• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Seabis] Thread

Status
Zamknięty.
Odp: *Galeria Tygodnia* - [Seabis] Thread

musze poracowa? nad g?rami

hellhundy.png

Prace s? dopracowane, maj? w sobie to co?, lecz nadal nie rozumiem, dlaczego tak kaleczysz ten g?rski border. Naturka bardzo fajna, co w po??czeniu z dobrym ustawieniem item?w, daje dobre mapki. Mo?e skusisz si? na pojedynek ?

mo?e kiedy? indziej, obecnie mam tyle do zrobienia ?e ju? ledwo co si? wyrabiam, a na pojedynek trzeba si? przy?o?y? xd

pierwsza trawiasta natura od dawna:

wodospad.png

EDIT:

nowy screen:

jak teraz? (teleport musi by? ^^)

wodospad2.png

Ostatnia edycja:

up!

ghenov6.png

Je?eli faktycznie jeste? pocz?tkuj?cym to gratuluj? talentu i polecam Ci robi? to dalej.

Przechodz?c do tematu, podobaj? mi si? Twoje prace, faktycznie s? zrobione dobrze i starannie. Po za tym da?e? Nam du?o screen?w, co pokazuje, ?e robisz to cz?sto i starannie. Faktycznie sporo bug?w jest, ale to ju? trzeba si? dopatrywa?, mi to osobi?cie nie przeszkadza. Ja bardziej patrz? na to co chcesz zrobi?, ni? jak to zrobi?e? (no chyba, ?e faktycznie jest to pora?k?, to wtedy powiem...).

Umieszczaj wi?cej screen?w, chc? zobaczy? jak bardzo za jaki? czas b?dziesz lepszy.

A wi?c podsumuj?, prace s? na ?wietnym poziomie, po za tym + za to, ?e dopiero zaczynasz. ?ycz? dalszych sukces?w i o de mnie 9/10 za ch?ci oraz wykonanie. Zabrak?o jednego punkcika do dziesi?tki, ale to za te bugi.

Odp: [Seabis] Thread

pierwsza i prawdopodobnie ostatnia rzecz inme odemnie

inme-1.png

Tak jak ju? Ci m?wi?em, moim zdaniem jak na podziemia jest tutaj za du?o zieleni, wygl?da to jak oklepana nora alchemika. Kryszta?ki nie za bardzo tutaj pasuj?, cho? wiem, ?e nadaj? Ci klimatu zdj?cia. Zmie? styl, staraj si? robi? zdj?cia in-me, bo nudz? ju? te g?wniane mapy i zdj?cia robione in-game.
Pozdrawiam!

W chuj s?abe. Imo jest za du?o tych pochodni, kompletnie nie pasuj? mi tu te kamyczki w po??czeniu z zielon? natur?, kt?rej jest za du?o. Po za tym to zwyk?a, nudna, zwyk?a jaskinia.

@up i tak z tym ko?cze

btw. prosze o zamkni?cie tego tematu :)

Status
Zamknięty.
Do góry