• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rookgaard By Banaj

Status
Zamknięty.

Banaj

Active User
Liczba reakcji
4
Witam ;)
Chcia? bym zaprezentowa? wam m?j malutki rookgaard.

Oto on:
mapa.png

A tutaj jeszcze Minimapka:
minimapat.png

Informacje o mapie:
Potwory jak w tibi Rl(tak?e bosy).*
Do g??wnej wyspy dochodzi jeszcze kilka wysepek.*
Mapa uko?czona w 60%, zosta?y jeszcze podziemia i upi?kszenie wysepek.

*- by? mo?e ulegnie zmianie.

Odp: Rookgaard By Banaj

Przegl?dajac ostatnie czasy dzia? showroom spotyka?em co chwile mapy bardzo niskiego pokroju, nawet nie chcia?o mi si? ich komentowa?.
Twoja mapa jest PRAWIE idealna!
Napewno wielkim plusem jest twoja natura, bo stoi ona na bardzo dobrym poziomie, znam osobe o podobnym stylu - Rybol.
Troch? nie podoba mi si? samo miasto, drogi jakie? takie zbyt normalne.
Og?lny efekt lecz jest mi?y i przyjemny, dlatego oceniam mape na 10.
Je?eli szukasz oferty pracy w bardzo dobrym projekcie, zapraszam na PW.

Pozdrawiam
Fluos!

@Fluos2 Nie wiesz dzi?ki za dobre ch?ci ale ju? robi? mapk? do pewnego ots-a
A w?a?nie, poducza?em si? troch? po przez kopiowanie prac Rybola.
Oczywi?cie od razu je usuwa?em.

Ostatnia edycja:

Nie podobaj? mi si? mr?wki. Ca?y ci?g upierdliwych mr?wek przemierzaj?cych kawa?ek miasteczka bez przerwy, w?druj?c i lawiruj?c pomi?dzy stopami rozentuzjazmowanych newbie. Ich ci?g jest zbyt d?ugi i zbyt idealny, tzn. nie ma w nim przerw, odbi? pojedynczych paseczk?w tych insekt?w czy czegokolwiek. Za to plusem jest rozgwiazda na skale! Taki ma?y szczeg??, a potrafi da? tyle rado?ci. Zabawne, jak uroczo i prawdziwie wygl?da to ma?e stworzonko na twojej mapce.

Wyspa jest ma?a, miasteczko jeszcze mniejsze - w zasadzie trafniejszym okre?leniem by?aby tu osada, czy te? wioska (cho? drogi brukowane). Interesuje mnie niezmiernie wygl?d podziemi i tych pobocznych wysepek, o kt?rych wspominasz. Tak og?lnie to mi si? podoba, widz? du?o szczeg???w, kt?re na pierwszy rzut oka nieistotne, po d?u?szej obserwacji daj? zadziwiaj?co trafny i udany efekt.

Widz?, ?e nam si? nowy talent ujawni?. Mapka jak dla mnie ma??, lecz za to przepi?kna. Szczeg???w w sam raz. Natura ?adnie i m?drze dobrana. Miasteczko dobrze skonstruowane, ciekawie zrobione lokacje. A? chc? si? patrze?. Mi osobi?cie te mr?wki nie przeszkadzaj?, nawet mog? powiedzie?, ?e nadaj? klimat mapie. Nie wiem jak masz zamiar upi?kszy? t? mapk?, chyba, ?e podziemia. Je?eli j? sko?czysz ca?a to odezwij si? na pw. ;] Ocena: 6/6

Pozdrawiam.

Mapka bardzo ?adna,
wida? ?e starannie dopracowana,
no i znalaz?em taki b??d ^^

mapaf.png

Ewentualnie takie co? do poprawy ; ]

2/2

@up To cz??? pewnego Questu.

Dzisiaj zaprezentuj? wam jaskini? goblin?w:
Yyy.. zaraz, zaraz najpierw kr?tka historia

... Kiedy? gdy gobliny ?y?y jeszcze w zgodzie z lud?mi, jeden z mag?w zbudowa? magiczne przej?cie w ostatniej komnacie wie?y...Lecz pewnego dnia Gobliny porwa?y c?rk? w?adcy i nast?pi?a wojna ludzi z goblinami...Lecz ?aden mag nie by? tak inteligentny ?eby zniszczy? teleport...Ale uwaga teleport jest niestabilny!
podziemiagobw.png

Obja?nienie:
Tych but?w i he?mu nie da si? zabra? poniewa? po nadepni?ciu jeste?my przenoszeni na d?? wierzy.

Ta jaskinia s?aba, niczym mnie nie zadowoli?a.
Po obejrzeniu twojej poprzedniej pracy, ten poziom powinien by? r?wnie dobry.
My?l?, ?e nie warto kombinowa? z podwodnym ?wiatem na rooku.

Pozdrawiam
Fluos!

Witam:)
Dzi? zaprezentuje wam Podziemne bagienne korytarze, oraz Wi?zienie ork?w.

Podziemne bagna:

bagnapodziemia.png

Wi?zienie Ork?w:
wizienieorkow.png

Prosz? o komentarze!

?adne, tylko w 1 ss'ie mi nie pasuj? ta lilia na bagnie ; ), a tak og??em to 7/10.

Widac, ?e znasz si? na tych klockach, oraz wykladasz du?o czasu na swoje pracy. Twoje posty tak?e s? bardzo czytelne, oraz dok?adnie opisuj?ce mapy. Na moje oko, mapka jest prawie idealna, lecz jak sam napisa?e?, jeszcze nie doko?czona. Moja ocena to 7.5/10

Pozdrawiam.​

Og?lnie bagien pod ziemi? nie lubi?, bo wydaj? mi si? nierealne. Jednak zrobi?e? ?adnie te podziemia, co trzeba Ci przyzna?. Wi?zienie ork?w dobrzee Ci wysz?o, bo fajnie je umie?ci?e? w skale. Podwodny ?wiat nie za bardzo mi si? podoba. Po prostu nie przypad? mi do gustu. Teraz oceniam wszystkie mapki. S? one ocenione przeze mnie na: 5/6

Pozdrawiam.

edit:
Tego, ?e nie ma muru nie zauwa?y?em. Hmmm...

Ostatnia edycja:

?adne mapki dla mnie najlepsza by?a pierwsza i to wiezienie ork?w szkoda ?e takich maper?w niema w cipsofcie :D:up::up:

Dzi?ki za komenty:P
a i jeszcze jedno, w wi?zieniu ork?w w "sali tortur"(du?o krwi) na wschodniej ?cianie brakuje kawa?ka muru, na mapie ju? poprawione, lecz tu nie ma sensu zmienia? scenera.

Kolejny Scener.
Podziemne bagna -2

bagnapodziemia2.png

Ostatnia edycja:

nom ladnie ale chyba nacpales tyvh roslin w rme zupelnie nie wiem po co one pod ladderem

?wietny rook ;))) moze i maly ale wazne ze da sie na nim grac, podobaja mi sie podziemia ;)), cud miod i orzeszki :D. 8/10

Dzieee?-doooo-bryyy
Dzi? poka?e wam trzeci poziom podziemnych bagien.
podziemnebagno3.png

Komentowa?! Krytykowa?! Ocenia?!

S? b??dy . Przeciez niekt?rych ro?lin nie mo?na ?ci?? ... :)
Ale all mapki s? dobre ... 5/6 :)

@up
Jednak te, kt?re mo?na ?ci?? dostatecznie odgradzaj? nam pole do chodzenia. Wsz?dzie mo?na si? dosta?.

@topic
No c??, ci?g dalszy Twoich prac. Nic nowego, bo ci?gle robisz bardzo dobre mapki. Masz pomys? na nie i wiesz jak przela? my?li do mapeditora. Jednak moim zdaniem lilia (ta nad drabin?) nie pasuje ani troch? do bagna, tak samo jak par? innych dodatk?w na bagnach. ;] Ocena tej pracy: 5-/6 Ocena Og?lna: 5/6

Pozdrawiam.

Przepraszam za ma?o warto?ciowy post, ale Lilie na bagnach b?d? i zadna krytyka tego nie zmieni!x):p

Status
Zamknięty.
Do góry