• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

S?uchawki do 50 z?

Status
Zamknięty.

DevLord

Senior User
Liczba reakcji
280
Szukam dobrych s?uchawek do kompa.

-cena do 50 z?(mo?e troch? dro?sze)
-dobre brzmienie rock/metal
-niezbyt g?o?ne na zewn?trz(obecne s?ycha? do?? g?o?no w pokojach obok)
-nauszne
- mikrofon nieobowi?zkowy

Odp: S?uchawki do 50 z?

Dzi?ki. Po opiniach widz?, ?e bardzo dobre s?uchawki w dobrej cenie, ponadto System akustyczny : Zamkni?ty. Ale czekam r?wnie? na inne propozycje.

Ja polecil bym Ci zakup tych sluchawek :

Mam juz je ponad pol roku i jeszcze sie na nich nie zawiodlem, dobry czysty dzwiek i jest odrazu mikrofon ;)

Ale system akustyczny jest zamkni?ty? Tzn. czy jak podg?osisz na full to g?o?no s?ycha? wok???

Mikrofon a? tak bardzo potrzebny mi nie jest. Bo to maj? by? s?uchawki tylko do muzyki. Chyba jednak zdecyduje si? na Philipsa. Ale za pomoc i tak podzi?kowanie si? nale?y.

Ja absolutnie nie polecam s?uchawek wymienionych wy?ej. Co prawda nie ma szans, znale?? dobrych s?uchawek w cenie 50z?, ale istniej? przyzwoite, kt?re na pewno ci? zadowol?. Masz SENNHEISER HD 201, chodz? w granicach 60-70z?, lub wersj? 202 (osobi?cie z niej korzysta?em, niez?a) za oko?o 100z?.

Przyk?adowa, pierwsza lepsza aukcja:

Chocia? nie wiem, czy nie lepszym rozwi?zaniem, by?oby kupienie czegokolwiek za 10z? i uzbieranie kasy na porz?dny sprz?t.

Popieram One. Za 50z? nie dostaniesz nic ciekawego, wi?c lepiej kupi? se co? za 10z? i dozbiera?. Je?li jednak chcesz zainwestowa? w co? lepszego, proponuj? Sennheisery HD 202 lub 201. Cena HD 202 ostatnio kr?ci si? oko?o 80z?, w takich sklepach jak np. RTV EURO AGD.

Czyta?em opinie o tych sennheiserach i dowiedzia?em si?, ?e nie maj? regulatora g?o?no?ci, s? niewygodne i maj? s?ab? moc.

@edit:

je?li maj? by? dobre to w granicach 100 z? m?g?bym wyda?.

Czyta?em opinie o tych sennheiserach i dowiedzia?em si?, ?e nie maj? regulatora g?o?no?ci, s? niewygodne i maj? s?ab? moc.
@edit:
je?li maj? by? dobre to w granicach 100 z? m?g?bym wyda?.

To, ?e nie maj? regulatora g?o?no?ci to akurat kwestia przyzwyczajenia. Mi nie jest to zbytnio potrzebne, w laptopie mam wbudowany pog?a?niacz/?ciszacz, a jak potrzebuje ich na du?ego, regulator g?osu mam na klawiaturze. Je?li u?ywam ich wychodz?c z domu, przypinam je do telefonu, b?d? mp4, tam tak?e bezproblemowo reguluje si? g?o?no??. Co do tego, ?e s? niewygodne, nie moge si? z tym zgodzi?. Mam je na g?owie praktycznie ca?e dni, w szkole jedynie spoczywaj? na mej szyi. Jedynie nie wiem, o co chodzi ze s?ab? moc?.

Nie s? dobre, ale lepszych nie dostaniesz.

Ja bym proponowa? uzbierac na Creativa, fatality.

Ja bym proponowa? uzbierac na Creativa, fatality.

?eby s?ysze? tylko bass w piosenkach? Fatal1ty to s?uchawki pod granie, a nie pod s?uchanie muzyki. Szczerze m?wi?c za tak? cen? nie kupisz s?uchawek z takimi wymaganiami. Ale je?li mia?bym wybiera? to Sennheiser, tyle.

Zastanawiam si? nad tymi Sennheiserami, ale od?wie?am temat, poniewaz teraz mog? wyda? do ok. 150 z? za s?uchawki.

Status
Zamknięty.
Do góry