• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Secura No-lifes

no no no ladnie :) o teraz albo nie wlaczyles ng albo bp otworzyles przed wlaczeniem :P

@a tak wogole to mam sprawe do ciebie napisz do mnie w pw swoj numer gg

Tak! Tak to znowu ja! :]
Kolejny adv odemnie : )

12LvL
rl12uf1.png

Przy wbiciu lvl'a uzbiera?em sobie kamyczk?w do skilowania i teraz pewnie zaczn? skilowa? do 45-50 dista ; ). Zakupi?em r?wnie? "nowe" eq. A mianowicie P arm, P legs. Tamto z rooka wyda?o mi si? strasznie s?abe : )

Mam nadzije ?e jak najszybciej wbije ten 25lvl i kupie upragnionego pacc'a : )

Pozdro dla tych co tam graj? : ], oraz wszystkich innych :]

Zapraszam serdecznie wszystkich do grania na serwerze Secura :)

Ostatnia edycja:
Ehh, widze ?e nikt nie komentuje :( Szkoda...

Gratuluje Czempion :P Mam nadzieje ?e i mi jako? p?jdzie do 25 ;]

Teraz wzi??em si? za skilowanie. Oto awans na 41 Distance Fighting
rls41ev2.png

Nast?pny SS przedstawia awans na 2 mlvl
rlm2zk1.png

Acha i chcia?em doda? ?e pad?em : (( W g?upi spos?b, bo kto? mi zlurowa? na afk'u orc'a warrior, du?o spearman?w i poison spider?w. Potworki mnie "trapn??y" no i pad?em bez hp, ani mp :(

Zdarza si? ;) Ssy ?wietne :D Gratuluje !! Oby tak dalej . . . GoGo 50 lvl :)

nie rozpedzaj sie tak z tymi gratulacjami i zyczeniami zdobycia 50 lvl

zrob 20lvl i skile 65 :P

Hmm mo?e i racja ?e za wcze?nie my?le? o 50lvl'u. Ale jak kto? komentuje, ocenia to podnosi na duchu i chce si? gra? : )

Wko?cu co? odemnie :d

Desert quest... kiedy dochodzili?my do bramki lvl'owej pad? mi net -.- To si? nazywa szcz??cie nie?

23lvl - Powkurzali?my troche kr?la minos?w xD Adrenalinka w g?re (;

24lvl... Tutaj mo?emy dostrzec moje nowe eq. Mia?em wbi? lvl na crypt chambler'ze ,ale znaj?c moje umiej?tno?ci matematyczne ,kt?re mnie zawiod?y musia?em zabi? jeszcze ghoula x.x

Dzi? mo?e zrobie screena z stanem postaci. Mo?e kogo? interesuj? moje skille ,b?d? magiczny poziom - trenowany dzie? i noc ^^'

Narazie to tyle ode mnie (; Pozosta?ym towarzyszom w mojej ci??kej jak i d?ugiej w?dr?wce ,szczere gratulacje.

Dead na pocz?tku to nic strasznego bo to raptem 1-2h expienia, mo?e mniej...

Pomy?l co zrobisz gdy padniesz na 70+lvl? Odechce cie si? gra? na 1-2dni : D

P.S Nowe screeny odemnie? Nied?ugo : ) Narazie zbieranie kamyk?w : P

Gratulacj?. Widze ?e si? starasz. Na razie s?abe EQ ale my?l? ?e t? sumk? kt?r? posiadasz na postaci kupisz sobie co? ciekawego :) zatem ?ycz? dalszych sukces?w, go go go 100 ;)

Witam
Dobrze wam idzie jak na razie. Szkoda, ?e Przemek dead, ale odrobisz. Najgorsze jest to skilowanie. Jak mia?em 30 knighta skile 69, ?eby skilowa? na 70 to by?o p?? dnia, ale ?ycz? dalszych sukces?w wszystkim.

Nie wiem w wyniku czego mam taki fishing ,ale to bekowo wygl?da xD
Lvl odrobi?em ,teraz czas na skille x.x

Pewnie to jaki? bot i nam tutaj ?wirujesz :D ale gz fishing:D

Nie no Przemo wymiatasz ! Gz, teraz wrzu? na tibia.pl i git xD Mo?e dobij wi?kszy...
Gratuluj? reszcie.

To jest bot. ^^ Mam go mo?na sobie tam ustawia? liczbe jakiego? skillu :)

Graty, graty. Podobno mia?e? ko?czy? z Tibia? Mo?e by mi kto? wyexpi? 8lvl? Ch?tnie bym pogra?. ;]

Graty, graty. Podobno mia?e? ko?czy? z Tibia? Mo?e by mi kto? wyexpi? 8lvl? Ch?tnie bym pogra?. ;]

Huhuhu po upie nie ma mowy ,abym z rooka wyszed? :P Gudio wychodzi kilka godzin maina :d

To jest bot. ^^ Mam go mo?na sobie tam ustawia? liczbe jakiego? skillu
Nie u?ywam bota Easy co? tam :f Nie wiem o co kaman z moim fishingiem ,ale w k??ko mi przeskakuje z liczby ukazanej na screenie na zero ^^'

Level stracony , level odrobiony , level stracony zosta? podwojony :d (1*2=2 ,od 23-25 lvla <--- tak w ramach wyja?nienia). Musia?em jako? zrymowa? xd

Do góry