• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Sk?adamy si? na mojego pierwszego PACC'a :D

Status
Zamknięty.

Alfonso35

Active User
Liczba reakcji
4
Siemanko,
Nigdy w ?yciu nie mia?em Premium acc, a zawsze o nim ?ni?em. Dowiedzia?em si? niedawno jak kupi? go przez SMS, ale jest strasznie drogi. Nie chc? oszukiwa? ludzi, ?e sprzedaj? cc za 2.44z? bo to troch? nie fair, wi?c pisz? do was drodzy forumowicze tibijczycy o pomoc w sfinansowaniu moich marze?. Musz? uzbiera? 45z? na onepay. Oto warianty SMS?w:
Aby do?adowa? portfel za pomoc? SMSa wy?lij wiadomo?? na jeden z numer?w:
* na numer 7636 o tre?ci AA.SMS6ZL l1nsf za 6 z? (+ VAT), do?aduje o kwot? 2 z?
* na numer 7936 o tre?ci AA.SMS9ZL l1nsf za 9 z? (+ VAT), do?aduje o kwot? 3 z?
* na numer 91455 o tre?ci AA.SMS14ZL l1nsf za 14 z? (+ VAT), do?aduje o kwot? 5 z?
* na numer 92555 o tre?ci AA.SMS25ZL l1nsf za 25 z? (+ VAT), do?aduje o kwot? 9.50 z?
Uwaga! Wysy?anie SMS na numery oznaczone * wymaga aktywacji numeru telefonu, z kt?rego b?d? wysy?ane. Mo?na aktywowa? dowoln? ilo?? numer?w. Aktywacja numeru jest wymagana tylko raz.
Aktywuj sw?j numer - wy?lij SMS o tre?ci ONEPAY l1nsf na numer 7043 za 0.50 PLN netto.
Koszt aktywacji nie do?adowywuje portfela.
Z g?ry wielkie dzi?ki! Grosz do grosza a b?dzie PACC (o, jak si? zrymowa?o ;p)

Odp: Sk?adamy si? na mojego pierwszego PACC'a :D

Grosz do grosza a bedzie pacc ? wgle sie nie rymuje =]

A nie lepiej samemu zarobi? zamiast ?uli? na forum? Nikt Ci z swoich pieni?dzy nie wy?le sms za darmo. Id? rozno? ulotki, albo skr?caj d?ugopisy a nie... Ja se powiem :
"ja chcem miliard zloty i macie mi da? bo to jest moje mazenie!!!" I my?lisz, ?e kto? da cho? grosz? Je?li tak my?lisz to si? mylisz.

Temat powinien zosta? wys?any do kosza. To jest wy?udzanie pieni?dzy i wgl robi z siebie tak? niedorobion? sierote...

Ostatnia edycja:

I czego si? prujesz...m?wi? co ?aska, poniewa? nie chce w chuja robi? takich dzieci jak ty, bo potem mi p?acz? przed komputerem, a chwile p??niej robi? to samo komu innemu.

Status
Zamknięty.
Do góry