• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Tibia 8.50 SkullOt

Status
Zamknięty.
Odp: SkullOt

Chyba si? nie op?aca robi? reklam? i kupi? dedyka ?eby ots pochodzi? 2 dni.Ots na 100% b?dzie sta? bardzo d?ugo a lista oczekiwania na odpalenie go jest bardzo d?ugo wi?c nie zmartwi? mnie ?mieszne wypowiedzi koleg?w z forum wiedz? czego si? ba? wiec pisz? bzdury aby jak najbardziej oczerni? otsa.
Pozdrawiam.:)

Our partners and their custom servers:

My?l? ?e skoro ju? przed rozpocz?ciem kto? ju? tak komentuje OTSa to napewno nie b?dzie extra ale zobaczymy z czasem... :)

Pozdrooo :) I :thx: za info :D

@Callera
Nie kazdy tylko danielos54, ktory ubzdural sobie ze sciagnelismy po nim nazwe i kowol, ktory po prostu zie z frankiem nie lubi i sie boi ze userow straci na rzecz skullot.com.

P?aczecie bo ?al wam dupe ?ciska ?e na tym otku zn?w b?d? zaj*biste wary.
Ten ots b?dzie dobry, wiem ?e franek nie daje ?adnych item?w, ots te? niczego sobie postoi, pewnie pr?dzej czy p??niej ots padnie ale napewno b?dzie na nim dobra zabawa:) gra?em na prawie wszystkich otsach franka i tego nie ?a?uje. by?y ostre wary, nie jest wina franka ?e ludzie dostawali po dupie i przestawali gra?! i robi?o si? po kilku miesi?cach 30 os?b na serwie, no ale zabawa by?a zajeb*ta. Serdecznie zapraszam!

Pozdrawam.
Bzyku, Veno

Zgadzam si? z Up gra?em na ka?dej tego rodzaju serverze jest to najlepsza mapa na kt?rej mo?na si? naprawd? zabawi? i zabi? nud? na te ch?odne dzisiejsze dni.Na pewno zagram z moj? ekip? na tym Otsie wi?c do zobaczenia na servie ;)
Pozdrawiam Leonik:cool:

Znam zalozyciela i odrazu wiem ze ots bedzie zajebisty co tu duzo gadac dam sobie zrokowac wszystkie chary ze bedzie 200-300 osob online zapraszam wszystkich warto !!!

To nie nasze konta. Spytaj jakiegos moda niech sprawdzi.

Notka moderatorska:
# Franek16
# Leonik122
# sebos14
Te konta s? na takim samym ip.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ha i co, wyda?o si?, robisz sobie konta, i pewnie tw?j kumpel te?, jaki z Ciebie ?al . PZDR FOR YOU M?ZG .

Notka moderatorska:
Na tym po?cie ko?czy si? wymiana zda? dotycz?ca kont, nast?pne post na ten temat, b?d? karane jako "celowe wszczynanie k??tni".

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Je?li co? jest na m?j temat to mam prawo na odpowiedzenie wiec danielos to mo?esz sobie pozdrowi? mame a co do kont to sebos14 zosta? zbanowany wi?c mam prawo do 2 konta a to ip jest osiedlowe wi?c ka?dy sobie mo?e napisa? post i b?dzie jedno ip przypisane dla all wiec pomy?lcie najpierw co piszecie bo nie wiem co chcesz osi?gn?? tym musisz si? pogodzi? ?e ten ots b?dzie jednym z pierwszych na li?cie c?? przykro mi ?e tw?j si? nie wybi? wi?c wbijaj na sw?j ots i pilnuj go sobie a nie komentujesz bezsensu inne otsy i szukasz dziury

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom