• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

SmyqOTS. Evo 65% Changed

Status
Zamknięty.

Oskar1

Advanced User
Liczba reakcji
31
Mapa Evolution lecz niema praktycznie po niej ?ladu.
Przekonaj si? sam ;)
Wst?p (czyli pospolity spis tre?ci ;))
1. Mapa Evo (25%). Mapa By Me [Smyq](65%). Salvion4 (1 Miasto)
2. Skrypty pod??czone pod OTS (M.in. !sex) nie zawieraj? b??d?w!
DOW?D::eek:

3. Nowe czary dodane przeze mnie.

4. Fajne outfity dla GM-a

5. Made BY Me!! -=GOD Smyq=-
- Przerobiona Mapa (depo, temple, sklepy)
- nowe questy
- nowe potwory (Np. Szko?a)

Epowiska oraz Dungi z niez?ym expem.

POI

UWAGA ZANIM ?CI?GNIESZ!!
Kod:
>[COLOR="Red"]Zastrzegam sobie prawa[/COLOR] co do mojego nicku. Nie zezwalam na hostowanie tego OTS-a z GOD-em o nazwie [COLOR="Red"]GOD Smyq[/COLOR]!!
>Je?eli chcesz umie?ci? ten OTS na innym forum to pami?taj o poni?szych warunkach:
1. [COLOR="DarkSlateGray"]W nazwie tematu musi by? podpis By Smyq / albo / Map By Smyq[/COLOR]
2. Zezwalam na skopiowanie tre?ci tematu ale... musisz dopisa? swoje wra?enia po obejrzeniu tego silnika. Sw?j osobisty skan. [COLOR="DarkSlateGray"]Oraz ?e posta? o nicku przedstawionym na SS jest zastrze?ona.[/COLOR]
3. Nie musisz ale przynajmniej powiniene? napisa? swoje wra?enia oraz link do innego forum w tym temacie.
4. Z plagiatami b?d? rozmawia? z Administracj? forum. Co sko?czy si? twoim banem b?d? po prostu skasowaniem danego tematu. Dow?d?? Daty tematu....

@Edit Prosz? :
@ . Jezeli nie dzia?a Ci NPC ->
Scan: Znalaz? w silniku Low win32.delfa wi?c niema co sie ba?. Silnik zosta? pobrany z Oczywi?cie za zgod? Sentila

Malware Scan[/URL]
beztytuufs2.png
//Skan uwierzytelniaj?cy (ode mnie - Sentila):
evobysmyqis3.jpg

Plik jest w 100% bezpieczny, na czerwono widzimy jedynie niegro?ne Win32.delfy. Ka?dy post w stylu: "kajloler, nie ?ci?ga?", "wirus, nie polecam", "czy plik jest czysty?" i tak dalej, b?d? nagradzane ostrze?eniem.
Zabraniam te? prowadzenia k??tni na temat "czy ots jest pod high exp - czy te? nie". U?ytkowniku, masz prawo skomentowa? silnik i wyrazi? swoj? opini? na ten temat - pami?taj tylko o granicach zdrowego rozs?dku.
@Edit ...data/world/evolution-house jest pusta... wygenerowana przez silnik.
Oto link do dzia?aj?cego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: [8.1]SmyqOTS. Evo 65% Changed.

Spoko Mapa Thx Masz +
Fajna Szkolka Heh ;]
Ile Ots Moze Wytzymac Bez Lagow Na Lonczu 20mb??

@up i downJaki masz Upload i Download?? 20mb mi du?o nie m?wi. A tak podam Ci precyzyjnie.

Jezeli kilobit?w to p?jdzie Ci 50 jezeli kilobajt?w to spokojnie powy?ej 550.

Pisz w jednym po?cie.

@Down1
@Down2
S? problemy z ca?ym speedy. mi nawet ich strona startowa nie wchodzi.
Ju? rechostuje. Roheost Done. Patrz spowrotem temat xD

@ostrowski.
Nie nabijaj post?w. Czytaj komentarze innych. I napisz co s?dzisz o mapie ;). To sie tyczy takze reszty ^^

@Jezeli kto? "zaawansowany" tzn. znaj?cy stronki z vir skanami tu zajrzy prosz? o podanie w?asnego skana do tego pliku aby potwierdzi? m?j. Dzi?kuje

Ostatnia edycja:

UP Load 450KB TO ile wejdzie?
E Moglbys Wzucic na NP: FIlefront.com a nie an rapidshare
BO na sppedy wyskakuje samo biale ;/
DzienX Oskar + Dla Ciebie ;] Daj Link Tylko !! heh

elo ma Ktos Linka Do Tej mapki?

Na Razie jest jakis Blad Z Speedyshare.com Prawdopodobnie Oskar Wzuci Go Na FileFront.com Albo cos w tym stylu !

THX Oskar (Ale Z Postami Prawda heh)

Ostatnia edycja:

Nom Mi Tez Wyskakuje Samo Biale tylko ;// Wzuc na Filefront.com albo na cos innego tez nie lubie rapida ;]

Nie zebym nabijal posty ale
spox ots leci +
dobrze przerobiona

Nie pasuj? mi :

-Za du?o czar?w.
-Widac ze robiles mape pod haj exp.
-8 demkow bez przesady..

Ocena og?lna 5/10

UU z?y tp na poi,dupne temple,brak lootu z Ghazbaran?w,nie dzia?a d?wignia do addonowych itemk?w w depo,nie wiem co by?o robione z koscio?em .Mo?na sie przyczepi? do jeszcze wielu rzeczy, no ale mapka co? tam na nadrabia ale i tak nie b?d? hostowa? bo nie chce mi si? porawia? b??d?w. og?lnie 5/10

To XML??? M?g? by? mi dac do tego tibie 8.1:D ?

ee Mapka Niczego sobie ale czy wirusa niema ? :)

Ty Ots Na medal !!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

heh jak w ka?dym Evo virus :)
Win32 :]
Mi m?wili ze jest nie gro?ny ale losu nie prowokuje...
Nie sciagam...

nie wiem czemu ale nie wiem jak go uruchomi? ;/ mo?e mi kto? powiedzie? ?

C??, je?li chodzi o mapk? to wida?, ?e si? postara?e?. Mimo wszystko niekt?re miejsca s? nieco kwadratowe, w conajmniej jednym miejscu jest niepoprawnie zrobiona linia brzegowa. Poza tym, moim skromnym zdaniem, OTS nie ma w og?le klimatu RPG i w?a?ciwie jest kolejnym silnikiem, do kt?rego zosta?o napakowane stado demon?w, broni o ataku 99999, jak r?wnie? tak przyziemnych rzeczy jak szko?a. Og?lnie jednak, poza paroma rzeczami, do kt?rych mo?na si? przyczepi?, reszta wydaje si? w porz?dku. Z ocen? jednak si? wstrzymam :)
@down:
Czar?w akurat nigdy za wiele ;s
vrael2806 napisał:
do kt?rego zosta?o napakowane stado demon?w, broni o ataku 99999,
Nie ukrywam, ?e OTS nie jest sko?czony poniewa? ma do?? du?o miejsc kt?re potrzebuj? przer?bki. Co macie na my?li m?wi?c "Stado demon?w"?? Jest to Quest od wy?szego Lvl-a. Je?eli wywnioskowa?e? to po SS-ach to wejd? w data/monters/bosses/orshabaal i zmie? mu speed na podstawowy i ilo?? summon?w na mniejsz?. Tam wcale tak trudno nie jest.
Je?eli masz ustawione 45 Exp i ok. 70 SKill to spokojnie powiiene? to przej?? z 3 kumplami na 180lvlu. Oczywi??ie zanim zaczniesz pisa? takie bzdurne komentarze to zaj?yj w vokaction b?d? zr?b posta? od "0" wytrenuj j? na ustawieniach zrobionych przezemnie na 180lvl i przed? sie na co chcesz. Manaspend jest duzy nawet jak na knighta. HP spend u knighta jest na tyle duzy zeby na 50 juz solowa? Demona. Wszystko zale?y od ciebie. Ja hostowa?em OTS-a i postawi?em u TAKIE a nie inne wymogi. I na moje spe?ni? oczekiwania wszystkich kt?rzy graj?.
Shaarki napisał:
Nie pasuj? mi :
-Za du?o czar?w.
-8 demkow bez przesady..
Ocena og?lna 5/10
Dzi?ki za te jak?e marn? ocene ;). Co masz na my?li m?wi?c za du?o czar?w?? je?eli masz na m?li:
Kod:
 exevo ass stars
Albo
Kod:
exevo vis stars
To wiedz, ?e w config.lua jest ustawione
Kod:
removeammunation = "yes"
I dlatego te czary s? tak przydatne dla paladyna. Nie ma tu kolosalnej ilo?ci nowych czar?w.
Shaarki napisał:
Nie, wcale nie.
Kod:
vokaction
Jezt ustawione tak aby na 280lvlu si? nie wymiata?o ale da?o rade zrobi? praktyczne wszystko. Je?eli grasz Knightem to regeneruje Ci sie bardzo szybko HP i walisz z
Kod:
 Exori Tree
Po (z 8mlvl) nawet jak wejdzie to 1200. Lecz musisz pami?ta?, ?e nie jest to tak, ?e przytrzymasz sobie hota i wok?? ciebie juz nic niema.... jest bardzo du?y
Kod:
exhaustedadd
Kt?ry nie zezwala na to ?eby a? tak wszystko cisn??.
Shaarki powiem jedno... we? ?ci?gniji pograj z 30 minut. A przekonasz si?, ?e to wcale nie tak jak m?wisz. A je?eli chodzi o demce na ss... Jest to hard corowy quest z zaj.... itemami.
I tak jak ju? wspomina?em 4x 180lvl (w tym 2 druty z hotem exura sio "tw?j nick". I przejdziesz bez problemu. Nie wystawiaj oceny zanim nie ?ci?gniesz bo ta ?wiadczy tylko i wy??cznie o twoim chamstwie i braku tolerancji dla kogo? kto robi? map? pierwszy raz. Zastan?w si? nad tym.
h4x napisał:
UU z?y tp na poi,dupne temple,brak lootu z Ghazbaran?w,nie dzia?a d?wignia do addonowych itemk?w w depo,nie wiem co by?o robione z koscio?em .Mo?na sie przyczepi? do jeszcze wielu rzeczy, no ale mapka co? tam na nadrabia ale i tak nie b?d? hostowa? bo nie chce mi si? porawia? b??d?w. og?lnie 5/10
1. Po co piszesz, ?e OTS do dupy tu... a potem na priv ?lesz mi pro?b? o poprawienie b??d?w... bo tobie nagle chce si? go hostowa?....
2. POI ma 3 niedzia?aj?ce TP. Mianowicie TP wejscia ma
Kod:
z=xxx <-powinno by? 1 wi?cej
TP po dragon Lordach
Kod:
z=xxx <-powinno by? 1 wi?cej
I TP z nagr?d tak?e nie ma dodanych pos?w.
Kod:
x=993, y=978, z=6 <--possy do ?wi?tyni
3. Jezeli chodzi o t? d?wignie. Ja tego OTS-a nie sko?czy?em. Mia?a nas bra? ona na trainery zamiast TP. za 20 platynek ale... no jak ju? wspomnia?em nia mia?em czasu. Uzyj opcjii szukaj na tym forum a b?dzie Ci dzia?a?. (Podspodem masz Marida on sprzedaje b?d? wymienia te itemy.
4. Ko?ci?? mia? mie?
Kod:
skrypt na zdziwienie gracza
lecz nikt mocniejszy go nie u?ywa? a nieraz zwiedzaj?cym by? 8level. To go usun??em.
Micrusek_95 napisał:
To XML??? M?g? by? mi dac do tego tibie 8.1 ?

Jare-kk napisał:
ee Mapka Niczego sobie ale czy wirusa niema ?

S? tylko win32.delf nie wiesz co to?? czytaj
Jare-kk napisał:
A jaka mapka ?
Za to powinno by? ostrzezenie... Mape masz na ssach. nawet masz w tytule, ?e Evo wi?c poco ten bzdurny post??? Wida, ?e chcesz jak najszybciej nabi? posty nie edytuj?c i pisz?c podw?jnie. I tworzysz mi tu OffTopa Ale tak ju? nie patrz?c na b??dy cz?sto pope?niane przez nowych. ;) Dzi?ki za opini?.
Johny96 napisał:
heh jak w ka?dym Evo virus
Nie sciagam...
Nikogo nie zmuszam.
nie wiem czemu ale nie wiem jak go uruchomi? ;/ mo?e mi kto? powiedzie? ?
Powiedz w czym problem a Ci pomog?

@Down
Czlowieku Win32 jest niegrozny ! kazdy o tym wie...byl nawet temat o tym...
a co do silnika to sredni, nie lubie silnikow pod hight exp...W Tp sal jest sporo teleportow ktore w ogole nie dzialaja, te questy troche przesadne i ta bron co ma 9999 ataku...
Bo?e ?wi?ty czytaj wszystkie posty a nie pisz nowego... OTS "_"NIE"_" JEST POD H EXP!!!!
Bro? ta mia?a dzia?a? na podstawie Ice Rapiera...
1. Zmien aby tak dzia?a?a
2. Skasuj jak ci sie nie podoba
3. ?CI?GNIJ GO A NIE NABIJASZ POSTY... pisa?em jasno nie zale?y mi na komentarzach postawionych z SS.........!!!

Ostatnia edycja:

heh jak w ka?dym Evo virus :)
Nie sciagam...

Czlowieku Win32 jest niegrozny ! kazdy o tym wie...byl nawet temat o tym...

a co do silnika to sredni, nie lubie silnikow pod hight exp...W Tp sal jest sporo teleportow ktore w ogole nie dzialaja, te questy troche przesadne i ta bron co ma 9999 ataku...

Nie m?wie ?e ots jest do dupy po prostu jest pare rzeczy do poprawienia ;)

Odno?nie tego co napisa?e?.

1.Ale czy knight to profesja magiczna ?e ma tyle spelli.??

