Nice
Co to za armor ktory masz na sobie ? Niegram na rl wiec nie wiem ^^
A co do tych 300 kamykow to gratuluje wytrwalosci ;p
Ja po 30 kamyczkach na goblinach wymiekalem
Nice
Co to za armor ktory masz na sobie ? Niegram na rl wiec nie wiem ^^
A co do tych 300 kamykow to gratuluje wytrwalosci ;p
Ja po 30 kamyczkach na goblinach wymiekalem
Ten Arm to Belted Cape ma 10arma , wa?y 35cap i mog? go u?ywa? tylko paladyni... Zobacz se na tibia.pl ile jest nowych armork?w UPDATE 8.2 ^^
Co do kamieni zbiera?em je trzy godzinki i kwadrans
@down Narazie 0 odpoczynek robi?em dwu-godzinny
@down 2 Powoli si? rozkr?casz a jakie skille ma tw?j knajcik ?
Hah ile wbi?e? skilla tymi kamyczkami? :] Mnie zawsze jak gra?em palkiem najbardziej denerwowa?o to skillowanie kamyczkami nudne dosy? jest to...
Czekam na wi?ksz? ilo?? ss'?w!
Pozdro
Aff... Po nocy si? czaisz <nyny> Widz?, ?e ?wietnie Ci jak na razie idzie Czego chcie? wi?cej, no mo?e sukces?w. Trzymaj tak dalej I bij 100 na free ;o
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.