• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Seabis - n-te podej?cie

Odp: Seabis - n-te podej?cie

Jest git, tak samo
Kind regards,
Artsik

caf9b3681489673.png

---------- Tre?? dodana o 15:31 ----------

Druga krypta z postowanego wczesniej cmentarza. Jak myslicie skoro ta 1sza zarezerwowana jest dla necro to co powinno respic sie tutaj?

da88e6681700463.png

robisz ?wietne mapy szkoda ?e nie masz ?adnego discorda gdzie mo?na napisa? bo bym pisa? od buta

Wed?ug mnie super komponuj? si? te kraw??niki z chodnikiem, spoko mi?o i przyjemnie ale ?eby si? tym krajobrazem nacieszy? graj?c mo?esz ?awk? te? przy fontannie doda?

PS: w domku na rogu m?g? Ci si? zawieruszy? dirty ground nie tam gdzie chcia?e?.

za??? discorda, prosze. :(

@up jak za?o?? to wy?le ci na pw namiar

tymczasem

MNPxlya.png

przeszkadza mi to, ?e te ??dki s? identyczne je?li chodzi o ?rodkowy segment i d?ugo??,
je?li chcesz urozmaice? na keji s? jeszcze te ryby w sieci a niekt?re skrzynki mog? by? wooden trashem
z portem to zawsze mi si? kojarzy "podaj, poo oo daj podaj mi prosz? banan?w kosze " =D
bo fajnie jak na skrzyniach le?? butelki, banany, og?lnie jakie? ?mieciowe itemy ^^

Stary dobry seabis powr?ci?.. Mapy klasycznie dobre, miasto ?adnie si? buduj? widz? ;D. Trzymaj tak dalej !

Regards,
Korzonek

O! Cze?? :smile:
Musz? przyzna?, ?e te mury to jedne z lepszych jakie widzia?em. ?adnie si? to wszystko zgrywa ze sob?.

dobrze wiedzie? ?e s? utalentowani ludzie w tibii dalej i nie s? to brazole

powodzenia

?adne i grywalne mapy, gratuluje umiej?tno?ci i szanuje za to ?e nie zapychasz ich bezu?ytecznymi dodatkami.

Do góry