• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Remere's Map Editor

Status
Zamknięty.
cos nie tak ;/

cos nie tak ;/

Jednak ja mam taki problem z kturym nie moge sobie poradzic ;/ nie wiem dlaczego kiedy edytuje mapke w tbi 7.6 zapisuje to i potem kiedy niby jest juz wszytko wpozadku odpalam ots i sie wy??cza wie ktos moze czego to jest przyczyna

ja tam jestem zadowolony z tego map editora

@odno?nie ?cie?ki do Tibia.dat jak gdy szukasz Tibia.dat to ono jest w folderze Tibia lecz jak nie umiesz patrze? to tak jest xd:p

@mo?e dlatego ?e to jest map editor do 8.1

Pomoge

Pomoge

1. Musimy do tibi wkleic!
2. Wchodzimy (najczesciej) muj komputer dysk c program files i tibia wchodzimy i wklejamy na poczatku trudne tez mia?em problemy a z silnikami to ciagle mapy popsute:D:D:D:D

Ja juz padam wczesniej go mialem na kompie przed formatem jakos go uruchomielm. A teraz za Chiny nie moge. Moze ktos poda linka do edytora ktory ma all rzeczy z tibi 8.1 bo mam kilka ale one sa benadziejne, z gory THX. Wbijac na Ots RPG: mystic-ot.no-ip.biz.

Czemu sie strasznie scina

Czemu sie strasznie scina

Za?aczam RME i idzie dobrze ?aduje mapke i zaczyna sie strasznie scinac nie wiem czemu komp mi wydala a mapke sie robi bardzo powoli.

ehh boze chlopak sie stara dokladnie wam wszystko opisuje a wy napaleni przeczytacie raz nie dokonczycie i mowiecie ze nie dziala :| jak nie wiesz jak przeczytaj jeszcze raz potem "try again" i w kolko zapewniam ze wkoncu sie uda xD aha Meditor jest spoko 10/10

ja i tak wole starego SimOne ;)
bawilem sie tym remere ale cos nie wychodzillo mi mapowanie;/

Niekt?rzy up:
Wchodzicie
Start/Uruchom/msconfig.exe/przestawiacie z Uruchamiania Normalnego na Selektywne/resetujecie kompa.

Pozostali wejdzie wpierw do folderu w kt?rym macie zainstalowan? Tibi? kliknijcie raz na ikonk? i sprawd?cie przez: W?a?ciwo?ci/Wersja czy na pewno macie dobr? ver. Tibii.

Albo, nie r?bcie ?adnych skr?t?w do RME, tylko w??czajcie go poprzez folder w kt?rym jest zainstalowany, a nie ikonk? na pulpicie.

Ludzie ?eby dzia?a? RME jest potrzebny net framework przynajmniej 2.0
prosz? umie?ci? t? wiadomo?? w 1 po?cie ;p
###
?eby znaj?? tibie spr trzeba wcisn?? plik\preferents i tam w ostatniej zakladce wybieracie folder z tibi? 8.2 tylko naciskacie na folder tibi a potem ok :) i tyle filozofii ;p

Ostatnia edycja:
Edycja Mapy

Edycja Mapy

Siemka. Mam takie pytanie jak mozna przeniesc utworzona wyspe na wyzszy poziom. Utworzylem wyspe na Floor 8, a chcialbym ja przeniesc na Floor 7. Prosze o pomoc.:rolleyes:

Edytor map jest stary, wysz?o ju? kilka nowszych wersji RME. Dlatego wi?c zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry