• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Skoro kultura muzyczna zanika ;)

Status
Zamknięty.

magiel77

Senior User
Liczba reakcji
38
Skoro kultura muzyczna na tym forum zanika, i powsta?o multum diss?w na ludzi, ludzi na diss?w i diss?w na diss?w, to dam linka do najbardziej prymitywnego kawa?ka w historii muzyki ^^ oczywi?cie to m?j tw?r, jak ?e by inaczej ^^
jestem dumny ?e wydoby?em z siebie taki pijacki charkot ^^

tekst
ref
Jeba? policj?, jeba? policj?, jeba? policj?, jeba? policj?
ver
ej, ej, ej, ej, ej, ej, ej, ej, ej, ej, ej, ej, ej, ej, ej!!!

Odp: Skoro kultura muzyczna zanika ;)

Zanika? Nie oceniaj ca?ej grupy patrz?c na jednostki, a no i do??czy?e? do bandy debili tym ekhm, czym?? Co do diss?w to przecie? to wszystko by?o pisane for fun, je?eli chodzi o temat zbiorczy. W niekt?rych wypadkach by?o brane na powa?nie, lecz to nie sprawy os?b trzecich(lol2).

Ostatnia edycja:

Kolejne dziecko kt?re chce zwr?ci? na siebie uwag? poprzez tzw nienawi?? do policji. Jestem ciekawy jak by? sobie poradzi? bez policji.
I to ma by? muzyka? Te 50 sekund? Na did?eja to ty si? nie nadajesz.

A ty ogarnij ironi? zastosowan? w tym kawa?ku.

Magiel, chujowe, ale chyba o to chodzi?o. Przynajmniej beat niez?y.

Nuta taka sobie, ale patrzcie na to z innej strony. Ostatnio id? sobie i przeszed?em na czerwonym przez ?wietle (dobiega?em by?o zielone) a policja mi wdupi?a mandat. Za rogiem typek dosta? przekope a policja si? nawet nie zatrzyma?a. To jest w?a?nie policja, zamiast pilnowa? porz?dku robi? na z?o??. Policja uwa?a si? za nie wiadomo kurwa kogo. A gdy uratuj? jedn? sytuacje to chodz? dumni i wybujani, co to ma kurwa by?...
Nic bez powodu si? nie dzieje, prawda?

Mephisto jako jedyny skmini? ironi? xd reput dla Ciebie xd to te? by?o 4fun, ale wida? nie wszyscy to wyczuli :p

szanuj? policj? bo bez niej by?a by jeszcze wi?ksza sodoma i gomora ni? jest obecnie xd

Pozdro.

Mephisto jako jedyny skmini? ironi? xd reput dla Ciebie xd to te? by?o 4fun, ale wida? nie wszyscy to wyczuli :p
szanuj? policj? bo bez niej by?a by jeszcze wi?ksza sodoma i gomora ni? jest obecnie xd
Pozdro.
Twoje s?owa o zanikaniu raczej nie by?y ironi? i nagrywaj?c to sam si? przyczyni?e? do tego twojego "zaniku" mistrzu, dlatego te? nie usprawiedliwiaj si? ironi? w tej sprawie, bo diss Krzysieq na Astobalesa by? ?artem, o kt?rym obaj wiedzieli wcze?niej gdy? siedz? cz?sto razem na VT. My?lisz, ?e dissy na tym forum nie s? dla zabawy, ale co tam najlepiej odzywa? si? w sprawach, o kt?rych nie ma si? poj?cia jak po?owa tego forum - byleby jebn?? posta, sprowokowa?, po hejtowa?, pokaza? inteligencj? w temacie, o kt?rym g?wno si? wie. Wiesz co jak dla mnie to m?g? by? produkt twojej choroby umys?owej, ale oceni?e? wszystkich na podstawie jednostek i to najbardziej boli, bo co tam krzycza?e? do mikrofonu to nawet mnie nie interesuje, dlatego te? nie pierdol mi o "skminianiu". Chcia?e? zwr?ci? na siebie uwag? - zwr?ci?e?. fo Ironia w kiesze?.
#down
Nololob, kochany po co si? odzywasz? Skoro to nie twoja sprawa, ale co tam ty wiesz najlepiej - internetowy inteligencie. Ja psuj?? Co ty kurwa o mnie wiesz:D stfu gtfo kid. "Klimat polskiego hip-hopu", bo pierdoln? - wida? s?abo si? orientujesz w tym. I je?eli dla ciebie to jest odpowied? to gratuluj? obiektywnego my?lenia mistrzu, bo prowokuj?c g?wno zdzia?asz. elo
btw. nie moderujesz ju? na otibi?:<

Ostatnia edycja:

Archi ura?ona duma. xdxd
Je?eli naprawd? uwa?asz, ?e to nie jest ironia do tego, co si? na forum w dziale Muzyka wyrabia to naprawd? jeste? (nie powiem pora?ony, bo... a co mi tam!) pora?ony psychicznie. To jest ewidentna odpowied? na pyskate teksty 15 latk?w, kt?rzy zdecydowanie psuj? klimat polskiego hip-hopu w??cznie z tob?.
pokaza? inteligencj? w temacie
I hola, hola. Ty ju? j? pokazujesz.

I tak, ten post jest warto?ciowy, Xanosta.
@edit
A nie m?wi?em? Ura?ona duma. =]

Ostatnia edycja:

Twoje s?owa o zanikaniu raczej nie by?y ironi? i nagrywaj?c to sam si? przyczyni?e? do tego twojego "zaniku" mistrzu, dlatego te? nie usprawiedliwiaj si? ironi? w tej sprawie, bo diss Krzysieq na Astobalesa by? ?artem, o kt?rym obaj wiedzieli wcze?niej gdy? siedz? cz?sto razem na VT. My?lisz, ?e dissy na tym forum nie s? dla zabawy, ale co tam najlepiej odzywa? si? w sprawach, o kt?rych nie ma si? poj?cia jak po?owa tego forum - byleby jebn?? posta, sprowokowa?, po hejtowa?, pokaza? inteligencj? w temacie, o kt?rym g?wno si? wie. Wiesz co jak dla mnie to m?g? by? produkt twojej choroby umys?owej, ale oceni?e? wszystkich na podstawie jednostek i to najbardziej boli, bo co tam krzycza?e? do mikrofonu to nawet mnie nie interesuje, dlatego te? nie pierdol mi o "skminianiu". Chcia?e? zwr?ci? na siebie uwag? - zwr?ci?e?. fo Ironia w kiesze?.
#down
Nololob, kochany po co si? odzywasz? Skoro to nie twoja sprawa, ale co tam ty wiesz najlepiej - internetowy inteligencie. Ja psuj?? Co ty kurwa o mnie wiesz:D stfu gtfo kid. "Klimat polskiego hip-hopu", bo pierdoln? - wida? s?abo si? orientujesz w tym. I je?eli dla ciebie to jest odpowied? to gratuluj? obiektywnego my?lenia mistrzu, bo prowokuj?c g?wno zdzia?asz. elo
btw. nie moderujesz ju? na otibi?:<

Co do hejtowania, to jak narazie hejterom przewodzisz Ty ;) ja nikogo nie obra?am ^^ prowokacja ? Zale?y, nawet jak sprowokowa?em to nieumy?lnie ;)
A po chuja mam zwraca? na siebie uwag? jak nie mam takiej potrzeby ;]

A co do wcze?niejszego Twojego posta, kultura muzyczna zanika z roku na rok, sp?jrz na pop... ah, sory, to zawsze by?a kupa g?wna, ale rzu? okiem na polski rap i hip hop, czy wg Ciebie z roku na rok staje si? lepszy? Ja tu nie patrz? na jednostki ale na wi?kszo?? wykonawc?w, zastan?w si? do czego ograniczy?y si? teksty raper?w (nie wszystkich, ale zdecydowanej wi?kszo?ci), do tekst?w jaki to jest fajny bo ma beem? i suczk? obok siebie, albo o kurwieniu na ludzi, czy o tym jak spu?ci? wpierdol typowi kt?ry si? krzywo na niego spojrza?. No ale to by? og?lnik, je?li chodzi o kultur? muzyczn? na forum, to traktowa?em te dissy p?? ?artem, p?? serio, bo owszem, masz racj? - nie wiedzia?em czy to by?o na jaja czy nie, wi?c je?eli tw?rcy tych 'diss?w' poczuli si? ura?eni to mog? przeprosi? ^^

Pozdr.
(Ps nie napinaj si? zanadto, z?o?? pi?kno?ci szkodzi :))

Powoli si? tu robi ma?y offtop.

magiel wi?c jaki by? cel za?o?enia tego tematu?

Z 1 posta wynika, ?e na?miewasz si? z tych ich "diss?w" i przez to kultura muzyczna zanika i jednocze?nie sam zrobi?e? jak?? pseudo piosenk? jakby? chcia? by? jeszcze g?upszy ni? oni. Chcia?e? pokaza?, ?e wi?kszego debila na tym forum nie ma? Bo innego wyt?umaczenia za?o?enia tego tematu nie widz?.

magiel wi?c jaki by? cel za?o?enia tego tematu?
Z 1 posta wynika, ?e na?miewasz si? z tych ich "diss?w" i przez to kultura muzyczna zanika i jednocze?nie sam zrobi?e? jak?? pseudo piosenk? jakby? chcia? by? jeszcze g?upszy ni? oni. Chcia?e? pokaza?, ?e wi?kszego debila na tym forum nie ma? Bo innego wyt?umaczenia za?o?enia tego tematu nie widz?.

