• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Senai]Thread- New Mapping

Status
Zamknięty.

Senai

Pomoc Techniczna/Redaktor
Liczba reakcji
19
Przemy?la?em niekt?re do?? z?o?liwe komentarze i zmieni?em troche szczeg??owo?? na estetyke i oto efekty pracy.
(Motm,pustynna metropolia)
pracanr1.jpg

zdjeciepracynr2.jpg

Odp: [Senai]Thread- New Mapping

Praca turniejowa w walce z Chrisem kt?ry niestety nie pokaza? nic szczeg?lnego ;/ Ola? konkurs.
(Pracownia Szalonego Naukowca)
0fd61dae1307ce06.jpg

9d99709f7e3f9710.jpg

Chcecie uzyska? dost?p do tej mapy orazu paru innych? Piszcie PW lub na nr gg 6778791

Zapraszam do komentowania!

Ju? oceni?em map? w turnieju mapperskim ale powt?rz? i co nie co dodam.
Mapa wygl?da dobrze, lecz jest na niej zbyt wiele nie potrzebnych rzeczy kt?re psuj? efekt mapy, w dodatku screeny ?le wykonane, brzydka jako??. Ten dach tej pracowni r?wnie? wygl?da tak jako? ..
Pustynna metropolia te? wygl?da dobrze lecz czego? jej brak, wygl?da zbyt pustawo. Og?lna ocena 7/10.

Super s? te mapy. Najbardziej podoba mi sie 2 post z tym szalonym naukowcem. Ciekawie i kolorowo :)

Pustynna metropolia bardzo pomys?owa (podoba mi si? zw?aszcza ta fontanna)
Praca jest estetyczna, nie przyt?acza ilo?ci? szczeg???w, czego niestety nie mo?na powiedzie? o pracowni naukowca. Nie wiedzia? bym gdzie si? ruszy?, gdybym chodzi? po takiej mapce. Jednak wole minimalistyczne prac?.
8/10

Turniejowa praca : Idyliczne Miasto Driad Nied?ugo praca ukarze si? w pe?nej ods?onie jako ca?e miasto.
beztytuuarx.png

Pisa? na pw , lub na gadu kto chce uzyska? download do moich map ;)

Twoje mapki s? ?wietne i powiniene? da? tu wi?cej takich cud lol Czekam na wi?cej oczywi??ie ;)

naprawd? pi?kne mapki senai ;D wida? ?e si? starasz...podoba mi si? zw?aszcza ta pierwsza ;) ode mnie 9.5/10 trzymaj dalej taki styl to daleko zajdziesz.
powodzenia ;)

Wow... Naprawd? twoje mapki s? jak cud :D

?wietny klimat oraz mn?stwo element?w kt?re zlewaj? sie w jedno??.
Naprawd? podziwiam, ja dopiero si? ucz? mapowa?.

Ocena 10/10 :O
Pozdr... !HACZYQ!

Twoje mapy od samego pocz?tku mi si? spodoba?y.?adnie je tworzysz wykorzystuj?c do tego mas? ciekawych pomys??w, kt?re maj? urozmaici? map?.Waln? z mostu masz : 9,5/10.

Pozdrawiam.

?wietne mapki nie ma co, ?adne du?o szczeg???w itp.
Naprawd? bardzo mi si? podobaj?, ciekawe jak by si? na nich gra?o
daje 9.5/10 bo zdaje mi si?, ?e w grze mog?o by by? na nich troch? s?abo (du?o schodk?w itp)

super niesamowite prace bardzo mi si? podoba ta metropolia niesamowita efekt kozacki

?wietne mapy najbardziej mi si? podoba ta Idylyczne miasto driad ;]
10/10 ;]

No ?adnie nie powiem, ale potrafisz mapowa?, twoje prace bardzo mi si? podobaj? maj? ten sw?j klimat w sobie ten magiczny jaki powinna mie? tibia. Naprawd? r?b to dalej, bo zajebi?cie Ci to wychodzi. To "Idyliczne Miasto Driad" bardzo mi si? podoba, a te wodospady a? upi?kszaj? t? prac? jakby to powiedzie? gdyby ich tam nie by?o, praca by si? nie rzuca?a w oczy. Pustynna metropolia jest tak?e zajebista dobry pomys? i dobre wykonanie. Co do drugiej pracy do walki z Chrisem, to te? jest tam du?o pomys?owych element?w, lecz to nie moje klimaty. Tw?j mapping jest bardzo dobry 10/10.

Prace wprost ?wietne!

Wszystkie mapy s? bardzo szczeg??owe, a przede wszystkim pomys?owe.
Masz naprawd? du?y talent, mappujesz z pomys?em i widac, ?e wk?adasz w to du?o pracy i po?wi?cenia.
Nie zauwa?am b??d?w, jest poprostu idealnie, 10/10!

Wioska Gal?w z Motmu (2 miejsce) :
motm.png

motm2.png

Nie ma co, zdecydowanie najlepsza praca ?wczesnego MOTMu. Detale na odpowiednim poziomie, architektura miejscami boska, lecz s? r?wnie? chatki brzydkie, mimo tego te pierwsze tu dominuj?.
Mam nadzieje, ?e oddasz prace na nast?pny MOTM, bo masz przeogromne szanse na zwyci?stwo.
Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Do góry