• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rookgaard kiedy?.

Status
Zamknięty.

M@rtin

#mistrz
Liczba reakcji
114
W tym temacie mo?emy umieszcza? informacje, screeny kt?re uka?? nam Rookgaard sprzed kilku lat.

Zaczne Ja :).

~Screeny kt?re wygrzeba?em z tibia gamigo~
~(Jak b?de mie? czas to postaram si? wklei? ich wi?cej)~

attachment.php

attachment.php

Kiedy? Rookgaard by? o wiele mniejszy ni? dzi?.

attachment.php

Kiedy? w Tibii by? bug dzi?ki kt?remu po deadzie na 6 lvl niekt?re itemy kt?re mieli?my na sobie zostawa?y. Takim sposobem kolega Master Slayera wszed? w posiadanie Scimitar'a na Rookgaardzie. Niestety po jakim? czasie GM zabra? ?w item.

attachment.php

Podw?jny resp na Mino Hell.

attachment.php

I bardzo ciekawa informacja. Kiedy? zamiast na ??lto zwykli gracze pisali na pomara?czowo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moim zdaniem dawny Rookgard by? gorszy, ni? ten dzisiejszy...

Co do informacji o dawniejszym Rookardzie, to wiem tylko tyle, ?e jaki? kole?, uwa?any za za?o?yciela Rookgardu mia? inny outfit od wszystkich. xD

@2up
Tak nie da?o si?.
@topic
Zaczyna?em gra?, na tej tibi mia?em Knighta ,jak wbi?em skille, na roku 15/14 to , poszed?em chwali? si? koleg?,bo mia?em najwi?ksze skille. Potem wyszed?em na maina i zobaczy?em pierwszy raz bohy i chcia?em mie? je to by? server pvp kole? mia? 10 lvl i zabi? mnie , bo powiedzia? ,?e da mi jak p?jd? z nim za miasto xD

Dzi?kuje! Moderatorze!

Ostatnia edycja:
Czy by? gorszy, czy nie liczy si? to, ?e warto powspomina? stare czasy :D Pami?tam jak ?ci?gn??em kiedy? t? najstarsz? wersj? Tibii, jak to odpali?em to z?apa?em si? za g?ow? jak zobaczy?em jakie to kwadraciki by?y wtedy :D

Nie gra?em co prawda wtedy, gdy rook by? trosze inny, ale widzia?em ssy, grafika normalnie powala z n?g :D

Nast?pna porcja:

attachment.php

Kiedy? w katakumbach by? tylko 1 chest :).

attachment.php

Ach... szkoda ?e pozmieniali te wygl?dy item?w.

attachment.php

?!

attachment.php

attachment.php

Stare bugi :).

Dwa inne screeny:

daxe.jpg

hmm.gif

Musz? powiedzie?, ?e stara Tibia (nie tylko rookgard) mnie fascynuje.

Ja bardzo chcia? bym zobaczy? ten niesko?czony resp :). Dzi? dopiero Rookguardian de'Bove mnie u?wiadomi? ?e moje wiadomo?ci w tej sprawie s? mylne :). Ot?? kiedy? jeden potw?r m?g? zrespi? si? niesko?czon? ilo?? razy. To znaczy np. mamy trolla i gdy odci?gniemy go jakie? 50 kratek dalej, obkr??ymy go boxami. P?jdziemy w miejsce gdzie respi si? ?w troll i w tym miejscu powinien by? ju? nast?pny. Mo?na by?o tak robi? w k??ko.

Kiedy? by?o okey , wchodzisz ODrazu expisz ... nie trzeba by?o lata? pisa? 10 minut z NPC

OLD Czasy wymiataja

eh troche to jest smieszne... :/ dziwne zeby minotaury staly na kazdej kradce i nie chodzily na ukos... :/ niemozliwe zeby 5 mino respilo sie w 30... i na kazdej kradce... :/ zalowe.... jak ktos by puscil te mino to all died... :/
A stary wyglad items byl okej :D:D
Bugi RoX :D:D
gram od tibi 7.5 chociaz bym chcial grac od wczesniejszej wersji :P

Wed?ug mnie jest taka r?znica ze masakra wida? po samej grafice. Co do tematu ja wtedy niegra?em lecz to jest interesuj?ce

Graficznie to lipnie wygl?da?o, dobrze ?e team rozbudowa? t? grafik? bo ja w co? takiego w ?yciu bym nie zagra?. Ju? na gameboyu mia?em ?adniejsz? grafik? :) tibia nowsza jest lepsza a zarazem gorsza. Jednym podobaj? si? hotkeye innym znowu nie, polemizowa? mi si? ju? na ten temat nie chce ;)

#Edit

Post number 600!

Ja tam starego rooka nie widzialem zaczolem grac dopiero od tibi 8.00 ale z tego co widze po ss-ach grac sie nie da :mad:

@up
Czy w 1 fotce s? chain legi?

Zniszczyli klimat z tym tutorialem, chocia? ju? nie chodz? newbie i nie pytaj? si? jak wej?c na drabin?.

Status
Zamknięty.
Do góry