Pierwszy cel - to mia?o by? dodanie 'swoich dw?ch groszy' do "diss?w", ale chyba nie do ko?ca wysz?o.
a drugi cel - nabicie si? z wykonawc?w typu firma itp.
a ta "pseudo piosenka" mia?a w?a?nie taka by? ;) ?enuj?ca i tandetna
i w wyniku tego wysz?a sytuacja, taka jaka jest teraz.

Co do hejtowania, to jak narazie hejterom przewodzisz Ty ;) ja nikogo nie obra?am ^^ prowokacja ? Zale?y, nawet jak sprowokowa?em to nieumy?lnie ;)
A po chuja mam zwraca? na siebie uwag? jak nie mam takiej potrzeby ;]
A co do wcze?niejszego Twojego posta, kultura muzyczna zanika z roku na rok, sp?jrz na pop... ah, sory, to zawsze by?a kupa g?wna, ale rzu? okiem na polski rap i hip hop, czy wg Ciebie z roku na rok staje si? lepszy? Ja tu nie patrz? na jednostki ale na wi?kszo?? wykonawc?w, zastan?w si? do czego ograniczy?y si? teksty raper?w (nie wszystkich, ale zdecydowanej wi?kszo?ci), do tekst?w jaki to jest fajny bo ma beem? i suczk? obok siebie, albo o kurwieniu na ludzi, czy o tym jak spu?ci? wpierdol typowi kt?ry si? krzywo na niego spojrza?. No ale to by? og?lnik, je?li chodzi o kultur? muzyczn? na forum, to traktowa?em te dissy p?? ?artem, p?? serio, bo owszem, masz racj? - nie wiedzia?em czy to by?o na jaja czy nie, wi?c je?eli tw?rcy tych 'diss?w' poczuli si? ura?eni to mog? przeprosi? ^^
Pozdr.
(Ps nie napinaj si? zanadto, z?o?? pi?kno?ci szkodzi :))
Powoli si? tu robi ma?y offtop.
O czym ty stary m?wisz?
Demononologia, Nie dla doros?ych, Zapiski z 1001 nocy, Opowie?ci z miasta fatum, 23:55, Cztery cz??ci prawdy, Dzi? w moim mie?cie, Fuck Tede.
To nie s? dobre albumu? Te albumy niby wed?ug ciebie obni?aj? poziom rapu? Raczej to s? jedne z lepszych produkcji w tym roku. Co do beemek, suczek itd. to mo?na por?wna? do tego Tedego, lecz on rapuje o tym co ma i mu dobrze jest z tym, je?eli komu? to nie pasuje to nie powinien ocenia?. Kurwienie, wpierdol itd. to przejaw Firmy itp. nie powstrzymamy tego, lecz dla mnie to ju? dawno nie jest rap, dlatego te? kiedy sobie podsumowywa? b?d? pod koniec roku to co zrodzi? na 2010 nawet o nich nie pomy?l?, bo to nie rap. To jest komercja na ma?ych dzieciakach jak Hanna Montana czy D?astin Biber. Peace

Czy ja m?wi? ?e wszystkie albumy ? Sam s?ucham Demonologii i wiem ?e polski rap i hip hop do ko?ca na psy nie zszed?, chodzi mi o rap i hh kt?re s? puszczane przez mtv, viv? i inne syfy, bo przez to nadal najwi?cej s?uchaczy si? znajduje. ;)

Czy ja m?wi? ?e wszystkie albumy ? Sam s?ucham Demonologii i wiem ?e polski rap i hip hop do ko?ca na psy nie zszed?, chodzi mi o rap i hh kt?re s? puszczane przez mtv, viv? i inne syfy, bo przez to nadal najwi?cej s?uchaczy si? znajduje. ;)
MTV, VIVA nawet nie wiem co tam puszczaj? raz widzia?em "I ?eby by?o normalnie", ale jak dla mnie to akurat jest dobry track i to ?e w og?le na tych stacjach jest puszczany polski hh to cud. Oczywi?cie nie zaliczajmy do hip-hopu verby itp. Nie ma co s? grupy, jednostki i odchy?y - nic na to nie poradzimy(ekhm).

Status
Zamknięty.
Do góry