• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Rybol] Theard #2.

Status
Zamknięty.

Rybol

Senior User
Liczba reakcji
92
Cze?? [ju] !
Od czasu do czasu wrzuc? tu jakie? fotencje, licz? na komentarze na poziomie a tymczasem:
blsht.png

2ch00ld.png

[Tak to po cz??ci ksero Neona, cho? koncepcja by?a obmy?lona ju? dawno, nie mog? zdradzi? zastosowania tej mapy.]

Prosi?bym jakiego? moderatora ?eby pozby? si? tamtego tematu.

Notka moderatorska:
Url mi na pw daj

Odp: [Rybol] Theard #2.

Witam !
Mimo, ?e pokaza?e? tylko dwie fotki, to od razu wida?, ?e jeste? profesjonalnym mapperem :P
Ale przejd?my teraz do minus?w prac:
- co robi maszyna Dwarf?w na czubku g?ry i to jeszcze ?le z?o?ona !?
- ko?o m?y?skie w ?rodku l?du?? obraca je ziemia?? a mo?e powietrze?? ;p
Reszta naprawd? zaje, zaje, ?eby si? nie wyra?a? :D
Moja ocena Twoich dzisiejszych prac to 9,5/10.
Pozdrawiam,
Bartpa

Pierwsza praca ?rednia, wygl?da to troszk? na taki 'overspam'. Kilka element?w tam nie pasuje. Przy drugiej pracy wyszed? tw?j talent, bardzo fajnie to zrobi?e?, zbudowa?e? t? map? klimat, a to jest baardzo wa?ne. Ch?tnie zobaczy?bym jak?? natur? w twoim wykonaniu.

Kiedy? robi?em tylko natur?, ch?tnie wstawie co? nowego.
Edytuje posta.

2 minuty w RME, tak jak obieca?em:
mbkhok.png

Ostatnia edycja:

Elo rybcia.

Pierwsza praca, jest tak nieskromnie chujowa, ?e podaruje sobie wypisywanie jej b??d?w - rozumiem, ?e dla krzykaczy! : d
Chyba nigdy nie zrozumie koncepcji umieszczania drzew w najg??bszych czelu?ciach piek?a, r?wnie? wibrator analny behemota nie przekonuje mnie do g??bszego wpatrywania si?. :o Aczkolwiek, koncepcja przednia.

ale, ale, ale.
Smako?yki zostawi?e? na koniec. 2 bezcenne minuty mapowania i wysz?o co? pi?knego, zajebistego i z ausom natur? kt?r? spierdoli? musia?e? gimpem.

danke you fucking gay whore. =)

24mw0tj.png

Nie ta choinka nie jest odgapiona od Neona -,-

Rybol ten ostatni scren jest zajebisty ale choinka mi sie nie podoba ;/
8/10

Rybol fajnie ci wyszed? ten domek i Choinka taka fajna ma lampki i bombki ;)
zawaliste 9/10 ;]

Fajne efekty na mapkach robisz xD
I to wszystko tak dziwie wygl?da 8/10 ....

"Bo najwa?niejszym jest mie? sw?j styl" ^^. Prace bardzo mi si? podobaj?, lubi? twoje koncepcje taki jak okrzykni?ta wibratorem strza?a w dupie Beha. Tak trzymaj. 9/10

@Anvil:
i? ztond

Ziomek masz talent....
Tylko te niekt?re elementy nie pasuj?
Og?lnie praca 4 jest najlepsza ;]

@up
Raport, btw. chyba to oczywiste, ?e ostatni screen przedstawia map? do gry, a nie Tw?j masakryczny showoff, kt?ry nie mo?na nazwa? mappingiem.

@topic
Praca 1
Hmm, co to? Za du?y spam troch?, przypomina mi si? Thrak. Jednak widz? zastosowane ciekawe tricki mappowe. Popracuj nad anty spamem, tymczasem - za t? prac? dostajesz 5/10. Sta? Ci? na wi?cej. :)

Praca 2
Cudowne w ka?dym calu. ?wienie zastosowane tricki mappowe (niekt?re od Neona xD). Pi?knie wkomponowa?e? niekt?re rzeczy z Others itp. No i behemoth dosta? strza?? tam gdzie si? ko?czy grzbiet, a zaczynaj? nogi ;>
9/10

Praca 3
Wstrzymam si? od komentowania.

Praca 4
Nieco za du?y spam na groundach, ale uwa?am, ?e praca utrzymuje si? na wysokim poziomie. Fajnie wygl?da efekt za?nie?onego dachu, etc. Tak, ta choinka jest odgapiona od Neona troch?, ale ?wietnie j? wydetalowa?e?. :) Btw. k?adka shitowa.
8/10

Praca 5
Brak spamu (+), dobry bordering (+), ?adny addon [xd]. Jak do gry, to masz 10/10. :)

Nie jestem mapperem, czasem odpal? RME i zmappuj? co? z nud?w, nazywam si? amatorem. Jednak znam si? co? na tym i powiniene? wzi?? pod uwag? tego posta. :D

Pozdrawiam
GregoRex
; P

To jest tzw. konstruktywna krytyka, nieco ryzykowna gdy ma si? akurat 8 pkt. ostrze?e? ale szczeg??.
Rybciu ostatnie prace bardzo fajne, za wyj?tkiem tych g?az?w obok drzewa kt?re przytrzymuje jaka? dziwna, niewidzialna si?a. Oczywi?cie l?czenie ground?w - perfect, natura - perfect. Dawaj troszk? wi?cej tych prac.

Status
Zamknięty.
Do góry