• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Silnikarz] Threard

Status
Zamknięty.

Silnikarz

Advanced User
Liczba reakcji
26
Witam. B?de tu dawa? moje prace pod tibie 8.10

Ok to jedziemy.

A takie ruiny dam na pocz?tek ;p

2eoh8jq.jpg

2mhedmu.jpg

w06gi9.jpg

2nrjbcn.jpg

Nied?ugo kolejna porcja ss'?w ;p

@down
jest mapa 8.10 ;s wi?c mam ma?o dodatk?w do wyboru :/

Odp: Silnikarz Gallery!

Takie ?rednie. Troch? za ma?o ?mieci w ruinach i za ma?o ro?linno?ci na g?rce. Powiniene? je jeszcze troch? bardziej rozwali? i mo?e doda? drugi rodzaj ?cian.

5/10

Zgodz? si? z Xayan'em. W tej pracy wszystko powinno kipie?, ?y? , wygl?da? jakby by?o zniszczone, og?lnie chaotyczny porz?dek. A u Ciebie nuda i monotonia. :?

Zgodz? si? z Xayan'em.
Mo?e wyra? w?asne zdanie?
W tej pracy wszystko powinno kipie?, ?y? , wygl?da? jakby by?o zniszczone, og?lnie chaotyczny porz?dek.
Kipie? i ?y?? Chyba to s? ruiny, wi?c powinno by? mrocznie, chaotycznie i smutno.
#topic
Zacznijmy mo?e od pocz?tku czyli od samych ruin. Ruiny twoje nie s? przemy?lane gdyby kto? postanowi? odbudowa? te budynki by?yby to pomieszczenia, kt?re by nie mia?y ?adnego zastosowania, bo nawet krzes?o by si? w nich nie mie?ci?o. Nie wiem co robi? te schody, kt?re prowadz? do wody?
W tej pracy brakuje wiele element?w, kt?re s? potrzebne by nazwa? co? ruinami. Dla mnie to jest nie uko?czony budynek, a nie ruiny. Ca?a natura jest s?aba nawet nie doda?e? jakiego? innego pod?o?a tylko piasek z pustyni. Kamieni jest nie raz ma?o raz "nasrane" w jednym miejscu. Sam kszta?t g?ry jest kijowy nie m?wi?c o miejscu w kt?rym ruiny te s? umieszczone. Du?o klikania w RME za ma?o wyobra?ni.

Pozdrawiam,
Ahmondes.

za wszystkie odpowiedzi :thx:

A co do wypowiedzi Adrstalik, nie zgodz? si?. Ruiny w?a?nie s? po to aby nie by?o tam ?ycia
<moim zdaniem>.

Wi?c jak m?wi? dzi?ki za wypowiedzi i przypominam ze to tibia 8.10 wi?c nie mam du?o do wyboru :/.

Pozdrawiam

#up
jak to nie? Ja na 7.92 potrafi?em zrobi? bardziej szczeg??owe g?ry - jak potrafisz wykorzysta? jaki? przedmiot, to nie ma problemu - zrobisz z niego co?, o czym nikt by nie pomy?la? - wystarczy kilka po??czonych ID i wychodzi co? fajnego... keep up.

Heh... Musz? stwierdzi?, ?e du?o tym pracom brakuje i nie pr?buj si? usprawiedliwia? tym, ?e to pod 8.10 bo w 8.10 wcale tak ma?o dodatk?w nie by?o....

B??dy:
  • Prawie 0 natury...
  • Bardzo ma?o szczeg???w...
  • Z tego co wiem to w ruinach mimo wszystko s? pod?ogi...

• A poza tym straszliwie pusto...

Powie Ci to ka?dy lepszy mapper, kt?ry wie co to mapping :)

Regards,
Imago

No naprawd? jedna wielka pustka. Wygl?da to troche jakby wszystko co kiedy? tam by?o przykry? piach. Troche jakby tam by? jaki? naukowiec i to odkopa? =) Ale nie jest krytycznie bo mimo wszystko mog?o by? gorzej :P.

Ostatnia edycja:

jesli jestes doswidczony w tej robocie daje 1/10 jesli pocozntkuj?cy daje 3/10 za dobre h?ci tak jak niekturzy pisali zero natury

@up
U Ciebie to pisownia ortografii si? k?ania.Praca, jak na 8.10 do?? s?aba, natura na tej g?rce, w o og?le otoczenie zerowe.Za? sama ruina jaka? ciekawa.
3/10 - za ch?ci.
Pozdrawiam,
Arts

Moim zdaniem, bardzo fajne :D Tylko troszke bardziej "rozwal" te ruinki.
Mam takie pytanko: Czy to jest Devland albo Stigma, bo mapa wyglada jak Sad Team Mapper. 8/10 :D

Odp: [Silnikarz] Threard

Nic ciekawego, te ruiny a raczej murki wygl?daj? jakby mia?y nie wiadomo ile pi?ter. Wszystko jest jako? niedopasowane, ma?o si? postara?e?. I zauwa?y?em w tych ruinach ma?e niedoci?gniecia graficzne..

Wi?cej gruzu, kamieni obok samych ruin. Elf na pustyni ciut si? gryzie. Og?lnie ruinki strasznie jednolite i puste. Pomimo, ?e to 8.1 mo?na by jednak wi?cej pasuj?cych tu detali doda?.
Pozdrawiam :)

Nom ruiny sa , ale gdzie gruzy ? Pewnie wywiezli .. xd
Malo dodatkow , przerzuc sie na 8.5 , 6/10

Nie m?w, ?e Tibia 8.1 ma bardzo ma?o opcji i jest tak bardzo ograniczona. Owszem jest ograniczona, ale bez przesady... Ja tworz? mapy jedynie pod Tibie 7.6, oraz 8.1, a tylko raz stworzy?em prac? pod 8.42.

Pod 7.6 mo?na stworzy? o wiele ciekawsze ruiny, a aktualnie m?cze si? przy projekcie Shadow Destiny.

Tak jak Pani 2x wy?ej powiedzia?a, bardzo ma?o szczegu??w i gruz?w.
Ocena jak narazie s?aba, popraw: 1/5

Pozdrawiam
Goweg

Nie jest to za ciekawa praca ;/
Ma?o detali i jako? pusto ;s
dodawaj wi?cej detali to mo?e co? z tego wyjdzie :)

4/10

PuStO!!!

Nie mogles tego bardziej rozbudowac? A potem dac na forum ;)

3/10 za ch?ci.

Pozdrawiam.

Mimo ?e mi pojecha?e? z lekka.. nale?? si? gratulacje. ?adne prace i mam nadziej? ?e ujrz? ich jeszcze wi?cej ;)

@@Refresz@@@

Dawno nie zagl?da?em w ten temat ale co? wrzuc?:

@Elf Moutain:
maping.png

@Dragon lair:
1.
mapaa1.png

2.
mapaa2.png

3.
mapaa3.png

I ca?o??:
mapaag.png

Prace s? ?adne i pomys?owe, du?o detali i nie jest tego tak bardzo nawalone. Troch? kiepsko wychodz? ci bordery, te ruiny to ?enada, ale te nast?pne prace s? ju? o wiele lepsze i bardziej dopracowane. Pomys? i talent masz, popracuj nad borderami i b?dzie miodzio ;)
Za ruiny 2/10
Za mapki @Up 9/10 przez bordery :p
Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry