• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

- Skrypt Skrypty do ElfBot'a

Status
Zamknięty.
Odp: [Lista]Skrypty do ElfBot'a

Elos
potrzebuje skryptu do elfa zeby walil sd w monstery poniewarz w targeting jest za dlugo czekania a nawet czasami nie wali ;/ prosze o skrypt

Potrzebuje hotkeya na trening z monkiem, kiedy? mia?em ale zgubi?em:down: chodzi mi mianowicie o to, ?e gdy zjade monka do 15% hp przerwa?o atak, a gdy b?dzie mia? 40 to go wznowi?o.... Kto pomo?e? :)

Po zaznaczeniu samo b?dzie strzela? z run sd:
Kod:
auto 200 sd target

@roxon
Masz skrypcika ;)

auto 200 dontlist | if [$mshieldtime <= 4000] say 'Utamo vita'

M?g? by kto? napisa? scrypta takiego :
Kiedy otacza mi? 5 potwor?w wali "Exevo mas san " ,ale tylko wtedy gdy niema innego playera na ekranie :S:p PLEase

OK juz mam
auto 1000 ifnoplayeronscreen { if [$monstersaround.4 >= 3 && $mp >= 130] say 'exevo mas san' }

Ostatnia edycja:

Poprosz? Skrypt do Elfa na to ,?eby jak expi na Dlach'Frostach wyrzuca? DSM,D Slayer itp?
na ziemi?
Pisa? na GG 11271223 albo w temacie.

wystarczy jak zrobisz w cave bot zamiaste e (aby zbieral) g ( ?eby wyrzuca? )

@roxon
Masz skrypcika ;)
auto 200 dontlist | if [$mshieldtime <= 4000] say 'Utamo vita'

Skrypt chodzi, ale nie co jaki? czas tylko ca?y czas spamuje mi utamke, zamiast co kilkadziesiat sec. Jak to naprawi??

Lapcie troche Skrypt?w:) Niekt?re bardzo przydatne na OTS.
1.Magic wall target - boska sprawa. Gdy mamy kogo? zaznaczonego i biegniemy za nim, np na follow - klikamy hotkeya i bot automatycznie stawia mwalla przed twarza zaznaczonej osoby ;] Polecam.
HTML:
magwall target
2. Reattack - jezeli osoba, kt?r? bijemy skacze po schodach, ucieka po drabinie etc. wystarczy tylko za ni? biega? i spamowa? SD lub inny czar ofensywny.
HTML:
auto 100 isnotattacking attack target
3.Automatyczne logowanie po kicku lub crashu serwera
HTML:
auto 100 ifnot $connected { reconnect | wait 1000 }
4.Soft Boots
HTML:
auto 200 mplower ILE MANY equipboots 6529 | mphigher ILE MANY equipboots 3079
mplower - ile many masz miec zeby zakladal softy (podaj id softow lub innych bootsow)
mphigher - a tu na odwr?t ile many ?eby zdj?? bootsy i za?o?y? bohy
5.Utito Tempo- Char sam wrzuca czar ,,Utito Tempo"
HTML:
auto 8000 say "utito tempo
6.U?ywa czaru Utani Hur gdy zostanie zparalizowany (czar mo?na zmieni?)
HTML:
auto 5 healparalysis utani hur
7.Potw?r lub gracz jest caly czas zaznaczony nawet gdy znikni z ekranu
HTML:
auto 200 attack target
8.Auto push- rzuca kase pod siebie
HTML:
auto 100 listas "Anti push enabled" | if [$itemcount.3031 >= 2] {dropitemsxyzamount $posx $posy $posz 3031 2 | wait 300} | if [$itemcount.3035>= 2] {dropitemsxyzamount $posx $posy $posz 3035 2 | wait 300} | if [$itemcount.283 >= 1] {dropitems 283 | wait
9.Anty IDLE
HTML:
auto 10000 turns | turnn
10.Posta? sama konsumuje jedzenie
HTML:
auto 2000 eatfood
11.Char sam wrzuca czar ,,Utani Hur” (gdy si? sko?czy)
HTML:
auto 200 haste
12.Char sam wrzuca czar ,,Utani Gran Hur” (gdy si? sko?czy)
HTML:
Auto 200 stronghaste
13.Gdy sko?czy si? niewidka bot automatycznie wrzuca now?.
HTML:
auto 200 say utana vid
14.Gdy sko?czy si? utamka bot automatycznie wrzuca now?.]
HTML:
auto 200 manashield
15.[Wk?adanie stone skin amulet?w!
HTML:
auto 200 equipammy 3081
16.Wk?adanie Aola
HTML:
auto 200 equipammy 3057
17.. Je?eli w przeci?gu 2 sekund Twoja mana spadnie o 500 punkt?w, to automatycznie zak?adasz Stone Skin Amulet. Przydatne w trapie kiedy robi? combo.
HTML:
auto 100 ifnot $t set $m $mp | if [$t && $mp <= ($m - 500)] {equipammy 3081 | clr $t | end} | inc $t | if [$t >= 20] clr $t
18.Je?eli otaczaj? nas 3 potwory exori, je?li 5 exori gran
HTML:
auto 100 if [$monstersaround.1 >= 5] {say 'Exori Gran' | wait 1900 | end} | if [$monstersaround.1 >= 3 {say 'Exori' | wait 1900}
19.Daje Small Stone do lewej r?ki je?eli mniej ni? 20.(small)
HTML:
auto 100 if [($lhandslot.id == 1781 || $lhandslot.id == 0) && $lhandslot.count <= 20] equiplhand 1781
20.Leczenie przyjaciela UH-ami
HTML:
auto 200 foreach 'shootableplayers' $blok {if [$blok.name == 'TuWpiszImieGracza' && $blok.hp < X] uhpc 100 '$blok.name'}
21.Bot wysy?a prywatn? wiadomo?? z informacj? o exp/h ile brakuje do next lvl itd.
HTML:
pm '$name' '$name l Exp Left: $exptnl l Exp/Hour: $exph l Time Left:$formattime.$timetnl l Gained this session: $expgained l Played this session: $formattime.$deltatime'
22.Jezeli pojawi sie GM wylacza Cavebotta i targeting.
HTML:
auto 100 dontlist | ifgm {settargeting off | setcavebot off}
23.Exori- bije exori gdy nikogo nie ma na ekranie gdy ktos sie pokaze bije exori hur
HTML:
auto 100 isattacking ifplayeronscreen {exorihur 100 | end} | if [$monstersaround.1 >= 1 && $mp >= 120] {say 'exori' |wait 1630}
24.Je?eli dana osoba, b?dzie na hast?, b?d? wpisze jeden z przyspieszaj?cych chodzenie komend, dostanie parali?.
HTML:
auto 100 foreach 'newmessages' $nm { set $nmsn $nm.sender | if [($nm.content == 'utani hur' || $nm.content == 'utani gran hur' || $nm.content == 'utamo tempo san' || $nm.content == 'utani tempo hur') && $nmsn.isenemy] paralyze $nmsn }
25.Rzuca MW ca?y czas w to samo miejsce
HTML:
auto 1 keepmagwall
26.Po wpisaniu komendy bot automatycznie b?dzie rzuca? czar "utani tempo hur" gdy si? on sko?czy.
HTML:
auto 500 listas 'Charge' | ifnot $hasted say 'utani tempo hur'
27.Po wpisaniu komendy bot automatycznie po sko?czeniu si? czaru "utamo tempo san" b?dzie go rzuca? na nowo.
HTML:
auto 1500 ifnot $hasted say 'utamo tempo san

Ostatnia edycja:

Dam wam troch? moich skrypt?w :)
All skrypty s? na shortkeys!

_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/

1.Gdy wpiszemy dan? komend?,bot przy?le na prywatn? wiadomo?? (w tibi) ile zostaje nam expa do next levela,oraz ile mamy prawdopodobnie expa na godzin?.
Kod:
pm '$name' '$name l Exp Left: $exptnl l Exp/Hour: $exph l Time Left:$formattime.$timetnl l Gained this session: $expgained l Played this session: $formattime.$deltatime'
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/

2.Gdy wpiszemy dan? komend?,bot b?dzie zaznacza? automatycznie gracza/potworka nadal je?eli np. zejdziemy po schodach albo wejdziemy w dziur?.
Kod:
auto 100 dontlist | isnottargeting attack target

3.Po wpisaniu komendy bot automatycznie po sko?czeniu si? czaru "utamo tempo san" b?dzie go rzuca? na nowo.
Kod:
auto 1500 ifnot $hasted say 'utamo tempo san'

4.Po wpisaniu komendy bot automatycznie b?dzie rzuca? czar "utani tempo hur" gdy si? on sko?czy.
Kod:
auto 500 listas 'Charge' | ifnot $hasted say 'utani tempo hur'

5.Po wpisaniu komendy bot automatycznie b?dzie rzuca? czar "exori gran" gdy posta? b?dzie mia?a 340 many,jest to mana train ;).
Kod:
auto 800 dontlist | if [$mp > 340] say 'exori gran'

6.Ostatni skrypcik,jest to skrypt kt?ry po wpisaniu komendy rzuca czar
"utana vid" gdy tylko posta? ma 440 many,dobry mana train dla pall?w oraz ed/ms :)

Kod:
auto 100 if [mphigher 440] say 'utana vid'

1. Mana training:

Kod:
auto 200 if [$mp > 340] say 'exori gran'

2. Anti-idle:
Kod:
auto 10000 turne | turnw

3. Auto haste:
Kod:
auto 200 ifnothasted say 'utani hur'

4. Auto MS:
Kod:
auto 200 ifnotmanashielded say 'utamo vita'

WSZYSTKIE SKRYPTY TO SHORTKEYE

jak zrobic zeby zakladal softy ponizej 300 many i zdejmowal je powyzej 500 many i zakladal g boots?

Witam !
Szukam hotkeya kt?ry b?dzie mi pakowa? loota le??cego kratk? obok mnie[na trumnie na kt?rej si? nie da stan?? a nie ma tam resetu, w skrypcie mam ?eby mi rzuca? tam loota]
do plecak?w.

Witam potrzebuje skrypta do Elf Bota, mianowicie chodzi mi o to zebym ja porusza? sie postaci? a bot attakowal all potwory kt?re sa na ekranie

Potrzebuje skrypta ze jesli pojawie sie w jakims miejscu, np po teleportowaniu, to idzie do wybranego miejsca. Da sie chyba zrobic ?

Mam pewne pytanie nie wiem czy zwi?zane z skryptami.
Jak ustawi? skillowanie na slime

Je?li si? pomyli?em to przepraszam

Witam potrzebuje skrypta do Elf Bota, mianowicie chodzi mi o to zebym ja porusza? sie postaci? a bot attakowal all potwory kt?re sa na ekranie

A nie lepiej ustawi? targeta??:)

M?glby? pokaza? na screenie wdzi?czny bym by? i m?g?bym da? reputaa ;)
Hmm.. jesli kolega nie dodal to ja dodam :)
beztytuuoyk.png

Zaznaczylem na czerwono miejsce w ktorym powinienes to wpisac

jak zrobic zeby zakladal softy ponizej 300 many i zdejmowal je powyzej 500 many i zakladal g boots?

HTML:
auto 200 mplower 300 equipboots 6529 | mphigher 500 equipboots (ID G Boots)
Powinno dobrze smigac. Tylko musisz sam wpisac ID G Boots i bedzie dobrze dzialac.

Ostatnia edycja:

Bardzo potrzebuje takiego skryptu zeby sprawdzal poziom mana potek i jesli jest np ponizej 5 to automatycznie mnie wylogowywal. I jesli ktos napisze to zeby powiedzial jak zamontowac. Z gory dziekuje :)

Status
Zamknięty.
Do góry