• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rookgaard kiedy?.

Status
Zamknięty.
Odp: Rookgaard kiedy?.

@snipers
Nie wiem czy to prawda (czytalem kiedy? na innym forum) ale w pierwszej wersji tibii chyba w og?le nie by?o rookgardu, bo idea wyspy "treningowej" zosta?a wprowadzona p??niej.

A po drugie to mo?e kto? gruntownie wyja?ni? o co chodzi z t? runk? na rooku?
Runa hmm wzi??a si? st?d, ?e kiedy? by? bug - po dedzie i zej?ciu z 6 na 5lvl itemy (a przynajmniej cz???) przechodzi?y razem z graczem na rook.
@t
Stary rook - mapa pe?na bug?w. Po?owa z was wypowiada si? o czym? o czym nie ma poj?cia - grali?cie za czas?w tibi cho?by 7.6? Widz?c wasze posty s?dz?, ?e nie!

ehe smiesznie wygladaja te screeny teraz w porownaniu z dzisiejsza Tibia :):)

Bez wzgl?du na bugi mapy, cienkie (jak na dzisiejsze czasy) sprity i brak wielu udogodnie?, dawny Rookgaard Tibii 7.6 mia? sw?j urok. Nie jestem jakim? fanem gry na Rooku, ale do pewnego czasu mo?na by?o z niej czerpa? przyjemno?? - cho?by przez ten delikatny dreszczyk emocji, kiedy z paroma znajomymi, z pochodniami w r?kach skrada?o si? po podziemiach aby zdoby? w ko?cu t? upragnion? katan?.

Brzmi to jak sentymentalne badziewie, ale za par? lat b?dziemy najprawdopodobniej wspomina? dzisiejsze 'dobre' czasy nowym graczom, wi?c lepiej zastosowa? znane "Carpe Diem" w praktyce.

Regards,
Sey~

Ostatnia edycja:

eh troche to jest smieszne... :/ dziwne zeby minotaury staly na kazdej kradce i nie chodzily na ukos... :/ niemozliwe zeby 5 mino respilo sie w 30... i na kazdej kradce... :/ zalowe.... jak ktos by puscil te mino to all died... :/
A stary wyglad items byl okej :D:D
Bugi RoX :D:D
gram od tibi 7.5 chociaz bym chcial grac od wczesniejszej wersji :P

__
gosciu ty sie naucz pisac i dopiero pozniej sie wypowiadaj! o kurwa tekst "kradce" gosc niezle xd hahahhahahahhahahahahahaha idiota 10 letni

Ach...
Pami?tam na 7.2 te wyprawy w 12 osob na minohell to by?o co?, ale i tak do miasta wraca?o 6 os?b (50% oko?o)...
Bez pot?w to wiecie a i te lury po 1 mino :D

Ehh.. pami?tam t? star? tibi? jak zaczyna?em gr?, gdzie biega?o si? grubasami, napisy wielkie. Gdy chcia?o i?? si? po loot z mino to sz?o si? po 10 i potem wraca?o 2-4 :p. To by?y czasy, mo?e i teraz tibia jest na wi?kszym poziomie ale i tak wol? star? tibi? nie by?o tyle boter?w.

No wed?ug mnie w og?le tibia to by?a prawdziwa gra (mimo to, ?e od grafiki oczy bola?y), a nie tak jak teraz, ?e po 400 lvle lataj?, i milion ?wiat?w...

Kiedy? jak odci?gn??e? monstera na 50 kratek respi? si? drugi raz ^^..
Stary rookgaard by? o wiele lepszy. Pami?tam jak wprowadzili ten basenik co po 15 os?b zawsze si? tam ?ciga?o, itd..

kiedy? na rookgaardzie w katana room kolo ghoula by? portal a teraz nie ma niczego oprucz gnij?cego ?ywego trupa. Pozdrawiam

ja to pami?tam czasy jak 8 lvlem sorcem mo?na by?o sd robi? bo ka?dy mlvl up dawa? 5 many ehh albo jak si? sz?o na mass hunt na rooku na mino hell 3x bloker 2 shooter?w i zmiana 2x bloker i 3x shooter?w (bo nikt z nas nie wiedzia? ?e mo?na life fluidy kupi?) to teamwork musia? by?

@Up
Temat rozpoczyna si? i ko?czy na temat Rookgardu.

@Topic
To by?y czasy.. Czasy 8.1-. Mniej bot?w, mnie niepotrzebnych napi??, mniej kozackich i chamskim typ?w. Jednym s?owem - mniej wszystkiego co jest zbyteczne w Tibii i jej rozgrywce.

Ehh najstarsza tibia...wiele bym da? ?eby mie? okazj? w ni? zagra?. Ja zacz??em od tibi 8.11, a jak wiadomo wtedy ju? grafika by?a dobra. Chodzi mi o to ?eby zobaczy? jak to te piksele wygl?da?y kiedy? ^^

i to sie nazywa tibia ;[ tibia 7.1, 3.0, 4.0 rulez! Teraz cipsoft za bardzo cuduje ;( wszystko dobre a? do wersji 7.6, mo?e 7.4 lub 7.5... jak wesz?a 7.81, nowe outfity, itemki. Og?lnie to zmieni?o za bardzo gr?. Og?lnie mog? jeszcze (hmm., co by tu by?o dobrym porownianiem, aaa) doda? M40 do tibi, a grafike na 3D ;] To tak samo, popsuj? wog?le gr?!

Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Do góry