Odp: Sinteria RPG OT
Uwielbiam OTSy RPG, ale ten przypomina mi bardziej pseudo RPG (bez urazy), mapy straszliwie puste, mam nadziej? i? uzupe?nisz te braki. Do serwer?w o takiej tematyce pasuj? w?asne mapy, tworzone od zera, ewentualnie jakie? skrawki expowisk/miejsc?wek z innych map, ale nie powinno si? przesadza?.
Exp rate? Jak wiadomo z pocz?tku nikomu si? nie chce expi? na tych nudnych trollach czy rotach wi?c moja propozycja to rozpoczynanie gry na 50 lvlu tudzie? zrobienie questa, w kt?rym ?w poziom otrzymujemy, gdy? jak wiadomo od tego poziomu zabawa si? zaczyna.
Questy, nalegam oraz ??dam by nie by?y typu "id? zabij we?", maj? by? one inteligentne, nad kt?rymi ludzie maj? my?le?, niekoniecznie dniami, ale cho?by quest by? nie rozwi?zany przez te 10 godzin, po czym pewien gracz wpadnie na banalny spos?b przej?cia przez ?w etap i zdob?dzie unikalne przedmioty i zyska s?aw? na serwerze.
Potwory wa?na rzecz. Gram na Alysii i musz? z przykro?ci? stwierdzi? i? zastosowali oni zwyk?e monstery z silnika. S? za szybkie, za silne, innymi s?owy - nie nadaj? si? do walki. Polecam r?wnie? zag??bi? si? w tajniki XMLa i poprawi? cho? te najwa?niejsze monstery i pododawa? w?asne.
Systemy, w RPG nie mo?e ich zabrakn??. Tworzenie w?asnych przedmiot?w, zbieranie zi??, r?banie drewna, wydobywanie kruszyw, pieczenie mi?sa na ognisku i wiele wiele innych.
Mimo wszystko ciesz? si? i? widz? kolejny serwer RPG, a nie po raz n-ty RL map, kt?re o dziwo ciesz? si? du?? popularno?ci? z nieznanych nikomu przyczyn.
?ycz? szcz??cia w prowadzeniu ?w serwera, naprawd? wierz? i? si? Ci/Wam uda doprowadzi? ten projekt do ko?ca.