• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Secura No-lifes

Czempion

Senior User
Liczba reakcji
66
Witam. W tym temacie b?d? dodawa? foty ze swojej postaci o nazwie Vakalas. Ka?dy kt?ry gra na Securze r?wnie? niech dodaje zdj?cia.

Wiem, ?e fotki s?abe

adv na 11 lv :

lollibs9.jpg

2 magic :

2magicxf8.jpg

3 magic :

3magicfk8.jpg

Adv na 13 lv :
advna13mt5.jpg

Adv na 14 lv :
advna14dvk6.jpg

Fotki b?d? dodawa? ca?y czas ; )

#down

Dzi?ki wam ; )

Ostatnia edycja:
Witam.
?adnie Ci idzie. Eq masz nie z?e, nawet za dobre jak na taki lvl, ale dobrze. U?atwi Ci to w szybszym expieniu, poniewa? b?dziesz mia? wi?cej capa. Z innego hara blue robe and crusader helmet ? ?ycz? dalszych awans?w.

Na razie zaczynasz, nie ma si? co wstydzi?, ?e ss do bani.
Mi si? podobaj?.
Czekam z niecierpliwo?ci? na kolejne screeny.

?wie?y adv 16 lvl :

nowyobrazmapabitowart9.jpg

A kto? tam up chcia? wiedzie? jakie mam skille. Mam 51/45. S?abe, wiem.

Z kumplem :
lkiiiwh8.jpg

4 magic :
4magggom8.jpg

Btw.

Przemek wstawiaj fotki ; D

Ostatnia edycja:
@up
Knight armor dla postaci magicznych?

#up

Wko?cu ; D

Nie sam? gr? cz?owiek ?yje, nasz bar ; D :

nowyobrazmapabitowawd3.jpg

Blok doskona?y ; D :

blokxdfo6.jpg

Adv na 18 lv :
10623158vs3.jpg

Przemek zapraszam Ci? do baru, mi?a atmosfera =p

#down
Po upie b robe dla postaci magicznych.

Ostatnia edycja:
W sumie to b robe mogles sobie zostawic na eq :D
Chociarz zawsze ten 1 arm.
Fajne ssy pozdro ;pp czekam na wiecej

ohh przemek przemek ... valoria , aldora , i to .. ile tych ?wiat?w jeszcze by?o??
sam eq nie umiesz kupic??

@topic
fajne ssy dawajcie wi?cej :P dalej dalej skilujcie :P dawajcie wi?cej fot :P czekam na nast?pne ssy :P a to z trapem :P ty go trapono?e? ? czy spotka?e? dead :P i wog?le to trap nawet nie by? bo m?g? na ukos..

ohh przemek przemek ... valoria , aldora , i to .. ile tych ?wiat?w jeszcze by?o??
sam eq nie umiesz kupic??

@topic
fajne ssy dawajcie wi?cej :P dalej dalej skilujcie :P dawajcie wi?cej fot :P czekam na nast?pne ssy :P a to z trapem :P ty go trapono?e? ? czy spotka?e? dead :P i wog?le to trap nawet nie by? bo m?g? na ukos..

Prosz? Ci? nie zadawaj pyta? po 2x, nie pisz ci?gle ":P" jest to bardzo denerwuj?ce.
Jak by? przeczyta? trap by? jego -,-
Sorki za offtopa
@topic
Przemo graj na Aldorze ! Te? chyba nied?ugo tam zaczn? gra?. Ale i tak gratuluj? Ci advans?w !
Czempion, jedziesz z lvl. Teraz tylko czeka? na nast?pne ss.

Prosz? Ci? nie zadawaj pyta? po 2x, nie pisz ci?gle ":P" jest to bardzo denerwuj?ce.
Jak by? przeczyta? trap by? jego -,-
Sorki za offtopa
@topic
Przemo graj na Aldorze ! Te? chyba nied?ugo tam zaczn? gra?. Ale i tak gratuluj? Ci advans?w !
Czempion, jedziesz z lvl. Teraz tylko czeka? na nast?pne ss.

No w?a?nie >.> Dorw? Cie ;D

#topic
?adne ss ;) Mam nadziej? Czempion, ?e na tym nie poprzestaniesz i b?dziesz bi? i bi? lvl ;) Na Przemka nie ma, co liczy? ;D Pogra troch? i przestanie, jak w 5 innych tematach ;D Szczeg?lnie ?wiaty non-pvp szybko si? ludziom nudz?. No c?? pozostaje mi tylko ?yczy? dalszych sukces?w ;) Zapraszam tak?e do tematu "Aldora Heroes". Aha.. jeszcze co?. Jak tak kas? szastasz to kup sobie Dragon Shield i po desercie Knight Legi ;)

?wietne screeny i oby tak dalej a bar to masz zawalisty :). ?ycze powodzenia w dalszej grze.

Porcja ss ; )

Ekipa Polak?w :

nowyobrazmapabitowaah8.jpg

Aktualny stan postaci :

goforsleepbk2.jpg

To na tyle. kkthxbye

Seski : ) Spoko Kozak I Majonez xD ^^ Joke ;] ?adnie idzi?!!! Tak dalej :) Gra? Gra? to jest Motto ; )

?adne screeny.Ocenka 10/10 podobaj? mi si?.Dawaj wi?cej screen?w aby temat si? rozkr?ci?.

Sam zacz??em swoj? przygod? na Securze. Oto Kilka ss:

8LvL
rl8lm2.png

Wyprawa na "Wysp? Przeznaczenia"
rlislandoa3.png

Btw. Fajne eq dla palka ; D Armor i Legsy : P

Do góry