• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Senai]Thread

Status
Zamknięty.

Senai

Pomoc Techniczna/Redaktor
Liczba reakcji
19
Na forum jestem nowy natomiast mappuje ju? troche wi?c zaprezentuje wam kilka moich wypocin ;) To co tu zobaczycie to mapy do nowego projektu ots.

Depot

Nowa Karmia:

Kopalnie:

Miasto Nadbrze?ne:

Niech sie dzieje wola Bo?a ;) Oceniajcie​

Odp: [Senai]Thread

Masz talent ch?opie. Miejscami mapa jest pusta, musisz nad tym pracowa?. Masz ciekawe pomys?y, ciekawy styl. Nie dawaj element?w nie pasuj?cych do otoczenia, bo to niepotrzebne, a psuje efekt ko?cowy. ?wicz i ?wicz, masz talent, szlifuj go.

Ladne i szczegolowe prace, najbardziej do gustu przypadla mi kopalnia.Trenuj dalej bo masz talent, ocena 9/10.

Masz innowacyjne pomys?y, ale ich zako?czenie jest fatalne. Nie ma co ukrywa?, to co pokaza?e? prezentuje si? jak gdyby pl?tanina gruz?w, a'la miejsce przez kt?re przeszed? huragan. Nie dane mnie ocenia? jak si? starasz, pr?buj do upad?ego trenowa? umiej?tno?ci, a wyniesiesz z tego korzy?ci.
Bywaj.

#edit
M?j drogi, m?g?bym r?wnie dobrze nazwa? to burdelem rodu wysypiska. To zale?y od gustu,
jak kto woli. Przypomn? Ci te?, albowiem o nich si? nie dyskutuje. Pomimo mej krytyki wied?, i?
ona si? przyczynia do ruszenia dupska i doskonalenia swego talentu.

Ostatnia edycja:

Sadystic dzia? pojedynk?w obejrzyj ;] . Ciekaw jestem co pokarzesz bo widze ze tw?j name jest adekwatny do tego co m?wisz... Nie piszesz to co Ci si? nie podoba a okre?lasz to mianem Huraganu Pozdro.

Hmm, tylko te kopalnie mi si? spodoba?y. ; p

Depo - tam jako? te ?ciany do siebie nie pasuj?...

'Karmia' - ten budynek, fe! Na dole inna ?ciana, na g?rze inna? I to po??czenie g?rnej i dolnej jest takie... jakby narysowane w paincie. :p

Miasto Nadbrze?ne - pierwszy raz widz? traw? na statku xd

Wszystko cacy, tylko nie podoba mi si? jedna rzecz - pojedyncze skrzynki depozytowe (te dwie od p??nocy), osobi?cie zrobi?bym tak jak ta z po?udnia, no ale to szczeg??, a poza tym jest to twoje dzie?o i zrobisz jak uwa?asz. Og?lnie jest rewelacyjnie ;] 9,99/10 |0,01 - depo xd

Ta kopalnia te kamienie to ju? na Eternal Kingdoms by?o ...

Mo?e i by?o podobne ale przyj?yj si? dok?adnie a zobaczysz ?e to nie to samo :] :D Nirvex zemsta za ocene twojej pracy ? :P

Wierza do Brotherhood Questa ;)

Oceniajcie.​

Bump. Mo?e jaka? ocena ? :>

Status
Zamknięty.
Do góry