Odp: Secura No-lifes

Anni mi nie potrzebne narazie ;D mog? mie? co tylko chce wi?c mo?e poczeka? ten quest ^^ a tak w og?le tam expi?em bo by?o wolna miejsc?wka no i bez noob?w etc, a wtedy dragi zaj?te czy te? co? innego ^^ a expem ~100k/h nie pogardz?
Co do formata kompa to poszukaj w google ;D du?o poradnik?w tam.
Dawne ss:
To narazie wszystko ;p nie chce mi si? d?u?ej na fotosiku grzeba? ^^ b?d? komenty mo?e co? wrzuc?
nie chce, ?eby temat podupad? ^^
Ehm 7mlvl od 70lvl mi towarzyszy.@up
Gratulacje, ju? my?la?em, ?e temat zamar?.
Na kt?rym poziomie wbi?e?, 7 mlvl? Bo na ostatnim screenie masz oko?o 55% do 8. ?adne eq, nie wolisz i?? expi? na co? mocniejszego? Dragony itp.
Dobijaj 105 i screen z Anhi. Czego 105? , poniewa? z mniejszym mo?esz pa?? na combo, a z tym zostanie Ci 20hp.
Jeszcze przed tob? kilka ?adnych poziom?w.
Jak b?dziesz mia? 6k exp lub mniej do setnego poziomu zabij Demona. Screen b?dzie ?adnie wygl?da? w Najlepsi z Najlepszych.
Ju? taki poziom, ja mo?e wr?c? po formacie kompa na Secur? , mo?e mi kto? poda? wskaz?wki jak si? formatuje kompa? Prywatna wiadomo?? only.

Anni mi nie potrzebne narazie ;D mog? mie? co tylko chce wi?c mo?e poczeka? ten quest ^^ a tak w og?le tam expi?em bo by?o wolna miejsc?wka no i bez noob?w etc, a wtedy dragi zaj?te czy te? co? innego ^^ a expem ~100k/h nie pogardz?

Dawne ss:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
Zaloguj or Rejestracja
Zaloguj or Rejestracja
Zaloguj or Rejestracja
Zaloguj or Rejestracja
Zaloguj or Rejestracja
Zaloguj or Rejestracja
To narazie wszystko ;p nie chce mi si? d?u?ej na fotosiku grzeba? ^^ b?d? komenty mo?e co? wrzuc?

Ostatnia edycja: