• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rpg!! Mapa swiata... :)

Status
Zamknięty.

zarzyk

Active User
Liczba reakcji
1
Witam Chcia?bym Wam zaprezentowa? map? z ots, jest to mapa z Misteria Ots, kt?ry niebawem wystartuje, (do moderator?w, nie chce reklamowa? otsa tylko map?)
a Wi?c przejd?my do map, o to kilka screen?w w?a?nie z tego serwera...
mam nadzieje ?e Wam si? spodoba :)
Minimapa
misteria19.png

Kilka Screen?w z Mapy
misteria15.png

misteria14.png

misteria13.png

misteria12.png

misteria11.png

misteria10.png

misteria9.png

misteria8.png

misteria7.png

misteria6.png

misteria5.png

misteria4.png

misteria3.png

misteria2.png

misteria.png

misteria18.png

misteria17.png

Train Room
misteria16.png

Mam nadziej? ?e Wam si? spodoba, licz? na wasze komentarze, prosz? wytyka? b??dy i pozytywy, albo czego jeszcze by?cie pragn?li na mapie, postaramy si? zrobi? wszystko co w naszej mocy...
Serwer Ma By? dla Was, nie dla Nas!!

Odp: Rpg!! Mapa swiata... :)

Hem, mapa og?lnie taka sobie. To znaczy jak inne. Nie dostrzegam b??d?w zbyt wielu, podobaj? mi si? pustynie i klimaty lodowe. Ale OTS jak ka?dy inny, niczym si? nie wyr??nia, szans na RPG te? za du?ych nie ma. Wi?c nie pisz "RPG" w temacie, skoro nie robisz RPG.

Specjalnie napisa?em ze to ots rpg, bo w?a?nie takiego zamierzamy stworzy?...
Mapa tworzy?em z my?l? o graniu, a nie o patrzeniu na ka?dy postawiony kamyczek, chcia?em stworzy? co? co komu? si? spodoba, ?eby ludzie mogli expic, a zarazem wywo?ywa? wojny innym gildi?.
Tak jak napisa?em wy?ej otsa tworzy?em z my?l? o was, a nie o tym ?eby si? pokaza?, je?eli mia?bym robi? mapy na pokaz to co innego. :)

Mapa jest w miar? dobra, ale troche zama?o detali. Fakt to jest mapa do gry a nie do patrzenia si? na krajobrazy, ale troch? wi?cej szczeg???w by nie zaszkodzi?o. Nie podoba mi si? tylko ten exp z minosami. Za ma?o detali i "znak?w" na to, ?e w tym miejscu ?yj? minotaury(Dodaj jakie? ?mieci, miecze itp.). Co prawda to jest tylko moje zdanie.

Status
Zamknięty.
Do góry