• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 10.54 Reptera.net 10.41 [start 07.11.14] - oramond, rathleton

Status
Zamknięty.
Odp: Reptera.net 10.41 [start 07.11.14] - oramond, rathleton

zako?czy?em swoj? karier? na tym serwerze :P free itemsy by?y, kto ma ten niech si? cieszy.

Tych postanowi?em nikomu nie podarowa? :P

szkoda, ?e nie ma dobrych serwer?w pod t? tibi?... tragedia :(

With today's server save, we implemented a few content fixes and changes, for example:

We have implemented system, that automatically clean houses, which owners didn't logged into the game with last 10 days. It clean houses with every server save.

From today the horse system will work normally. That means, when the horses will be on the loose, every 3 hours will be possible to tame the wild horse.

Fixed some small bugs with transcriptions of quests.

We've removed the stones in the Pits of Inferno Quest. Now any team can do it without doing levers.

Some map bugs have been fixed.

We have also launched test server for Reptera. We are testing new update to version 10.51 - 10.53. We think, that it will be released next weekend.

Szkoda, ?e tutaj gra tak ma?o graczy :( Jak by by?o wi?cej z pewno?ci? bym wbi?, no ale c?? :/

Szkoda, ?e tutaj gra tak ma?o graczy :( Jak by by?o wi?cej z pewno?ci? bym wbi?, no ale c?? :/

Nie zwa?aj na liczb? graczy. Ci?gle pracujemy nad tym serwerem. A to ?e gra ma?o os?b to ich sprawa, Ci kt?rzy wchodz? s? mile zaskoczeni :)

A i prosz? admina o zmian? prefiksu na 10.53

No dobrze, wbijam :)

Ostatnia edycja:

Liczba graczy ro?nie :) Dodali?my protok?? 10.54, a wi?c mo?na si? logowa? na 10.51 - 10.54. Dodajemy tak?e Oramond Quest, kt?ry jest uko?czony w 40%. Zapraszamy do gry!

No i szczerze m?wi?c, spodoba? mi si? ten serwer. Exp stage bardzo dobrze dopasowany, achievementy dzia?aj?, na mapie nie znalaz?em ?adnego buga, administracja jak i gracze s? w porz?dku, jedyne na co czekam to na update 10.56+ z nowymi animacjami. Polecam wszystkim zajrze? na serwer i troch? pogra?, bo jest warty uwagi. Mo?na pisa? do mnie na grze: Dash Hyoga. I jeszcze raz polecam serwer.

10.71 wprowad? b?dzie lepiej, nowe grafy s? kozackie, mo?e poza mwallami. Server jak zawsze polecam, mam nadziej? ?e reptera stanie jeszcze w topce jak gracze naucz? si? gra? na nowym protokole a nie ?mierdz?cym 8.6 i ?e b?dzie w top a amber? i shadowcorsem, bo jest to trzeci europesjki server pod now? tibie kt?ry jest bardzo dobrze dopracowany.

Ta :) "super ots". By?by taki gdyby admin nie ola? sobie serwera kilka dni po starcie, gra?o nas troch? na tym serwerze ale zacz??o si? dzia? byle co, a teraz kiedy ma?o kto gra to admin bierze si? za jakie? aktualizacje :P

Ta :) "super ots". By?by taki gdyby admin nie ola? sobie serwera kilka dni po starcie, gra?o nas troch? na tym serwerze ale zacz??o si? dzia? byle co, a teraz kiedy ma?o kto gra to admin bierze si? za jakie? aktualizacje :P

Sprostuj zacz??o si? dzia? byle. Lepiej p??no ni? wcale. Ola? to sobie mo?e nie ola?em, po prostu nie mia?em motywacji do robienia serwera. Teraz stwierdzi?em, ?e mam sta?ych graczy to co? b?d? dla nich robi? bo przynosi mi to przyjemno??, a wiem ze Ci gracze nie uciekn? po kilku dniach.

Co do tibii 10.7+, to mam to w planie, dopiero gdy sko?cz? oskryptowywa? ca?e Oramond i Rathleton oraz wszystkich rzeczy, kt?re zg?aszaj? mi gracze. Tak wi?c za oko?o 2 tygodnie, powinien si? update pod 10.7 odby?.

Sprostuj zacz??o si? dzia? byle. Lepiej p??no ni? wcale. Ola? to sobie mo?e nie ola?em, po prostu nie mia?em motywacji do robienia serwera. Teraz stwierdzi?em, ?e mam sta?ych graczy to co? b?d? dla nich robi? bo przynosi mi to przyjemno??, a wiem ze Ci gracze nie uciekn? po kilku dniach.

Co do tibii 10.7+, to mam to w planie, dopiero gdy sko?cz? oskryptowywa? ca?e Oramond i Rathleton oraz wszystkich rzeczy, kt?re zg?aszaj? mi gracze. Tak wi?c za oko?o 2 tygodnie, powinien si? update pod 10.7 odby?.

nie wiem ilu owner?w jest na tej repterce :P wystarczy ?e na dzie? dobry po prostu nie interesowa?e? si? serwerem dlatego bardziej aktywni gracze odeszli, najlepiej zr?b resa i postaw serwera od nowa to mo?e wi?cej typa wbije i b?dzie si? co? dzia? jak bd co? robi?, bo teraz sam widzisz ?e tylko boty lataj? wi?c to ?adna gra :P wcze?niej to jeszcze jakie? akcje pvp by?y a teraz nic.

nie wiem ilu owner?w jest na tej repterce :P wystarczy ?e na dzie? dobry po prostu nie interesowa?e? si? serwerem dlatego bardziej aktywni gracze odeszli, najlepiej zr?b resa i postaw serwera od nowa to mo?e wi?cej typa wbije i b?dzie si? co? dzia? jak bd co? robi?, bo teraz sam widzisz ?e tylko boty lataj? wi?c to ?adna gra :P wcze?niej to jeszcze jakie? akcje pvp by?y a teraz nic.

Nie grasz to si? nie wypowiadaj. S? jakie? akcje. A co do resetu to nigdy go nie zrobi?. Liczba graczy wzrasta i mam nadzi?j?, ?e b?dzie tak ca?y czas. A serwerem nie interesowa?em si? dopiero po jakim? czasie, jak widzia?em, jaki gracze maj? do mnie stosunek. A owner reptery by? i zawsze b?dzie jeden.

Ah stara repterka oczywiscie ?e wejde ;] Hail siejniki by? mo?e wbij?.

Ostatnia edycja:

Nie grasz to si? nie wypowiadaj. S? jakie? akcje. A co do resetu to nigdy go nie zrobi?. Liczba graczy wzrasta i mam nadzi?j?, ?e b?dzie tak ca?y czas. A serwerem nie interesowa?em si? dopiero po jakim? czasie, jak widzia?em, jaki gracze maj? do mnie stosunek. A owner reptery by? i zawsze b?dzie jeden.

Gra?em to widzia?em :) czasami wchodz? i s? wi?ksza pustki ni? wtedy kiedy gra?o mniej os?b.

Pff.. Czas cofn?? moje dobre opinie na temat tego serwera. Dlaczego? Ot?? wchodz? sobie pewnego dnia.... Patrze i w moim domku nie ma moich Firewalker Boots i Spellbook of Ancient Arcana. I jestem pewny, ?e zrobi? to GoD. Czemu GoD? Poniewa? konto nie zosta?o w pe?ni hackni?te (tzn. nikt nie zmieni? has?a ani nic), has?o mia?em d?ugie i z?o?one z cyfr i liter wi?c... ci??ko by?oby zgadn??. Czekam na wyja?nienia od GM?w.

Ostatnia edycja:

Pff.. Czas cofn?? moje dobre opinie na temat tego serwera. Dlaczego? Ot?? wchodz? sobie pewnego dnia.... Patrze i w moim domku nie ma moich Firewalker Boots i Spellbook of Ancient Arcana. I jestem pewny, ?e zrobi? to GoD. Czemu GoD? Poniewa? konto nie zosta?o w pe?ni hackni?te (tzn. nikt nie zmieni? has?a ani nic), has?o mia?em d?ugie i z?o?one z cyfr i liter wi?c... ci??ko by?oby zgadn??. Czekam na wyja?nienia od GM?w.

Zaloguj si? do gry i z?ap mnie to pogadamy. Tyle Ci pomaga?em w grze, a Ty jeszcze wypisujesz takie g?upoty... Ciekawe po co mia?bym to robi??

Status
Zamknięty.
Do góry