• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Silnik DBKO 3.11 FULL FREE CLEAN OD LUTZENA

Status
Zamknięty.
Odp: Silnik DBKO 3.11 FULL FREE CLEAN OD LUTZENA

A ja mam inne pytanie jak bowiem doda? new trans sta?y za quest? chodzi mi o ca?y skrypt w itemie np. d?wignia czy jaki? inny item. Oczywi?cie aby po wylogowaniu outfit by?.

Our partners and their custom servers:

enfo exp nie ma w config. A ataki miedzy graczami o wiekszej roznicy niz 250 sa zapisane w silniku i tego sie nie da zmienic..

wiec kto wie jak enfo zwiekszyc?

A? si? we mnie gotuje jak widz? jakie nooby bior? si? za silnik -.- jak w confingu nie ma to logiczne ?e w source -.-(pewnie zaraz kt?ry? zapyta co to source) Jak g?wno wiesz o otsie to najpierw poczytaj p??niej cokolwiek pisz albo r?b.

Mam pytanie czym r??ni si? DBKO od WoDBo ?
Hmm odpowiem sobie sam - niczym -.-

co si? dzieje ? bo jak w??czam silnik pisze :Loading Bans:MYSQL error mysql_real_connect:can"t connect to MYSQL server on ' localhost'

plis pom??cie

Albo przynajmniej niech kto? mi pomo?e z przerobieniem npc reborna tak aby ka?dy m?g? u?y? , po rebie czyli last trans te ssj5 :P. Bo lekko gubi? si? w skrypcie. Bo mam wszystko tylko skrypt do ko?ca dobrze nie dzia?a ;f....

Kwejk zamknij sie... pytam bo nie moglem znalesc. A wiele osob probowalo mi wmowic ze jest w config lua...

poradzialem sobie, Exp zwiekszony, zakaz atakowania graczy o roznicy lvli zniesony, dziwgnie na bug lvl, czary, sila czarow, itp wszystko zrobione.

Nastepne moze i dla nie ktorych glupie pytanie (lecz ja pierwszy raz sie z tym stykam a jakos sie musze nauczyc) gdzie znajde liste comend na wszystkie transformy po rebie? np: co ma napisac Videl po rebie zeby trans byl? lub janambe? (to tylko przyklady)

przepraszam ale dopisze jeszcze tutaj czy wszystko jest zawarte w reborn.lua?
jesli tak to prosze o wytlumaczenie mi tego..

elseif msgcontains(msg, 'yes') and talk_state == 2 and getPlayerLevel(cid) >= 800 and getPlayerVocation(cid) == 96 then
doReborn(cid,242,178)
setPlayerStorageValue(cid,30023,4)
talk_state = 0

elseif msgcontains(msg, 'yes') and talk_state == 2 and getPlayerLevel(cid) >= 800 and (getPlayerVocation(cid) == 12 or getPlayerVocation(cid) <= 62 and getPlayerVocation(cid) >= 65) then
doReborn(cid,268,184)
setPlayerStorageValue(cid,30023,4)

na poczatek rozumiem, jesli gracz powie Yes i lvl 800 oraz profesje o ID 12 (i czemu jest napisane badz profesje o id 62? to ze w roznych formach np goku moze robic reborn nie?) no i tu schodzy sie zaczynaja ;p

doReborn(cid (tu id w jakie ma go zamienic? czemu sa 2 cyfry?)
setPlayerStorageValue(cid,30023,4) to Ok ;p

wiec caly scrypt na reborn jest w reborn.lua? i ID biezemy z vocation.xml?

Dziekuje za wyrozumialosc:) oraz prosze na poprzedniego posta tez odpisac:))

pierwsza to id profesji, a ta druga to outfit w jaki ma zmieni? o ile si? nie myl?

VCS, pisa?em do ciebie na pw zeby? podes?a? mi outfity Krilana (po rebornie). Nie odpisa?e?..
Udost?pnij je tutaj, pomo?esz na pewno nie jednej osobie.

Witam, z jakiego? powodu nie mog? pobra? silnika. Prosi?bym o re up na speedyshare.
Z g?ry thx
pozdr PkNagaro2

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom