• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Seabis] Thread

Status
Zamknięty.
Odp: [Seabis] Thread

czeba upn??...

huehuehue:

ss33.png

Ocenie 3 ostatnie zdj?cia, wi?c te dwa pierwsze, troch? mi te diamenty nie pasuj?, mo?e ?adnie ingame si? odbija zielone ?wiat?o.. lecz na mapie totalnie mi si? nie podobaj?. Niema ?le, lecz te? praca zbytnio nic nie pokaza?a.
Ostatnia praca, chaotyczna i mi si? nie podoba. Ta trawa z tibi 8.54 mnie przera?a, totalnie nie pasuj? do takiego klimatu a mimo to jest cz?sto umieszczana. Przy tym zej?ciu nie podoba mi si? ten br?zowy border, te? si? zbytnio nie komponuj?. Troszk? s?abe te nowe prace.

chyba kapke lepiej, brak inwencji:
SS34.png

No postara?e? si?... Daj? Ci 8/10,a to co za bug
habug.png

?liczne prace ;). Ich poziom z postu na post ro?nie. Udany debiut, idziesz w dobr? stron?, tak trzyma?! ;>

Ostatnia praca taka sobie, niby ?adne, bujna fantazja, lecz wykonanie tak do ko?ca mi si? nie spodoba?o, ten most nad law? troch? zasyfiony, oraz troch? brzydki kszta?t, zbyt d?ugi, jednakowo wykonane. Og?lnie twoje prace nie s? takie z?e lecz brak im tego czego?. ?wicz dalej a dojdziesz do wprawy.

daje tylko nowe xd:

demcedlavexy.png

ss62.png

ss63.png

ss64.png

ss65.png

boginavexe-1.png

boginavexe2.png

boginavexe3.png

Elo. B?d? ocenia? tylko ostatnie prace(tylko z tej strony).
Praca nr.1,2,3,4,5-Ma?o szczeg???w takich jak kamyczki czy mieszane pod?o?e, przez uderzanie z czar?w nie mog? doszuka? si? wi?kszej ilo?ci bug?w.
Praca nr.6,7-Gorzej si? ogl?da do oceniania jak kto? bije si? z potworami, ale doszuka?em si? ?le zrobionego ?wirku, prace proste.
Praca nr.8-Ta chyba najlepsza, du?o szczeg???w.
Ocena:6.5/10.
Mog?e? zrobi? ss z map editora bo zrobi?e? kilka map z takiego samego klimatu i je z??czy?.
Og?lnie prawie nie ma co ocenia?, ch?tnie zobacz? co? wi?kszego.

Nie lubie takich zdj?? przepe?nionych mrokiem, ale na prawde ostatnie zdjecie ma w sobie to co?. ?wietnie dobrane zej?cie, kt?re jest lekko wtopione w mape, wygl?da to ekstra.
Po?wicz jeszcze troche nad architektur?, bo miejscami jest ona na prawde brzydka.
Pozdrawiam!

Tak sobie :/
Dlaczego ?
prace 1,2,3,4,5 ma?o szczeg???w, kamienie, ?wirek, itd.
prace 6-7 Troche lepiej, wi?cej kamyczk?w, itd.
Praca 8 - Najlepsza, ze wszystkich, du?o szczeg???w, ro?linno?ci itd.
Pracuj dalej :]
Ocena 6/10

Pozdrawiam 96Danio96

2 seria obrazk?w i 3 ss to nie jest twoja robota tylko na 100% przerobione sklepy z evo.
Og??em prace bardzo ?adne jak dla pocz?tkuj?cego,wida? ?e u?ywasz palety RAW.
Moja osobista ocena to 9/10 poniewa? na niekt?rych mapkach czego? mi brakuje ;/

Nowe prace ca?kiem niez?e, podziemia z demonami ciekawie zrobione szczeg?lnie te bordery przy lawie, przej?cia r?wnie? ?adnie wygl?daj?. Podziemia z Bog Raiderami wida? ?e nie doko?czone, ale og?lnie ?adnie wygl?da, r?wnie? podoba mi si? zej?cie na ostatnim screenie. Wszystkie prace niez?e no i wida? ?e nie robisz ju? takiego syfu jak kiedy? za co plus. Moja ocena 9/10.

Bardzo pieknie zrobione,widac ze sie starales i sie na tym znasz.
Pracuj tak dalej,az bedziesz najlepszy.

10/10.

Troche zbyt pustawo ma?o detalizacji, lecz wiem, ?e owy klimat bywa trudny w umieszczeniu odpowiednich rzeczy, kt?re nie popsuj? pi?kna mroku. G?ry lekko kwadratowe, spodziewa?em si? jednak czego? lepszego.
Pozdrawiam!

-- 600 post --

gogo lvl 500 ^^
adv + my map

301lvlmojampka.png

Status
Zamknięty.
Do góry