• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Inne Silnik pod 8.7...

Status
Zamknięty.

Collerk

Active User
Siema mam silnik pod 8.7 stabilny i mam taki g?upi problem.
A mianowicie mam bazie danych MYSQL na Xampp'ie 1.6.6a no i zrobion? zak?adk? z plikami w bazie kontami itd.

Wchodz? na goda i w pewnym momencie wyskakuje taki b??d w konsoli
1234o.png

i posta? nie mo?e by? zalogowana...
Prosz? o jak najlepsz? i szybk? odpowiedz..Za pomoc rep+ oraz solidne podzi?kowania.

Za pomoc r?wnie? dam ten silnik.
Dzi?kuje!

Our partners and their custom servers:

Odp: Silnik pod 8.7...

A gdzie mam szuka? tych tabeli?.. w localhost phpmyadmin?
Czyli oznacza to ?e musze mie? innego xampp'a ?

Witam a ja mam podobny problem mam silnik the easy server beta 1.6 i jak robie konto na pasach 1/1 a potem robie na tym koncie postac i chce dac jej gm-a to jak wchodze w baze danych i daje np accounts albo players to niema tego nowego konta ;( dlaczego ??

@up: powiedz ty mi, nie robisz przypadkiem na sqlite?
topic: jakby? zdefiniowa? "stabilny silnik" by?oby lepiej, ale tak czy siak zaktualizuj xamppa, spr?buj zrobi? now? baz? i zaimportowa? ponownie schemat
a najlepiej we? 0.2.10, tam na 99.9% wszystko b?dzie ok, i jest ju? bardzo blisko kompatybilno?ci z 0.3.6(ma nawet globaleventy)

thx uda?o mi si? zrobi? z tymi God-ami ale teraz mam innym problem jak acc maker instaluje mam taki b??d ;/

STEP 4

Add samples to DB:
News ticker sample is already in database. New sample is not needed.

Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'world_id' in 'field list'' in C:\xampp\htdocs\install.php:515 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\install.php(515): PDO->query('INSERT INTO `pl...') #1 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\install.php on line 515

mogliby?cie mi pom?c i powiedzie? co mam zrobi? ?eby mi acc maker dobrze ?miga? ?? b?agam was temu kto mi z tym pomorze dam GM-a na mojim OTS z g?ry dzi?kuj? wam

Dodano zapyta? do DB: zapytanie
ticker News jest ju? w bazie danych. Nowe zapytania s? niepotrzebne. Krytyczny b??d:
z wiadomo?ci?
nie z?apany tekst
"PDOException" "SQLSTATE
[42S22]: w kolumnie nie
znaleziono: 1054Unknown" world_id "lista
in'field''w C: \ xampp \
htdocs \ install.php: 515
Stack trace: # 0 C: \ xampp
\ htdocs \ install.php (515):
PDO-> query ('INSERT INTO
`pl ...') # 1 {main} wrzucony w
C: \ xampp \ htdocs \
install.php on line 515

Oto t?umaczenie tych bazgro??w, kt?re Ci tam wyskoczy?y, mam nadziej? ?e na co? si? przyda bo szczerze m?wi?c z czym? takim si? jeszcze nie spotka?em. Pozdrawiam.

Silnik?w Sql Nie stawia sie na xamppie 1.6.6a Tylko 1.7.3 !
@UP G?WNO WIESZ
@UP XAMPP To program do hostowania bazy danych i plik?w internetowych z funkcj? udost?pniania ich dla innych u?ytkownik?w -.-
@TOPIC
logujesz si? do bazy danych w j?zyku polskim np. i Bierzesz struktura naciskasz accounts potem dodaj po lub inaczej i wpisujesz pola kt?rych nie ma tylko bez 'field list' to chodzi o miejsce na li?cie

ALTER TABLE adv_pages_user ADD dateline INT(10) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0';

Dodaj to do sql powinno pom?c

Napisz czy pomogo

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom