• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

S?o? & Mikser - Dzieci Ognia (ZAPOWIED? DEMONOLOGII!) / S?o?&Shellerini - temat og?ln

Status
Zamknięty.

Vendeto

First to fight!
Liczba reakcji
395
Jak za pewne ka?dy fan dobrego, psycho-horrorcorowe'go rapu wie, ?e na jesie? ma pojawi? si? p?yta S?onia oraz Miksera - DEM6N6L6GIA.

Singiel promuj?cy p?ytk? pt. "Dzieci Ognia" -

Nie widzia?em wcze?niej tematu dotycz?cego S?onia [i Shelleriniego - WSRH], oraz Demonologii, dlatego go za?o?y?em. Co my?licie na temat tej premiery? Wed?ug mnie ta p?yta b?dzie parzy? w r?ce, p?on?c swoj? zajebisto?ci?. To b?dzie rozpierducha ludzkiej psychiki.

Jest to tak?e temat og?lny dotycz?cy mistrz?w z mojego miasta, nauczycieli szko?y, do kt?rej ka?dy z pewno?ci? ch?tnie by chodzi?. Chodzi o "Wy?sz? Szko?? Robienia Ha?asu", WSRH.

Pozdrowienia.

Odp: S?o? & Mikser - Dzieci Ognia (ZAPOWIED? DEMONOLOGII!) / S?o?&Shellerini - temat

Odp: S?o? & Mikser - Dzieci Ognia (ZAPOWIED? DEMONOLOGII!) / S?o?&Shellerini - temat

WSRH! Jaram si? tym tak bardzo, ?e nie mog? si? doczeka?. To jest prawdziwa muzyka dla moich usz?w i ka?dy nowy kawa?ek z udzia?em S?onia jest dla mnie arcydzie?em. Horrocore jest zajebisty i dobrze, ?e w Polsce si? rozwija dzi?ki S?oniowi, bo wcze?niej nie s?ysza?em Horrorcoru w Polsce;d Je?eli chodzi o Dzieci Ognia zajebista sprawa, a sama p?yta pewnie b?dzie wyjebana:D
Jest to tak?e temat og?lny dotycz?cy mistrz?w z mojego miasta,
xd masz pow?d do dumy jak i ca?y Pozna? !

Ogolnie jak bedzie troche kawalkow typu "ssij go" to czemu nie? Chociaz juz tak nie jaram sie horrorcorem jak kiedys to sprawdze. Ten singiel pojawil sie w chuj czasu temu, nie wiem czemu dopiero teraz widze ten temat skoro jestes takim napalencem.

Za?o?y?em go dopiero teraz, bo wcze?niej na TNETpl si? zbytnio nie pojawia?em. ;)

Hehe, s?ysza?em ju? ten kawa?ek wcze?niej, troch? si? z tym sp??ni?e?. Czekam na premier? p?yty.Chcia?bym ?eby ta p?yta by?a godn? nast?pczyni? Chorych melodi ; p. Ten zajebisty styl s?onia. No nic pozostaje czeka?...

Wed?ug mnie ta p?yta b?dzie parzy? w r?ce, p?on?c swoj? zajebisto?ci?.
To jest por?wnanie ; p

Jest to tak?e temat og?lny dotycz?cy mistrz?w z mojego miasta,
Wiadomo^^

A tak omawiaj?c jeszcze poprzednie projekty zajeartyst?w, to najbardziej mnie urzek? "Absolwent":

"Reprezentant":

"Hejna?":

Og?lnie, to wszystko rozpieprza. Najbardziej jednak mnie urzek? Absolwent & Reprezentant. Zar?wno teledyski jak i kurwa te chore wersy!

Pozdrawiam!

WSRH szczerze m?wi?c mnie nie urzeka, mo?e tylko takie kawa?ki, w kt?rych "dominuje" S?o?. S?o? jest moim jedynym Polskim raperem, kt?rego s?ucham. Jego horrorcore posiada takie pierdolni?cie (Chore Melodie np.). Ale co do Singla Dzieci Ognia i !Weso?ych ?wi?t powiem ?e w?a?nie brak tego czego?, jak w Chorych Melodiach. Tzw.. Jebni?cia gdy zaczyna, tekst jest taki sam, ale rap jest... "U?piony". Mam nadziej? ?e S?o? nam si? nie wypali? oraz ?e reszta albumu 'Dem6n6l6gia' b?dzie ?wietnym nast?pc? Chorych Melodii.

Preorder DEM6N6L6GI ju? jest do zam?wienia, wi?cej tutaj:

A tutaj jest ju? zapowied? tego, co znajduje si? na drugiej p?ycie albumu, beka jest: :D

Ja pierdole, to jest masakra.
Ten cz?owiek jest mistrzem

P?yta dzisiaj mia?a premier? i rozpierdala sob? wszystko co jest dooko?a kawa?ek z Pyskatym po prostu niszczy i reszta tak samo!

Pisz? to z op??nieniem, ale to przez dochodzenie do psychicznej normalno?ci. :D

Rozjeba?o mnie wszystko. Kawa?ek "Love Forever", kt?ry na pocz?tku wydawa?by si? powa?ny i spokojny, jak zreszt? w jednej z zapowiedzi m?wi? S?oniu dos?ownie rozwali? moj? psychik?, w po??czeniu z Paj?kiem razem, ta puenta na ko?cu - MIAZGA.

A lokalnym trupojebem okaza? si? Wikary. :D

Co ja tu b?d? ->

Po prostu p?yta dekady. A, no i nawet Pyskaty, Pih i tak dalej przy S?oniu... wypadaj? po prostu miernie, no i to wida?, przynajmniej ja to tak odbieram.

Pozdrawiam serdecznie!

No wszystkiego czego si? doczyta?em o kr??ku to same pozytywy. "Pre-Order" z Unhuman.pl powinien jutro doj??, b?dzie s?uchanko. Ciekawi mnie r?wnie? plakat;).

Dobra plyta aczkolwiek Chore Melodie byly znacznie lepsze.

"DZIECI OGNIA, TO KOLEJNA CHORA MELODIA!". Kiedy tylko wbi?em si? na youtube i zobaczy?em, ?e pojawi? si? kolejny track kt?ry umili? nam oczekiwanie na ca?y album Demonologi, ucieszy?em jap? bo jakby nie by?o, same ?wi?ta pr?dko mi si? znudzi?y, nie ma co ukrywa?, ?e ka?dy singiel na p?ycie, pr?cz Love Forever rozpierdoli? wszystko - tak ja to odebra?em bo musz? przyzna?, ?e prawie zwr?ci?em s?uchaj?c tego utworu.

\czekam tylko na horrory w wykonaniu S?onia/

Status
Zamknięty.
Do góry