2. Tracenie amunicji - Ka?dy(praktycznie sobie to zmieni i serwer wyjdzie na "nupski"

3.Du?o map bug?w btw mog?e? pousuwa? "bordery"

4.Bron kt?ra ma 99999+ atk? bez przesady.

5. Piasek w dp hmm.

6.Tam widz? expowisko Morg,jurg,-Dyrektor-, Ghaz w jednym czy to nie za du?o?

7. POI w 100% by Sentil.

Kt?ry nie zezwala na to ?eby a? tak wszystko cisn??.
Shaarki powiem jedno... we? ?ci?gniji pograj z 30 minut. A przekonasz si?, ?e to wcale nie tak jak m?wisz. A je?eli chodzi o demce na ss... Jest to hard corowy quest z zaj.... itemami.
I tak jak ju? wspomina?em 4x 180lvl (w tym 2 druty z hotem exura sio "tw?j nick". I przejdziesz bez problemu. Nie wystawiaj oceny zanim nie ?ci?gniesz bo ta ?wiadczy tylko i wy??cznie o twoim chamstwie i braku tolerancji dla kogo? kto robi? map? pierwszy raz. Zastan?w si? nad tym.

Stwierdzam fakty tylko wi?c nie musisz tak broni? cia?em swojego dzie?a.

Pami?taj krytyka jest czym? wa?nym , nast. razem wiesz co mo?esz poprawi? i si? nie bulwersuj tak okej?

- Nie jestem Chamski bo nic takiego nie napisa?em.

- Nie mam zamiaru dr??y? tej "potyczki s?ownej"

Odno?nie tego co napisa?e?.
1.Ale czy knight to profesja magiczna ?e ma tyle spelli.??
2. Tracenie amunicji - Ka?dy(praktycznie sobie to zmieni i serwer wyjdzie na "nupski"
3.Du?o map bug?w btw mog?e? pousuwa? "bordery"
4.Bron kt?ra ma 99999+ atk? bez przesady.
5. Piasek w dp hmm.
6.Tam widz? expowisko Morg,jurg,-Dyrektor-, Ghaz w jednym czy to nie za du?o?
7. POI w 100% by Sentil.
Stwierdzam fakty tylko wi?c nie musisz tak broni? cia?em swojego dzie?a.
Pami?taj krytyka jest czym? wa?nym , nast. razem wiesz co mo?esz poprawi? i si? nie bulwersuj tak okej?
- Nie jestem Chamski bo nic takiego nie napisa?em.
- Nie mam zamiaru dr??y? tej "potyczki s?ownej"

Spoko, ponios?o mnie. Za to Ci? przepraszam ;). A tak odno?nie pkt. 5. Co ty masz do piasku w dp :P?? Fajnie to wygl?da na tle ca?ej pustyni. POI mo?e i jest by sentil. A mo?e i napewno z ca?ym szacunkiem dla POI poprawi?em i przypuszczam, ?e nie jest tak jak to sobie Sentil zrobi? ;) a ?e zrobi? ciekawie :].

1. No masz racje ze knight to nie profesja magiczna ale cos tam od sorc?w m?g? podpatrze? nie?? :P a tak na serio czary te zabieraj? mu stosunkowo du?o many i s? ?adko u?ywane bo lepiej u?y? co te 5sec Ultimate Healing Potion ni? waln?c w bossa spell ;).

4. Bro? powtarzam poraz wt?ry.... mia?a dzia?a? jak Ice Rapier.... wiem ponos?o mnie z damage o jak?? jedn? dziewi?tk? :P.

6. Nie uwa?am ?eby to by?o za du?o. poniewa? masz do?? du?o miejsca na manewry do Dyra wystarczy nie podchodzi? i dlatego ten quest ma by? jaki? urozmaicony. ?e knight nie b?dzie pcha? si? i zbiera? ca?y exp tylko bra? wszystko na siebie i mo?e prze?y? ;). We? sobie przyk?ad nak?adu 10 demon?w na Ani na RL. To? nawet tam ludzie na mocno ponad 100 padaj?. I to jest ciekawe a u?y?em ak?rat tego argumentu poniewa? Ani trzeba przejsc zabijaj?c po drodze (ak?rat tam 2 demony) a tu tak jakby 45x wi?cej :P (exp x45). Ja to przeszed?em na 195levelu z 130 Sorkiem i 144 Druidem no i by? te? pall ale zrezygnowa? w po?owie :P
(nie mia? wyjscia ale loot mu oddali?my xD)

2. No taki kto? bedzie musia? pogodzi? si? z faktem i? 20% serva jest ustawiona pod removeammunition "yes"

Od?wie?am prosz? o komentarze... ;):cool:

Dzi?ki za ots daje mu 10\10 fajna mapka i szkola :) Daje Reputka
:D

Status
Zamknięty.
Do góry