• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Senai]Thread- New Mapping

Status
Zamknięty.
Odp: [Senai]Thread- New Mapping

C?? wszystkie twoje prace s? perfekcyjne, pomys?owe, szczeg??owe i posiadaj? bardzo du?o detali, kt?re upi?kszaj? twoje prace.
Masz talent naprawd? w mappingu, wszystko robisz z przy?o?eniem i po?wi?ceniem.

Czekamy na kolejne twoje wytwory MAP.

Pozdrawiam

Perfect
Jeste? mistrzem Lokacji epickich rozmiar?w! tak trzymaj :)
Galeria 10/10 bardzo pomys?owe i zmy?lne mapki

Wszystko ci wysz?o znakomicie pierwsza praca jest ?adna lecz popieram zdanie Blacqa troch? pusto co do drugiej pracy do laboratorium te? wysz?o ci fajnie lecz za du?o piorun?w.

Wszystkie prace s? fajne tak dalej.

Pzdr Makesan

Prace sa wysmieniten ciesza oko, starannie dobrane szczegoly i dobre pomysly na mape daja piekny efekt. Jestes naprawde dobry gratuluje wygrania Motm, nalezalo ci sie, 9/10 bo nic nie jest perfekcyjne ;D.

Kolejny dobry mapper, kt?ry potrafi zrobi? co? pi?knego. Port wraz z wiosk? najbardziej mi si? podobaj?, trzymaj? klimat i bardzo dobrze wykonane. Ciekawy jestem co wymappujesz na kolejny motm; >.

I love it!
Prace pi?kne, wspania?e, s?ita?ne i w fuck awesome!
Przepi?knie dobrane detale do ka?dej pracy, rozmiar du?y jeste? w chu* bossem.
Pozdrawiam!

prosze o odnowienie downloada
edit
z tej strony

Naprawd? ?wietne prace, widac, ?e si? starasz.

Dbasz o szczeg??y i nie pope?niasz b??d?w, poprostu nie mam ?adnych zastrze?e? co do twoich prac, jeste? profesjonalist?! 10/10!

Prace ?liczne !! ode mnie 10/10 lecz to nie moj gust... nie lubie gdy na mapkach jest "na srane" chodz nie mowie tu o braku detali ... gdy jest ich za duzo to jest tak jakby pic herbate z cukrem i s?odzikiem... ALe i tak slicznie !!

Dawno mnie tu nie by?o :) Pora co? pokaza? :P
Na pocz?tek Resp Draken Spellwaver?w:

spawns.png

Ostatnia edycja:

Okropne!
Przyzwyczai?e? mnie, do tego, ?e z Twoich post?w wylatuj? ku ?wiatu przecudowne mapy, a ta powy?ej zaprezentowana jest moim zdaniem s?aba. S?aba detalizacja oraz kszta?ty, lecz sam pomys? by? do?? ciekawy, prze?ama?e? topos.

Ostatnia edycja:

Stara?em si? uchwyci? nowe elementy grafik w jakim? dobrym ?wietle. Nie ?e wszyscy wci?? jad? wg jednego schematu ta sama trawka, drzewka itd. A wysz?o jak wysz?o mo?e kto? stworzy co? lepszego ;) Pozdro

Senai jeste? mistrzem ;D galeria 10/10 w pe?ni zas?u?one.

Status
Zamknięty.
Do góry