• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Sam Smak Harmonia Rlz !!!

Sam Smak

Pomoc Techniczna
Liczba reakcji
32
Siemasz Wszystkim
W tym temacie mam zamiar dawa? ss'y z awansami, huntami, questami etc. z mojej postaci na Harmonii.:D
Tutaj m?j pocz?tek, czyli skillowanie :down:​

Dobra teraz troch? advences w lvl'u

Tutaj jak narazi? pierwszy quest jaki wykona?em, reszty mi si? niechc? robi?:p

P.S Z 14 lvl'u w jeden dzie? skoczy?em na 30, a nast?pnego dnia awansowa?em ju? na 35 :D Dzisiaj mia? by? 40, lecz niestety dosta?em namelocka musia?em zmieni? name i teraz czekam na zgod? GM'a czy kogo? tam na zmian? nicku.

C.D.N
(> K-O-M-E-N-T-O-W-A-? <)​

Ostatnia edycja:
Odp: Sam Smak Harmonia Rlz !!!

Gratulacje screen?w..

Ja te? zaczynam na harmonii:

Kavath (20 kina)

Pzdr.

Jeszcze tam jeste??Bo zaraz w?a?nie tam zaczynam moj name chyba b?dzie Kr?l Anusiak(lub Ma?lana mo?e Czesio napisze do Ciebie)

@off
ale bez polskich znak?w xD
@topic
Widze ?e dobrze Ci idzie... z 15 na 30 lvl'a w 1 dzie? :)

Fajne skille jak na ten lvl, trzymam kciuki, ?eby sz?o Ci coraz lepiej :)

no no nice zdjecia a jakie skille na tym 36 lvl ? ?ycz? mi?ych - dalszych awans?w

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Knight Rox!!!

Poka(rz -> ?)e wam nowe eq, p??niej napisze sk?d mia?em hajsik bo teraz mam ma?o czasu... :down:
Od jutra zaczynam skillowa? :o
Pozdrawiam, Smak'u O.o
//Xem...
Dzi?ki ?e mnie poprawi?e? ;]
Mam teraz troch? czasu wi?c powiem sk?d mam pieni?dze... A wi?c kupi?em 400k za jedyne 30 z? od kolesia z sql, op?aca?o si? wiec skorzysta?em ;D
P.S Mam pytanko, jak to jest z tymi nowymi blessami? Gdzie mo?na je zakupi?? I czy mo?na bez pacc?huh

Ostatnia edycja:

Hah xD ?eby kupi? wszystkie musisz mie? pacc i Quest wykonany.. a ?eby kupi? jeden, sam pac. :)

P.S Mam pytanko, jak to jest z tymi nowymi blessami? Gdzie mo?na je zakupi?? I czy mo?na bez pacc?huh

Prosz? tu jest wszystko opisane
Gdy masz pacc mo?esz zakupi? 5 bless?w od npc, gdy nie masz pacc mo?esz zakupi? 4 blessy a aol dzia?a jako 5 bless.

Pomog?em daj reputa

Je?li kto? gra na harmonii nie radz? afkowa? nawet 1 sec ...

KUR** !!!:curse:

Jaki frajer......Kur** co za dzieciak a takie dobre skille Ci spad?y mam nadzieje ?e si? odrobisz

Uzbiera? albo za t? kask? od kolegi kupi?. A to tacy co wykorzystuj? afk to poprostu dziady. Bloody Cleaver wypad? , szkoda ;/.

Tak tak Panie Tibionauta widzimy pana pojecie o tibi "BLoody Cleaver" ps : jest to dreaded cleaver

off dosyc fajne fotki szkoda ze padles w tak smieszny sposob ;]

z****isty ten knightcik :) ja tez zaczalem grac knightem i bede botowal... tylko jeszcze nie wiem gdzie xD jakby ktos wiedzial to niech da znak ;p

Troszeczke si? napracowale?. Gz . Ja gram na uniterze 35 ( kina ) ;] i jakos idzie hehe :P:|

Super Zdjecia
Sam gram tez na HArmoni
powodzenia w dalszej grze

Pozdro

Przepraszam ze zaniedba?em temat. Po dead zaczo?em gra? na ots, ale ju? mi si? tam znudzi?o i od jutra zn?w b?d? dodawa? fotki mojego knighta :D!!!

Pozdrawiam Smak'u :p !!!

:up:​

Ostatnia edycja:

GoGoGo!! skilluj? do 70 lub wi?cej i dopiero exp, wi?c narazie b?dzie nudno... O.o

Ostatnia edycja:

powiem Ci co? na 12 lvl ju? 60/60 powinno by? a na 31 jak zobaczy?em to eq na 31 lvlu to prawie spad?em z krzes?a ty ju? powiniene? mie? k seta demonke crusa bohy i knight axe ostatecznie a ty plate seta haha

Do góry