• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Rybol] Threard

Status
Zamknięty.
Odp: Moje najnowsze prace.

No bardzo ?adne prace jeste? na dobrej drodze do zostania profesjonalnym maperem
Ocena 8,5/10

No bardzo ?adne prace jeste? na dobrej drodze do zostania profesjonalnym maperem
Ocena 8,5/10

On jest profesjonalnym mapperem.

#Temat
A co robi? lepiej Ci lepsi od Ciebie?

A mo?e nauczysz si? czyta?? : <

Tak to jest dasz komu? ostrzejsz? krytyk? to naje?d?a Ci? w kolejnych 10 postach : <
Co do szczeg???w, je?li nadal nie zauwa?y?e?, albo zauwa?y?e? tylko nie masz si? do czego przyczepi? - ta mapa to shoff. Od d?ugiego czasu robi? tego typu mapy dla pokazu a nie po to ?eby "mo?na by?o po nich chodzi?"

Nie nie, ja rozumiem 'showroom' na pokaz nie do grania. Ale jednak musi do siebie pasowa?.

Nie nie zapomnia?em o tym temacie.

Nowe prace:

1. Chatka rybaka
[wiem ?e robie j? cz?sto ale taki temat mi pasuje i mo?na go wykona? na du?o sposob?w ^^]

2qk45xx.png

2. Stra?nica na pustyni.
[S?u?y do obrony stolicy przed atakami lw?w]

124cw2w.jpg

Ta wyspa ma?a i natura jako? tako? ?a?osna. Mog?e? rzuci? innym groundem >_>
Co do pustyni, nie podobaj? mi si? te trawiaste wstawki, stalagmity prosto z piasku. I r?wnie? nie rozumiem, jak ta stra?nica mia?a by broni? przed atakami lw?w. =P

Og??em mapki fajne. Tylko nie podoba mi si? ta stra?nica, bardzo ma?a:( Tereny zielone te? nie za bardzo, mog?y by wyst?powa?, ale nie w takich ilo?ciach.

Najgorsze co zauwa?y?em jako 1 to te ro?liny i korzenie na wodzie, ?eee (przy chatce rybackiej)

PzDr i powodzenia w dalszym mapowaniu...

@Rybol
A tak na marginesie, czemu Ci? zdj?li z rangi Aktywny?

@down
Aha :D

Ostatnia edycja:

Og??em mapki fajne. Tylko nie podoba mi si? ta stra?nica, bardzo ma?a:( Tereny zielone te? nie za bardzo, mog?y by wyst?powa?, ale nie w takich ilo?ciach.
Najgorsze co zauwa?y?em jako 1 to te ro?liny i korzenie na wodzie, ?eee (przy chatce rybackiej)
PzDr i powodzenia w dalszym mapowaniu...
@Rybol
A tak na marginesie, czemu Ci? zdj?li z rangi Aktywny?

Sam poprosi?em o zdj?cie tej rangi.

Ta wyspa ma?a i natura jako? tako? ?a?osna. Mog?e? rzuci? innym groundem >_>
Co do pustyni, nie podobaj? mi si? te trawiaste wstawki, stalagmity prosto z piasku. I r?wnie? nie rozumiem, jak ta stra?nica mia?a by broni? przed atakami lw?w. =P

Proste, biegn? lwy i ?ucznicy z tej wierzy: ciach, trach, bumc, trzask
: dd

U?aaa, kolejny profesjonalista =d Let's go.

Miszczu, tworzysz mapki na kilka sqm i my?lisz, ?e jeste? zajebistym mapperem bo dzieci napisz? Ci "10/10"? Stw?rz co? wi?kszego, a nie 'chatki ukryte w?r?d drzew'.

Pod wzgl?dem technicznym Twoje mapy nie s? niczym wyj?tkowym (sk?din?d jak w przypadku prac Thraka). Domek czy wie?a, ??dka albo drzewka. Troch? kamyczk?w, piasku, kwiatk?w i Rybol jest uznany za jednego z najlepszych mapper?w ?wiata OT \m/ Nawet nie potrafisz dobra? odpowiednich drzwi do typu ?ciany.

B??dy logiczne:

• zbyt du?a ilo?? zieleni na pustyni
  • woda wyp?ywaj?ca z pomnika, w ko?cu to nie fontanna
  • latarnia na szczycie wie?y, ciekawe ?e ca?o?? jest utrzymana w barbarzy?skim klimacie, a nagle pojawia si? cywilizacja w formie latarni
  • m?ka le??ca na korytku z wod?

Tylko jedna przedstawiona mapa nie posiada b??d?w logicznych (a? jestem w szoku). Fakt, ?e s? b??dy na tak ma?ych pracach karze mi s?dzi?, ?e w wi?kszym formacie jest chujowym mapperem =d

Peace.

Nie no jestem pod wra?eniem nie wiedzia?em ?e tak wy?mienicie mappujesz bardzo ?adne s? prace i nie mam zastrze?e? jak inni normalni ludzie.Wida? ?e jeste? w tym dobry i nie mappujesz od tam 2 mi?sie?cy tylko wi?cej o wiele wi?cej.Mapa bardzo ?adna 9/10.:up:

Do wypowiedz Grickle'a, z kt?r? niejako si? zgadzam (no, mo?e opr?cz latarnianego argumentu) doda?bym punkt - przerost formy nad tre?ci?. I?cie bizantyjska ilo?? szczeg???w w domku rybaka przyprawia o b?l oczu. Naprawd?. Ponadto - co robi trawa w melinie rybaka? Takie to to zapuszczone? Ende, mapki do poprawy.

A na dobitk? hordy lw?w ludojad?w zagra?aj?cych stolycy.

Ostatnia edycja:

I tak mnie wszyscy olewaj? .... [sokiem] wi?c si? wypowiem ..... sam nie wiem po co
dobra do mapek . ciekawie to robisz wiele w?asnych dodatk?w .. gdybym tak umia? lecz nie chce mi si? robi? ... a ten co tam napisa? ?e za du?o trawy na pustyni to mo?e spad? deszcz takie rzeczy si? zdarzaj? .....
10/10
@down.
teraz robisz troch? dziwnie ... takie na 9/10 x)

Ostatnia edycja:

Na prawde nie wiem komu si? chcia?o odswie?a? ten temat, widocznie panu 2 posty wcze?niej bardzosi?nudzi?o i koniecznie musia? odkopa? ten temat z moich statystyk i zrobi? ze mnie posmiewisko. Skoro ju? od?wie?yli?cie m?j theard to dodam tutaj co? z moich prac jak znajd?...

345zq05.png

Jakie? ma?e expowisko przed oakiem:
fortb.png

Wszystko fajne xD podobaja mi sie twoje prace
pozdro Tiger52

PS xylfire.pl zar?bisty avek xD:D:D:D

Bardzo du?o szczeg???w we wszystkich screenach!
To lubie! :up:
10/10

?eby si? nie k??ci?. Ja chcia?em zaznaczy? jakie b??dy robisz, a nie si? z kogokolwiek wy?miewa? albo robi? po?miewisko bo to bez sensu. I do niczego to nie prowadzi.

Status
Zamknięty.
Do góry