• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Saru] Threard

Status
Zamknięty.

saru52

Active User
Liczba reakcji
12
Witam ostatnio wr?ci?em do mapowania. ;)
B?d? wstawia? prace szybko na ile pozwoli mi czas.
Wi?c pierwsza praca.........

Jest to kr?lestwo na wyspie.

A to warownia kr?lestwa.

Z czasem pojawi? si? nowe prace. ;)
Zapraszam do ogl?dania.....

@prace b?d? dodawa? w nowych postach :D

Odp: Galeria Saru

Nic ciekawego, a raczej bardzo biednie. Sam nie wiesz co chcesz stworzy?, denny overspam, wszystko a zarazem nic - dno.

Widz?, ?e potrafisz mappowa?, aczkolwiek nie na temat. Wybra?e? sobi? "Kr?lestwo na wyspie" tymczasem mamy na dobr? spraw?, murowany budynek o niekonwencjonalnych kszta?tach i troch? zieleni. Wed?ug mnie powiniene? trzyma? si? budowy stereotypowego zamku kr?lewskiego(mniemam, ?e taki mia?e? zamiar), czyli takiego, w kt?rym przewa?aj? prostok?ty i kwadraty. Og?lnie nie jest a? tak ?le jak Thrak, lecz musisz si? jeszcze przy?o?y? :)

Moim zdaniem, autor mia? fajny pomys?, ciekawie wykonany, lecz chyba czegostu brakuje... 7/10

Odrazu przejd? do rzeczy:

Do domk?w (kszta?t), oraz ich wyposa?enia nie mam zarzuce?. Lecz ju? do kszta?tu wyspy mam, ca?o?? wygl?da jak listki koniczyny. Powiniene? doda? chocia? do ozdoby ma?e cz??ci wyspy wystaj?ce z wody, oraz ro?linno?? przybrze?na.

Tak?e przyczepie si? do nazwy tematu, tak jak wypowiedzia? si? Rajkun, kr?lestwa w og?le to nie przypomina. Poka? wi?cej swoich nowych prac, a z ch?ci? obej?e.

Ocena: 3/5

Pozdrawiam
Goweg

Nie jest tak ?le jakby si? mog?o wydawa?, brakuje Ci chyba tak naprawd? pomys?u na map?. Poogl?daj prace innych, odwzoruj je w lekkiej edycji w swoim RME i mo?e co? z tego wyjdzie ;)

Niezbyt du?e te kr?lestwo, nie ma Zamku, miasteczka pod Zamkiem, na Screenie wida? ma?? wysp? i par? domk?w. Zr?b to du?o wi?ksze i b?dzie dobrze

Odp: [Saru] Threard

@refresh srry, ?e nie dawa?em ale jako? brak czasu i ch?ci :)

To jest jedna z lokacji do questu :D Na razie ta praca ma nazwe "Baszta Redrika"..

Z czasem b?d? dodawa? nowe prace (jak b?d? mie? jakie? pomys?y :D)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry