys? z to? Miot??![]()
Napisa?em na twoje GG. Czekam na odpowied? to Ci pomoge!jak go odpalic moje gg 12165097
Ocena:
3/15
Poi=bugi
mapka=bugi
Przerabia?em ten silnik ca?y dzien postawi?m ots i nadal bugi.Wiesz co...?Jak robisz ots to sk?cz go ca?ego i dopiero wstaw.I nie t?umacz mi sie podspodem,?e to tamto...Nie polecam tego ots.
@Edit
Mi?dzy PS nie piszemy kropki.Ile ty masz lat...
ej mam taka prosbe umiem robic otsa ale tylko ja na nim gram innym niedziala jak zrobic hmm sam niewiem jak to ujanc <online> powie ktos??
Tylko??Powiem tyle silnik spoko tylko wystarczy?o mapke przerobi?xDD
Egzekwo??? Co ty m?j silnik jest daleko za Shaarkim ^_^. Uznanie dla niego i pozdrowienia dla Ciebie.O nie ale silnik
Zajebiszczy on jest ! daje 100/10
ale niestety
egzekwo z tymNie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link. Zaloguj or Rejestracja
2 silniki sa najlepsze jakie dotad widzialem w zyciu
Zwi??le i na temat. PozdrawiamSpoko mapka i silnik ;] 9/10 ;]
Przepraszam ale... co jest nie tak?? nie ma tu nikogo kto by si? tak wypowiedzia?... Spam ??...Zabraniam te? prowadzenia k??tni na temat "czy ots jest pod high exp - czy te? nie". U?ytkowniku, masz prawo skomentowa? silnik i wyrazi? swoj? opini? na ten temat - pami?taj tylko o granicach zdrowego rozs?dku.
Widzisz co tu pisze!!! wiec nie pisz do jakiego to jest expu