• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Secura No-lifes

@UP

We? sobie sorca lub druida, bo widz? ?e trudno si? Tobie gra pallkiem ;-) Ja te? nie umiem gra? palkiem/knightem - raz pr?bowa?em, mia?em to samo co Ty i darowa?em sobie ;-P

Ja chyba ko?cze? z tym servem ... Odechcia?o mi si? jako? gra? ...

#gud

Umiem gra? palkiem, tutaj m?j palek z Celesty:

beztytuuyh9.png

32lvl, 68dist 52 shield

@Up
Te? nie za cudowny char palka ale git gratuluje bynajmniej takiego :D
@Topic
Bardzo gratuluje wszystkim poszczeg?lnych osi?gni?? a w szczeg?lno?ci Przemkowi ze szczecina :* pozdrawiam i trzymam ci? na s?owo z tym piwem
Oraz Gudiowi no jemu mniej xD
& Anvilkowi :P

@Up

25k w plecy to jest nic... Mi zajebali oko?o 150k xD A niedawno mojemu kumplowi(131 Elite Knight) zajebali oko?o 2,5kk, wi?c sobie policz ile on straci? -.-

A wiesz ile ja straci?em ? Kupi?em niedawno k legi , a nast?pnego dnia padlem , bo oczywi?cie jaki? cep musia? dzwoni? przez domofon i 6k w plecy wi?c teraz wystawi?em w wymianie za k legi i si? nie poddaje

PS.A? mnie rzuca jak wy takie du?e levce macie dobra przy??czam si? do teamu m?j nick to Demonic Draker - 1 lvl :)

-Uwa?aj ,nie jeste?my tu sami... - Tak mu rzek?em.
Zignorowa? moje zakazy oraz ostrze?enia. Na w?asn? odpowiedzialo?? chcia? spenetrowa? t? jaskinie w zd?u? i szerz. Jednak nie spodziewa? si? ,?e kto? zgotuje mu takie powitanie. W po?piechu uciekaj?c przed pot??nym beholderem natrafi? na stra?nik?w. Ich demoniczne dusze by?y przepe?nione nienawi?ci? skierowan? przeciw ludziom. ?ywot ?mia?ka okaza? si? niezbyt d?ugi. Pot??ne stworzenia ujrzywszy go ,ruszy?y. S?ycha? by?o tylko odg?osy b?agaj?cego o pomoc w?drowca.
By?em bezradny. Patrzy?em jak demoniczne szkielety wyssysaj? jego dusze...

Stra?nicy pilnuj? tajemniczego grobowca ukrytego w podziemiach wyspy zwanej Fibul?. By? mo?e znajdzie si? m?? na tyle odwa?ny by stawi? si? w walce ze z?em?

?mia?kowie znajd? si? zawsze. Ale nie ka?dy mo?e powo?a? takiemu wyzwaniu. Dzisiejszego dnia grupa przyjaci?? wybra?a si? by zbada? odwieczn? tajemnic? spoczywaj?c? w podziemiach tajeminiczej wyspy. Pokonawszy pot??nych beholder?w ,ruszyli by zabi? stra?nik?w czychaj?cych na ich bezcenne ?ycie.
Po chwili zacz??a si? walka. Oszczepy rzucane przez jednego z poszukiwaczy mia?y wielki wp?yw na wynik tej potyczki. Trafi? on jednego z demonicznych s?ugus?w prosto mi?dzy nogi. Spowodowa?o to zachwnianie jak i ?mier? jednego ze stra?nik?w. Kiedy kusz opad? mo?na by?o ujrze? cia?a jak dot?d nie zwyci??onych stra?nik?w. Zawiedzeni poszukiwacze wr?cili do swego miasta ,g?osz?c ca?? prawde o nieistniej?cym grobowcu...

Oceniajcie te "jebane" (<-- to jest cytat) teksty :/ Bez pozytywnych komentarzy jako? nie mam specjalnie ochoty na tworzenie nowych ,a co bym chcia? bardzo czyni? po ka?dym wrzuconym screeenie.
Jako? si? pozbiera?em po hacku x.x

@up

Yhym... ?adnie ,?e go block jedno pytanie. Loot?:>

Gratulacj? 31 lvl'ka. Naprawd? ?adnie. Gogo 35 lvl!

Pozdrawiam,
Knight

elo, jak ju? m?wi?em, do??cze do was jak b?de mia? czas
3-4

7-8

Wychodze, nareszcie :)

9 lvl

Sorki ?e te screeny takie nier?wne, zrobie edita i poprawie po?niej

Gdy wesz?em na folde, spotkalem niespodzianke, a mianowicie zlurowanego water elemental, kt?ry ubi? mnie do 2hp.... screena zapomnia?em zrobi?:mad:

W najbli?szym czasie zamierzam zacz?? skillowa?, bo mam chodzi? ze skillami 30/30?:):)

@edit: da?by mi kto? knife??

Ostatnia edycja:
#2 up
Dam ci knife, napisz na prv w grze: Xemronn Tarr.

#przemo
^^ Gratz. Sam chyba zrobie knighta. Jako? nie zaciekawie mi si? gra palkiem, a knightem lubie. No nie wiem zobaczymy... ;]

#2 up
Dam ci knife, napisz na prv w grze: Xemronn Tarr.

#przemo
^^ Gratz. Sam chyba zrobie knighta. Jako? nie zaciekawie mi si? gra palkiem, a knightem lubie. No nie wiem zobaczymy... ;]

I nagle b?dzie 10 knigt?w i zero shoter?w xD

Yhym... ?adnie ,?e go block jedno pytanie. Loot?:>

Gratulacj? 31 lvl'ka. Naprawd? ?adnie. Gogo 35 lvl!
Hmm loot: oko?o 700gp + fibula key - kolejny 700gp ^^ I to wszystko polecia?o z 14lvla (;

Panowie co gracie :F Nie r?bcie wszyscy knight?w ,bo g?wno z tego wyjdzie jak b?dzie 10 bloker?w x.x

#przemek

Spokojnie... To tylko g?upia my?l mi po g?owie przebieg?a. Mo?e dlatego ?e zbli?a si? 20lvl i skilowanie... Ale spokojnie, nie zmienie profesji na knighta. Zostaje palkiem :P

@up : To moze zrobie jeszcze sorka?? umiem szybko z rooka wyj??. Przyda?by sie, nie? Nabije 45 lvl i z sd nawalam xD.
Rozwali? mnie dzisiaj tekst - sell scale armor 120 gp:D:D. Na kelterze(30 knight) gdzie gra?em tego pe?no na ziemi le?y

Ostatnia edycja:
Broni ci kto? gra? w tibi???:D:D SECURA SECURA :):)
Wydaje mi sie ?e jak nas wi?cej to chyba lepiej nie?? Ile nas tutaj ju? jest??

@edit : podskilluje troche i dam screeny :)

@down : przyda?by sie sorc, bo chyba nie mamy jeszcze

@007przemek : nom, szalajesz, powiedz mi, na czym skillowa?e?? Rotwormy, a potem?

Ostatnia edycja:
Czyli moge... tyle nie wiem jaka profa sork czy pal

Mam jeszcze troche czasu do zastanowienia wiec nie bede robil nicku np.:

Pall Mati of Secura
czy Sorc....

@007przemek Niespodziewalem sie ze mozna wbic w 10dni 31lvl knightem z calkiem niezlymi skilami ... Za to WIELKIE GRATZ

Ok... Zdecydowalem sie na Palla
Moj nick: Fronczek of Pall

Ostatnia edycja:
Do góry