• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rookgaard kiedy?.

Status
Zamknięty.
Przyznam, ?e grafika by?a amatorska, ale gra?o si? super.

Test server

@up

To wtedy GM m?g? bi? na rooku i jak na Mainie?:O

Tamte czasy jak znajd? sska dam edita , pami?tam ,?e mia?em kiedy? sska z starej tibi. Poszukam :)

Odp: Rookgaard kiedy?.

Powiem wam ze bardzo tesknie za tamtymi czasami na rooku... Ahh to byly najlepsze czasy ZERO BOTTEROW... ZERO HOTKEYI...ale coz tibia idzie naprzod

PozdRo

Ehhh... Chcia?oby si? wr?ci? do dawnych czas?w... Czy ma kto? jakie? inne Screeny z dawnego rooka? Je?eli tak to bardzo bym prosi?...

Proste wpisz w google na zdjeciach RookGard Kiedys.. mi wywalilo od h..ja zdjec.. Np z test serverow w ktorych mogli playerzy brac udzial.. xD

PozdRo

Dla leniwych, par? przyk?ad?w.
skelet29im.png

old19vi2.jpg

old20oe0.jpg

Bardzo smieszne te screeny.
Mi sie najbardziej podobala tibia 7.6 albo 8.0.
jestem zly na cipsoft ze na rooku na mino hellu juz nie mozna trapowac :(

Pami?tam jeszcze dobre stare czasy jak ludzie biegali po Rooku w poszukiwaniu teamu na mino hell. Sz?o si? w 7-10 os?b wbiegali wszyscy i ubijali minotaury. Nikt nie martwi? si? o loot czy exp tylko wszyscy czyscili razem resp i nie czekali na s?pa a? kto? przyblokuje. Pami?tam ?e wtedy mia?em rookstayera i czasem pomagalem w takich wypadach dla tych 6 i 7 lvl :)

Co za grafa ale smieszna ta tibia xD

Ja bym sobie zagra? wida? ?miesznie by?o i jeszcze itemy co s? teraz rarem mo?na by?o zdoby?, ale w sumie wole nowsz? tibie.

A ja pami?tam jeszcze ten wygl?d buga o tak hehehe stare ale jare bardzo fajna by?a stara tibia ale wicie co wole now? :P wole hoty wole enchanting teraz jest lepiej moim zdaniem.

mi sie podoba ten pierszy screen na ktorym stoja tibijczycy ,ale kiedys byla zryta grafa

eh troche to jest smieszne... :/ dziwne zeby minotaury staly na kazdej kradce i nie chodzily na ukos... :/ niemozliwe zeby 5 mino respilo sie w 30... i na kazdej kradce... :/ zalowe.... jak ktos by puscil te mino to all died... :/
A stary wyglad items byl okej :D:D
Bugi RoX :D:D
gram od tibi 7.5 chociaz bym chcial grac od wczesniejszej wersji :P

Ma?e wyja?nienie:
- do tibi 7.1 potwory nie mog?y chodzi? na ukos. (ludzie te?)
- do tibi 7.7 potwory "zamarza?y" gdy kto? wszed? na wy?sze pi?tro lub wyszed? poza ekran (mo?e kto? s?ysza? o gubieniu giant spider?w? Wystarczy? 60~ pal i bohy)
- do tibi 7.8 potwory nie mog?y przes?wa? skrzy? (zablokowany giant spider m?g? tylko "zatru?" nic wi?cej)
- do tibi 7.x potwory ignorowa?y takie ?eczy jak dzi?ry i bieg?y na HURAAAAAA. Dlatego te? da?o si? w ciasnym tunelu obok dzi?ry ustawi? skrzyni?, i?? po resp, przeskoczy? skrzyni?, i potw?r wpada. I?? po nast?pny resp, przeskoczy? skrzyni? i tak dalej. Potem otoczy? dzi?r? skrzyniamy, ropn?? wszystkie naraz (tak ?eby na 1 kratce by?y) i zabi? ich 1 strza?em hmm. Od razu pare % w g?r?

Bosko! Ja jednak wole jak jest w miare dobra grafa a nie naka jakby z painta.
No chociaz sie mowi ze tibia jest zrobiona w paincie, to ja sadze ze te nowsze wersje tibi sa juz w bardzo duzym stopniu zaawansowane graficznie.
Za jakies pare lat to tibia sie zmieni nawet w 3D ale to wtedy nie bedzie ta sama tibia wiec chcialbym zeby sie rozwijala graficvznie ale w 2D :)

Screeny s? super ch?tnie bym pogra? na takim starym OTS jaka? tibia 6.0 mo?e wy?ej ale by by?a z star? grafika :)

No to co? odemnie:
UO0084.jpg

old12id7.jpg

Ta fotka nie z rooka ale mnie urzek?a i dam j? te? :D
old%20demons.JPG

@up

Na ostatniej fotce jest demon ;o

@topic

Og?lnie nie ma powod?w do ?miechu taka dawniej by?a Tibia (w szczeg?lno?ci Rookgard) i musz? przyzna?, ?e pod kilkoma wzgl?dami jest lepsza ni? ta teraz.

Ta grafika :D
Demon na rooku ?? Pami?tam jak pierwszy raz zobaczy?em Nightmere normalnie lecia?em tam ?eby zabi? tego Necro bo NM mia? outfit Necro :D by?y plotki ?e to on stworzy? Rooka

Status
Zamknięty.
Do góry