• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Seabis] Thread

Status
Zamknięty.

seab

Advanced User
Liczba reakcji
12
SEABISWORKSHOP.png

Jestem raczej pocz?tkuj?cy w tej dziedzinie.

Zaczynamy.....

fury-hero2.png

hellspawn-DL2.png

hellhound-nightmare2.png

Odp: [Seabis] Thread

te expowiska z pierwszego obrazku dostaje odemnie 10\10 drugi 8/10 trzeci 9/10 razem hmm dam 9/10 tak daje poniewa? jeste? pocz?tkuj?cy ale expowisko z valkiriami i herosami mi si? podoba strasznie :P hmmm dasz dowlnoad czy co? chcesz za to ???:p

te expowiska z pierwszego obrazku dostaje odemnie 10\10 drugi 8/10 trzeci 9/10 razem hmm dam 9/10 tak daje poniewa? jeste? pocz?tkuj?cy ale expowisko z valkiriami i herosami mi si? podoba strasznie :P hmmm dasz dowlnoad czy co? chcesz za to ???:p

dodam troszk? p??niej

upam sobie tymi sskami:

sshero-dl5.jpg

sshero-dl3.jpg

sshero-dl2.jpg

Mapka robiona na pro?b? mojego kumpla...

SeaSide1.png

seaside2.png

seaside3.png

seaside5.png

seaside6.png

Jak na pocz?tkuj?cego jeste? bardzo dobry, ale u?ywasz auto bordera(nie r?b tego), bardzo podobaj? mi si? te ssy z tp room i depo ;]
Pozdrawiam,
kaacpi

zimnawy forcik (nie sko?czony jeszcze)

seaside1II.png

Seaside2II.png

seaside3II.png

seaside4II.png

Je?li jeste? raczej pocz?tkuj?cy to nie jest ?le. Zauwa?y?em pe?no bug?w w borderach, a tak?e ma?o jest na tych mapach. Da si? je jako? ogl?da? bo nie wal? po oczach kwadratowymi byle jak nawalonymi domkami i mas? szczeg???w za?miecaj?cych j? ;d Og??em jest naprawd? dobrze ;p

Ja tam dam 6/10 ;]

je?li chodzi o lodow? map? to nie zako?czy?e? prog?w na 2 ss, przy tym podwy?szeniu, gdzie jest GoD, troch? mieszasz style - dajesz typy podziemnych ska? na lodowe wyspy.
G??wnie wszystko ?adnie wygl?da - i trzyma si? :)

nowe, nauka pod czujnym okiem ethan'a

ss1.png

ss2.png

ss3.png

ss4.png

ss5.png

ss6.png

ss7.png

ss8.png

ss9.png

ss10.png

ss11.png

Ostatnie prace bardzo mi si? spodoba?y. Tw?j styl wyr??nia si? spo?r?d wielu innych, kt?re widuj? na tym forum. Cho? nie pasuje mi ten kwiat z d?ungli bezpo?rednio przy lawie. Je?li nie masz nic przeciwko to skorzystam z Twych propozycji do stworzenia w?asnych podziemi.

spoko, ko?czenie podziemi, ostateczna akceptacja i mo?e do pogrania na vexorii:

ss19.png

ss18.png

ss17.png

ss16.png

ss15.png

ss14.png

ss13.png

ss12.png

Nowa porcja ssk?w psuj?cych wasze muski!!!!!

ss20.png

ss21.png

ss22.png

ss23.png

ss24.png

Jestem raczej pocz?tkuj?cy w tej dziedzinie.
Co ty pierdolisz , z twoich prac mo?na du?o wyczyta? , 1 to , ze jeste? zajebisty w to . Nie przestawaj , oby tak dalej a daleko zajdziesz w mapingu . Oczywi?cie 10/10 bez przeciwwskaza? !

Bardzo ?adnie, najlepsze prace na samym ko?cu :).

Yhm.... prace s? dobre i na wysokim poziome , troszk? nie chc? mi si? wierzy? ?e jeste? pocz?tkuj?cym mapperem ;D hmmm ale czego? tu brakuje ;D ,,, Du?o robisz z palety RAW i to mi si? podoba oCenka yhm : 9/10 ;D r?b tak dalej a dojdziesz do wszystkiego ;D

@up - prace w tej galerii s? moimi pierwszymi xd

ss28.png

ss29.png

ss30.png

rozgrzewka przed wykonaniem prac pojedynkowych xd....

ss31.png

ss32.png

Ostatnia edycja:

Pozwol? se skomentowa? 5 ostatnich prac,
tak wi?c na pierwszym zdj?ciu, widzimy t? jaskinie i jeziorko, wszystko ?adnie ale troch? s?abe wyko?czenie tego wn?trza g?ry, doda?bym bordery g?r przy ?cianach, na zdj?ciu drugim g?ra ?adna, troch? w?skie przej?cia stosujesz i nie podoba mi si? trawa czy co to jest z 8.54, trzecie zdj?cie, ?adnie, podoba mi si? ta martwa trawa, lecz szkoda ?e przedstawi?e? czarne kartki : D
Dwie najnowsze prace, te na rozgrzewk?, troch? nic specjalnego, za w?skie przej?cia, pod?o?e nie po??czone praktycznie z innymi borderami.
Og?lnie prace na poziomie ponad przeci?tnym ale te? nic specjalnego. Ocenka 7,5/10.

Status
Zamknięty.
Do góry