Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Our partners and their custom servers:
@UP
To nie twoj client
tylko client DBKaiFO =.=
TO pomoze mi ktos z tym problemem??
Wchodze w clienta>options>hotkeys> i debug wyskakuje
Lajzer thx a to normalne ze u ciebie enchanted senzu wygladaj? tak dziwnie?
Ja mam teraz inne zapytanie a dok?adniej jak zrobi? aby senzu si? nie ko?czy?o?
Oraz accmaker by? zgodny z serwerem? Bo serwer jest odpalony ja se tam gram czy co? a pokazuje off, a pozmienia?em par? rzeczy w confing i powinno normalnie pokazywa?.
Lajzer gdzie da? to na senzu??Ju? m?wie mam 3 client i ten sam problem chcia?bym na tym oto kliencie grac:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link. Zaloguj or Rejestracja
Ale ip changery ?adne nie chc? Ip da?
(Na tej stronie jest Klient)
Witam. Jeszcze raz ja.
Mam problem z portalem a dok?adniej z acc makerem i portalem.
Portal dzia?a ju? ale jak zmieni?em linki zeby wyzuca?o na acc maker to wyskakuje portal.
Pomoze ktos?
Tak jak my?la?em - w silniku oczywi?cie b??dy, pu?apki typu - dopisanie do wielu npc tekst "kiedystezbylemlosiem" przenosz?cy w jakie? miejsce na mapie, a o tym "wyleczonym" exe m?wi? mi si? nie chce.
Szukasz adrenaliny? Chcesz prze?y? na w?asnej sk?rze hacki na serwer albo format kompa? Pobierz ten silnik, i ciesz si? prze?yciami!!!
lajzer pobierz hamachi zrob siec podaj mi nazwe sieci i haslo to zobacze ci co nie dziala.
Ja zrobilem ze jak wpiszesz moje ip z hamachi no to mi wlacza sie portal i jak wklikniesz na obrazek Dragon ball kai online no to wlacza ci sie accmaker
Tak jak my?la?em - w silniku oczywi?cie b??dy, pu?apki typu - dopisanie do wielu npc tekst "kiedystezbylemlosiem" przenosz?cy w jakie? miejsce na mapie, a o tym "wyleczonym" exe m?wi? mi si? nie chce.
Szukasz adrenaliny? Chcesz prze?y? na w?asnej sk?rze hacki na serwer albo format kompa? Pobierz ten silnik, i ciesz si? prze?yciami!!!