Black Boss
Active User
mam problem z tym skryptem:
Mo?e kto? przerobi? ten skrypt (tibia 7.6), by dawa? special description ( doSetItemSpecialDescription(uid,desc) ), przy okazji daj?c action id ?
Mi co? si? nie uda?o :/
Komentarzy bez dobrego skryptu (tj SPAM) prosz? nie pisa? ..
(Jastro, Bo?e.. Nie pisz!)
Bo wkurwiasz ka?dego -.-
Ps
Nie wystarczy doda? tej linijki, tylko co? pokombinowa?, bo albo daje ci?gle klucz z aid, i tak bez special desc, albo co? innego -.-
Kod:
[B][COLOR="Blue"]local[/COLOR][/B] keys = doPlayerAddItem(cid, [COLOR="DarkOrange"]2088[/COLOR], [COLOR="DarkOrange"]1[/COLOR])
[B][COLOR="Blue"]function[/COLOR][/B] onUse(cid, item, frompos, item2, topos)
[COLOR="Blue"][B]if[/B][/COLOR] item.uid == [COLOR="DarkOrange"]54317[/COLOR] [B][COLOR="Blue"]then[/COLOR][/B]
queststatus = getPlayerStorageValue(cid,[COLOR="DarkOrange"]56411[/COLOR])
[B][COLOR="Blue"]if[/COLOR][/B] queststatus == -[COLOR="DarkOrange"]1[/COLOR] [COLOR="Blue"][B]then[/B][/COLOR]
doPlayerSendTextMessage(cid,[COLOR="DarkOrange"]22[/COLOR],[COLOR="Gray"]"This key open the Munster Room."[/COLOR])
doSetItemActionId(keys, [COLOR="DarkOrange"]2086[/COLOR])
setPlayerStorageValue(cid,[COLOR="DarkOrange"]56411[/COLOR],[COLOR="DarkOrange"]1[/COLOR])
[B][COLOR="Blue"]else[/COLOR][/B]
doPlayerSendTextMessage(cid,[COLOR="DarkOrange"]22[/COLOR],[COLOR="Gray"]"It is empty."[/COLOR])
[COLOR="Blue"][B]end[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Blue"]else[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]return[/COLOR][/B] [COLOR="DarkOrange"]0[/COLOR]
[B][COLOR="Blue"]end[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]return[/COLOR][/B] [COLOR="DarkOrange"]1[/COLOR]
[B][COLOR="Blue"]end[/COLOR][/B]
Mi co? si? nie uda?o :/
Komentarzy bez dobrego skryptu (tj SPAM) prosz? nie pisa? ..
(Jastro, Bo?e.. Nie pisz!)
Bo wkurwiasz ka?dego -.-
Ps
Nie wystarczy doda? tej linijki, tylko co? pokombinowa?, bo albo daje ci?gle klucz z aid, i tak bez special desc, albo co? innego -.-